Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

blacksnake

Olumsuz oluncada sana bildirmek için yazılıyor zaten artık oranlar düşmüyor sanırım,eksik evrak olayını çoğalttılar şimdide...

ismail53
Daha önce bilgin olsaymış şimdi emekli maaşını alıyor olacaktın.Eğer engel oranların devletin belirlediği ölçüte göre verildiyse düşme olmaz.Muhtemelen aynı zamanda sonuç alıcaz.Benim tahminim 5 Ağustosa kadar gelmiş olur.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

scorp06
Yüksek ihtimalle 15 Temmuza kadar sonuçlanmış olur seninki.Çünkü memur Mart ortasına geldik dedi.Hayırlı haber alırsın inşaAllah.

ferhanbal2012

İnşallah hepimiz hayırlı haber alırız.Hastalıklar sürekli düşme ihtimali veya eksik evrak olma ihtimali düşük.Tüm evraklarımı hastaneye vermiştim. hepsi ayrıca enabiz da görünüyor.Saçma sapan bahaneler üreterek gerçekten hasta olan insanlara eziyet ediyorlar.Kendi kurdukları sistemler var oralardan kontrol etsinler.Bu kadar mı zor?

ferhanbal2012

Devletin verildiği oran derken Hastaneye gittim 1999 yılında geçirdiğim beyin kanaması nedeniyle Sol ayakta stepaj yürüyüş dediler. Kanamaya 20 ayağa 40 verdiler toplam 52 dediler. Başka bir ölçüsü var mı bu durumun. H ehliyet aldım. Hatta yeni bir raporla Ötvsiz araç bile alabiliyormuşum.

Şimdi 32 05 numarada konuştuğum bayan yazım aşamasında olduğunu söyledi ne demek olduğunu bilen var mı

8/3/2019 tarihli raporum

Ertugrul Aydın
Şu an yazım aşamasındaysa 30 Temmuz"u bulmaz.Maksimum 20 Temmuz vergi dairene ulaşır.Çünkü bende bu sabah 10'da aradım 3 Nisan tarihli raporum için 30 Temmuz dediler.Sen bence Cuma günü bir daha ara.Onlar bence opsiyonlu tarih veriyorlar.
Hayırlı haber alırsın inşaAllah.

Umityalcin
Benimde 1nisan bakalim bayrama yetiscekmi tabi eksik evrak olayi cikmazsa

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ferhanbal2012

Baypast kalp 30. Hipertami10. Cilt gugus kesigi amleyat icin 5. (40) la ankaraya gitti

abdul1970
Oranlarınız doğru verilmiş.Bu hastalıkların epikriz raporlarını ve tetkiklerini gönderdiyseniz herhangi bir sıkıntı olmaz kanaatindeyim.Yanlız Bypas oranı 50 olmalıydı sanki

Umityalcin

Yok benimki itiraz orana itiraz ve sonrasi bir hastane daha ve hakem hastenisi

Ankara ulaşan olursa ne durumdalar Bilgi verirmisiniz. Dün Mart başları başladı demişlerdi, 4 Mart Bilgi 👍

blacksnake
Ben dün sabah ulaştığımda Mart ortalarına gelmişlerdi.Banada 20 gün sonra dediler.Benim rapor tarihim 3 Nisan
blacksnake
Bence sen ara seninki bitmiştir büyük ihtimal.Hayırlı haberler inşaAllah

Benim rapor tarihim 1 nisan şimdi ulaştım ağustos 15 de belli olur dediler anlamak zor bunları

scorp06
O an için salllıyor, bir tarih tahmini.Dün bir arkadaşında 5 nisanmıydı,13 nisanmı 20 gün sonra demiş,bugünkü 1 nisana ağustos 15 diyor....

Arkadaşlar zaten ortalama 4 ay 5 veya 10 gün gibi sürüyor.Herkes teslim tarihine göre hesap yapabilir.

Bugün gene aradım dayanamadım sonuçu öğreneyim diye kuruldan çıktığını memur yazışma akışta üst yazı yazılmadan göremediklerini söyledi bayan 2 hafta sonra ara dedi bayan

Ecevit

Merhaba benim raporum yüzde 51 olarak
İzmir Menemen devlet hastanesinden aldim
Evrakları 10 hazıranda ankaraya gönderdik
Ankara olumlu dönüş yapılırsa
Emekli olmak istesem benim tekrar heyete
Girmem gerekiyormu acaba bu konuda yardımcı olan olursa sevinirim teşekkürler

Üst Alt