Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Alp74

Keske dahiliye soyleseydin 10puan vardi kardolijiye neden gorunmedin birde

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

sonuçta kalp damarın vermesi gerekmiyormu birde klas 2 hipertansiyonla aynı değilmi bunu anlamış değilim

7 şubatta ankaraya göndermiş olduğum raporum bugün aldığım bilgiye göre 21 haziranda yüzde 42 gitdiği gibi onaylanmış ve yazısı yaşadığım şehir olan kocaeline yazıyla gönderilmiş. Süreçle ilgili emsal teşkil edecekse diye rahatsızlıklarımı kısaca belirteyim. Klas 2 yüzde 20 hiper tansiyon ve lvh. Kulak işitme kaybı yüzde 16. / Belde 3. Seviye platin var buda yüzde 14. Herkesin Allah yardımcısı olsun.

Yeni rapor alıp Ankara'ya göndereceklerin dikkatine ben Ocak 28 heyete girdim kişisel başvuru ile 31 ocakta Ankara'ya gitti raporum ozaman vergi dairesi 2-3 ay a gelir demişti.10 Haziran'da geldi.yani 4,5 ayı buldu.yeni gönderenler 5 ay a kendilerini hazırlasın Ankara'yı da 4,5 ay dolmadan boşuna aramasın.

Ranger76 merhaba ben mayıs 30 da verdim 3 haziranda ğib ğiden tarih ve cvp beklenyor yazıyo eviiste sence cvp kasım ğibi ğelirmi?

abdul1970

gitti bizim 10 puan birde klas2 den tansiyona verildi sanıyordum demekki kalpte sıkıntı var lakin ben bilmiyorum şuanda hiçbir belirti yok kalp ićin de dr da gitmedim

Alp74

Arti kardolijidende puan vardi oda gitmiş

Koşulsuz hayırlısi olsun darısı bize insallah isitme kaybı için odyo testini gönderdinizmi bilgi veririseniz cok sevinirim

Engink57

Benimde 40la gitti ankaraya ve itirazdan gitti bu sefer balthazar la tabi 45aldim 40ka dustu hayirli lisi kranik baypast benim sikinti olmaz diye duşunuyorum

Camdibili2
Teşekkür ederim. Amin. İşitme testini istemediler. Raporda işitme ile ilgili süreci kısaca doktor özetlemişti. Yani sağ kulakta graft intakt uani doku nakli sol kulakta ise kronik otit var şeklinde yazılmıştı

Alp74

Kardoliji vermesi gerekli belki doktor kalp damrdir ondan normalde heyette kalp damr doktorlari var sen peki kardoljiye görundunmu

Aradaşlar yarın,birgün Ankara yı arayıpta ulaşan kaderdaşlardan nisan ayında eksik evraktan teslim edilmiş raporun akıbeti nolurmuş ne zaman cevap alırmışız,ricamdır sorarda paylaşırlarsa beniim gibi olan dostlarda bilgilenmiş olur...

abdul1970 görünmedim hangi açıdan sordunuz kalp rahatsızlığım var diye kalp damara gitmedimki hipertansiyon için gitmiştim

Alp74

Evet keske onada gorunseydin neyse zaten gondermis sin aksilik olursa zaten itiraz hakkin var

Koşulsuz inşallah bendede istemezler hayırlısı bakalim bu atada Ankara ayın kacında arkadaslar bugin ulasan ve bilgisi olan varmı

klas2 sadece kardiyolojimi veriyor kalp damarın yetkisi yokmu

verir tabiki brans kalp damar hepsinin zaten ama usule uysaydin unu soyledim ben hic olmzasa yukselirdi puanin onu kast ettim

ilk defa aldığım için acemelik olsa gerek toplam oran%54 sağlık olsun Ankaradan hayırlısıyla gelsinde umarım bir sıkıntı çıkmaz

Sorun yok kardeşim.Şirketin mali müşaviri benim tüm işlemleri ben yapıyorum.Olmadığı taktirde çıkış bildirgesini iptal ederim olur biter.Sıkıntı olmaz yani :cool:

Üst Alt