Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Eksik evrak olarak tekrar gönderen ve 4 aydan önce sonuçlanan raporu olan arkadaş var mı acaba?

Tam 4 ay üzererine 14 şubatta eksik evraktan dönen dosyamı eksikleri tamamlayıp 28 şubat 2019 da ankaraya yolladım. Hazîran sonu 4 ay ı bulacak, toplam 8 ayı bulacak.

Arkadaşlar 28/Mayıs da gittiği gibi %65 sürekli onaylanan raporum hala Samsun vergi dairesine ulaşmadı. Bu gün zor da olsa Ankara yı düşürdüm. Yoğunluk olduğundan yardım almışlar başka servislerden , iş yapan memeur her şeyi yapmış ama samsun vergi dairesine göndermeyi unutmuş ,yardıma gelen memurlar görev yerlerine geri dönmüş. Dosyam şu an binadaymış ama nerede olduğunu bilemdiklerinden evrağı yönlendiremyorlar. 2 hafta sonra ara dedi.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı ? Beni yönlendirirse çok sevinirim
Şaka gibi onaylanan evrak 5 ay geçmesine rağmen elime ulaşamıyor bide utanmadan hata bizde diyorlar.
Önümüzdeki haftayıda kaçırısam emekliik ağustos ayına atacak

Merhaba Arkadaşlar,

Bende en sonunda 24.05.2019 tarihinde %43 oranlı ve süresiz olan ( Sürekli ) engelli raporumu aldım. 31.05.2019 da Vergi indirimi için müracat ettim. Yazılanlardan okuduğum kadarı ile 4-5 ay sürüyor, evrakın Ankara ya varması ve işleme alınması ortalama ne kadar sürüyor acaba. Ben başvuru yapalı daha 22 gün oldu ( birde araya Bayram tatili de girdi tabi ) E-devlet den internet vergi dairesine girip dilekçelerimden kontrol ettiğim de sadece başvuru esnasında oluşturulan kayıt numarası görünüyor, Ankara ya ulaştı , ulaşmadı veya başka bir bilgi yok. İşleme alınıp alınmadığını öğrenmek için ne kadar daha beklemek lazım sizce

slm arkadaşlar ben işitme kaybından odyo testinden eksik evrak diye geri dönüş arkadaşlar varmı iütfen yardımcı olurmusunuz

Gib.gov.tr adresinden dilekçelerime tıkladığımda sayfa yükleniyor diyor tekrar başa dönüyor bir sonuç çıkmıyor bundan ne anlamalıyım

Arkadaşlar merhaba 14.01.2019 tarihinde %42 rapor aldım evrakları defterdarlık kanalıyla Ankara ya gönderdiler 5 ay sonra eksik tetkik diye geri geldi eksik tetkikleri tamamlayıp tekrar gönderdiler. Zaten 5 aydır bekliyordum şimdi 5 ay daha mı bekleyeceğim anlamadım nasıl bir sistem gavurlar uzaya uydu gönderiyor bizim millette bu işler zormuş gibi geliyor .emeklilik sistemi bile 3 ay gibi bir sürede oluyor cimer e mağduriyetimi yazdım 20 gün oldu dönüş yok .

Gib gov tr sitesinden dilekcelerimi tıkladığımda sadece vergi dairesine vermiş olduğum dilekçe ile vergi dairesinin hastaneye sevk ettiği üst yazı mevcut Ankaraya ulaşsa idi onlarda geçirirlermiydi daha zamanımı oluyo bilen arkadaşım yazabilirmi

@frontozaa keşke dediğim yönetimi yapsaydın.... şuan 01/02/2019 da emekliydin.. ve içeride biriken 5 aylık maaşını alırdın.. yazık olmuş 5 aya

06/05/2019 4/A TAHSİS TALEP VERGİ İNDİRİMİ İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ
Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 13/05/2019 3:55 PM
19/06/2019 İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 1 [4-A YAŞLILIK AYLIĞI İŞLEMLERİ SERVİSİ / SİCİL SONU TEK OLANLAR]
Giden Evrak Kayıtlı 19/06/2019 10:48 AM

bak ssk dosyayı kapatmamış. ankaradaki raporun onayını bekliyor. raporu ankara onaylarsa izmir heyetten rapor onay tarihi vergi indiirim başlangıcı sayılacak dolayısıyla ben rapor tarihinde ssk ya müracaat ettiğimden o tarihte emeli sayılıcam yani gün ay herşeyi kazandım. ssk kapatamaz dosyayı. ankarayı beklemek zorunda

@Camdibili2
benimde doğuştan işitme %52 sürekli rapor. Sizin ki neden eksik evrak? Odyo raporu mu gerekiyormuş? Ben öyle bir rapor vermedim engelli sağlık kurulu raporumu verdim

Vedat63Zz

Eksik evrak ne istediler sizden, şu an sıradasın sağlam 3 ayın daha var bende bekliyorum aynen o durumdan...

