Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

SGK ya emeklilik için başvurdum internetten.başvuru sorgulamamda yazışmalar var gelen evrak dosyasına kaldırılmış-giden evrak kayıtlı-gelen evrak kayıtlı-gelen evrak beklede.varide numarası verilmiş ve açıklamada H.K:vergi indirimi tahsis talep yazıyor.vergi indirimi evrağınıda yarın vergi dairesinden alıp SGK ya vercem.bu durumda SGK dan haber mi gelcek emeklisinin diye yoksa temmuz 1 den itibaren otamatik emeklimi oluyorum?bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirim.

Bu arada 28 Ocak heyete giriş-31ocak rapor Ankara'da yüzde 50 sürekli -14 haziran sonuç :gittiği gibi geldi.17 haziran SGK ya emeklilik başvuru 19 haziran yazışmalar başladı.

Şubak 2019 oranların yenilenmesiyle heyet raporu çıkartılmadı onun için şubat az olur

Araya bayramda girmesinden dolayı süreç 135 gün 4,5 ay sürdü bekleyen arkadaşlar sabredin.zorlu endişeli bekleyiş inşallah sabrın sonu selamet olur.

scorp06
bende 3 hastalıktan ayrı ayrı dosya oluşturmuştum raporları kan talillerini kullandığım ilaçları mevcuttu kurulda almadılar desenize kesin eksik evraktan döner diye o zaman 1 yılı göze almalıyım

Ranger76
eksik evraktan dönmediğine göre vergi dairesine neleri teslim ettiniz

Arkadaşlar iyi geceler ben raporu ve belgeleri vergi dairesine 2 gün önce verdim ama raporum 40 benim gibi raporu düşük olupta vergi indirimi alab varmı.

Engink57

Raporunuzu yasal sınırlar içinde ancak, size verilen oran hastalığınız la ilgili engelli oran cetveline göre uygunsa sorun olmaz yani raporu veren hastane doktorunun vermiş olduğu hastalığınızın tanısı ve oranı yönetmelikte oran cetveline göre verilmişse hiç bir sıkıntı çıkmaz. Size verilen hastalık nedir buradan belirtirseniz benzer hastalıklardan olanlar varsa yorum yapmalı açısından daha kolaylık olur

salim.t
Rapor orani kaç sizin benim 40 merak ediyorum.

Koşulsuz
Benim 2011 de iş kazası sonucu parmakların koptu.

Engink57
Baş parmak komple ampude işaret parmağı koptu yerine dikildi ama hareket yok orta parmak koptu dikildi hareketi kısıtlı.

Merhaba arkadaşım benim oran da 40 yeni gönderdim vergi dairesine evrakları merak ediyorum senin oran kaç ile gitti kaç ile geldi vergi dairesinden.

Alp74
Sizin şöyle olur diye birşey söylemem zor açıkçası,inşallah geri dönmez.Çok meşakkatli bir süreç ve sıkıyor. Tüm evraklarımı verdim çünkü myastenia gravis için o raporlar,hastane epikrizi(1 hafta hastanede yattım.) kan sonuçları gerekliydi.Myastenia gravis içi kanda bir değer var. ASETILKOLIN RESEPTOR ANTIKORU buna ve emg sonucuna bakıyorlar.Zaten diğerleri kronik şeker tansiyon hiperlipidemi.

Ranger76
İnşallah arkadaşım süreç bayağı uzadı ve sıkıntı vermeye başladı.Terslik olmaz inşallah sonuç gittiği gibi gelir.

scorp06

epilepsi için kan değerine bakıldı sadece eeg çektirilmedi sıkıntım bundan keşke eeg çektirilseydide evrak işi tam olsaydı

Vergi indirimi müracaatı ankaradan geliş süresi

Selam arkadaşlar, İzmir Evis sisteminde 28 şubat 2019 tarihinde raporum Ankara ya gönderildi cevap bekliyoruz halen, yaklaşık yaklaşık 4 ay dolacak konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum, bu süreç normal mi?

blacksnake

Maalesef normal bende 7 şubat da ankaraya gönderdim ancak hala sonuç gelmedi bekliyorum. Üzülerek belirteyim kendini temmuza şartla derim. Tekrar yaa sabır...

Alp74

inşallah sıkıntı çıkmaz.bekleyip göreceğiz seçeneğimiz yok.Ne zaman rapor maliyeye ulaştı.

scorp06

sadece 14 mayısta vergi dairesinin Ankaraya gönderdiğini biliyorum Ankaraya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim

Alp74

İnteraktif den dilekçelerim kısmında evraklarını görebilirsiniz ulaştıysa taratmışlardır...

Alp74
ivdb.gov.tr ye Edevlet şifresi ile giriş yapıp işlemlerim dilekçelerim menüsünden görebilirsiniz

Az önce izmir vergi dairesine gittim, (21.06.2019 / saat 14.30) şuan ocak ayı sonu ve şubatın ilk hafta giden raporların cevapları yeni gelmeye başlamış, bilginiz olsun. Benim şubat sonu gittiğine göre temmuz sonunu rahat görürüz.
Koşulsuz

scorp06

adrese girdiğimde hiç bir sonuç çıkmıyor bu da evrağın Ankaraya gitmediğinimi gösteriyor

blacksnake dun bende telefonla izmir vergi dairesini aradim telefondaki bayan subat ayi cevapları geliyor dedi bende Ankara dan onaylandığını ögrendigimizde elden almak istiyorum dedim Ankara onaylandı derse geldiginizde ciktisini veririz eger onlarin gondermelerini beklersek 1 hafta 10 gun den fazla sürüyor sırayla yapiyorlar devlet dairesi sonucta gec cikiyor eger elden alıcaksanız hemen gitmeden telefon edin elden alın allah nasip eder brnim onaylanirsa öyle yapmayi düsünüyorum

Umityalcin

bu dediğinizi uyguladım görünmüyor normal şartlarda kaç günde görülmesi gerekiyor 14 mayısta gitmişti Ankaraya birde telefon ile sorsam numarasını verebilirmisiniz

Alp74

15 günde görünür bence arayıp sorun evrak ulaşmış mı diye. 0 312 415 32 04 - 18

Üst Alt