Kerem27 ben vergi dairesine odyo testini vermedim gerce izmir vergi dairesine sordum eger gerekiyorsa hastaneden alayım oyle teslimnedeyim gerek yok dediler benim 6.3 Ankara ya varıs günler yaklastikca acaba eksik evraktan dönüş oli6rmu diye daha önce bu durumla karsilasan arkadaşlar varmi diye bilgi almak istedim sizin Ankara ya varıs ne zaman

Camdibili2

Formda çok arkadaştan istediklerini gördüm ama senin raporunda odyo testini detaylarıyla rapora işlrmişse kurtarabilirsin aksi takdirde istiyorlar...

@Camdibili2
Odyoyu İşitmesi hafif orta arası olanlardan istiyolar sanırım. 2 kulak Çok ileri derecede (total kayıplı) olupta odyo isteyen görmedim. 18 nisan teslim, 2 mayıs varış

Umityalcin Kerem27 raporumda (H90.3) çift tarafli sensorinoral isitme kaybı %34 hipertansiyon %10 toplam %44 baltazar hesaplamasida sonra %41 sürekli taporum

Şayet vergi indirimi onaylanır ise bağkur ve ssk hizmet birleştirmesi ne zaman yapılıyor? ne kadar zaman alıyor?şimdiden yapıla biliyormu?Askerliği öderyerek önümüzdeki agustosta emekli olmayı düşünüyorum.Hizmet birleştirme içindemi bekleyecez zaman kaybedecez.Vergi indirim im bu ay sonu yada temmuz un ilk haftası gelmeli .

Alp74

Benim rapor işim 6 ocak 2019 da bitti ancak sistemde mart ayı başında gördüm , arada yaklaşık 50 gün var bu süreyi doldurmadıysan beklemeni tavsiye ederim, ancak bu süre geçti ise rapor için müracaat ettiğin hastane yada vergi dairesine gidip bir sor derim. Ama er yada geç işleniyor, fazla müracaat olduğundan biraz işler yavaş ilerliyor.)

Koşulsuz

Ben haziran 19 evrakları verdim gebze uluçınar vergi dairesine haziran 20 evis te göründü ankaraya gönderildi yazıyor orada çalışan memur bayan arkadaşa çok teşekkür ederim işini görev bilmiş ve yardımcı oluyor aldığı para HELAL olsun.
Şimdi ben sonuç alabilmek için ne kadar zaman bekleyeceğim.

Engink57

Şimdiden hayırlı olsun. Ben evraklarımı şubat 7 de ankaraya teslim edilmiş olarak verdim. Şuan hala cevap bekliyorum. Ben ve benim gibileri örnek teşkil edecek olursa enaz 4 ay gözden çıkar.

17 Haziran'da SGK ya emeklilik için başvurdum.edevlet yazışmalarında vergi indirimi tahsis talep gelen evrak kayıtlı gelen evrak beklemede gibi ifadeler var.ben ne zaman dan itibaren emekli oluyorum?

Son düzenleme:
mustafa zeybek haklısın ama ben daha çalışıyorum ve aynı zamanda raporluyum 4 aydır.bunlar sorun olur diye baş vurmadım.yinede ilginden dolayı teşekkür ederim. senin yazını bu ay gördüm keşke daha önce görmüş olsaydım belki yardımcı olurdun sağlık olsun sonuçta sonu iyi bitiyor

Nadirg17

Alamazsınız. Ya %90 engeliniz olacak ya da ortopedik ve özel donanımlı araç kullanmayı gerektirecek engeliniz olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sümer35

eyvallah kardeş teşekkür ederim.sgk nın emekli dilekçemi onaylaması 1 temmuz sonrasına kalırsa yine tenmuz tamı yoksa Ağustos tamı başlar emeklilik?

Arkadaşlar ankaradan vergi indirimi alanlarlar lütfen paylaşsın .

:Mustafa Zeybek

bende rapor onaylanmadan emeklilik dilekçemi verdim. Şu giden verak kayıtlı ne demek biliyormusunuz acaba ?

Üst Alt