Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

River plate

Birşey soracam bilgisayarda hizmet dökümünü kopyala yapıştır yapıp hesaplattırıyorsun ordanmı yaptın hesaplamayı yoksa sgk sitesinde çıkıyo 4 bilgi giriyosun sadece hesapla diyosun ordanmı.Mesela benim sgk sitesinde 1336 tl çıkıyor diğer yerde 1550tl çıkıyor hangisi doğru bilemedim....

River plate

Maaşı çekersen kabul etmiş olursunuz derler ama emin değilim. Bence emeklilik servisine danışın ona göre çekin derim.

Subat mart ayi hizli ilerliyor gibi..Acaba subat ayinda yeni rapor sistemine geçildiği icin raporlar dahami az ondanmi kaynaklanıyor..bu 4 aylik süreç kisalacak gibi bir his var içimde..

Arkadaşlar benim sürekli %42 ile 16 nisanda Bursa vergi dairesine teslim ettim.10 yıldır raporlu olarak pskl.ve tansiyon ilaçları kullanıyorum.6 yıldır işitme kaybın var.%20 psklj.%14 İşitme kaybı,%7 Bel fıtığı disk kayması %10 yüksek tansiyon.9000 bin günüm doldu.Normal emekliliğim 2025 de.Rapotum sürekli olarak onaylanır mı yoksa süreli veya geri mi döner?Ve bunları takip edebileceğim Bursa için internet sitesi var mıdır?

Serdar2829

Merhaba, bu forumdan edindiğim tecrübeye dayanarak, raporunun süreli olma ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum.
Özellikle psikolojiden oran alanlara sürekli rapor verilmiyor diye biliyorum. Umarım seninki sürekli olur...

5 mart ankara da olan raporum bugün gaziantep v.d.aldım.emeklilik için başvuru yaptım.Bu tarihte olanlar takip ederse iyi olur

Yani hastane raporumu süresiz de verse Ankara'dan süreli olarak veya red olarak geri dönüyor anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar benimki 15 mart halâ bişey gözükmüyor interaktif vergi dairesinde acaba nezaman görebiliriz

Birde şunu diyim benim abo 70 abo 63 abo 49.88 maaş hesaplamasında kaç para maaş bağlanır 2000 öncesi 2700 gün 2000 2008 arası 2520 2008 sonrası 3570 günüm var

Umityalcin sizin daha sonuclanmadimı eksik evraktan Ankaraya tekrar varis nisan ayındamiydı benim yılsonu olur ozaman beklemekten canımız cikti

Serdar2829
Selam kardeşim.Yazdığın bilgiler doğrultusunda şayet psikyatri tedavin 10 yıldır devam ediyorsa raporun çok yüksek ihtimalle süresiz onaylanır.Psikiyatrik tedavilerin kısa zaman olması halinde süreli rapor veriliyor genelde.Diğer hastalıklarının oranları düzgün verilmiş zaten.Yüksek ihtimalle raporun aynı şekilde onaylanacaktır.Ağustos sonu gibi sonuçlanır muhtemelen.Hayırlı haberler alman dileğiyle; Allaha emanet
Serdar2829
Bazen hastanenelerin süreli verdiği raporlar ankaradan süresiz,yada hastanelerin süresiz verdiği raporlar ankaradan süreli olarak dönebiliyor.Red olma konusuna gelince şayet hastanenin verdiği oranlar engelli oran tablosuna uygun verilmişse red olmaz.Senin oranlar doğru verilmiş zaten.Endişelenme dua et sadece

Teşekkürler arkadaşlar biraz yüreğime su serptiniz.Gelişmeler umarım istediğim gibi hayırlı olur.Allah'tan tek temennim bu.Cevaplarınız için sağolun Allah'a emanet olun.

enginbuyruk58
İnteraktif vergi dairesine bilgiler geç düşer.Sen Ankara'yı ara hemen.Ben 2 gün önce aradğımda Mart ortasına bakıyoruz demişlerdi.Muhtemelen 20 Temmuza kadar sonuçlanır senin işlemin.Hayırlı haberler alman dileğiyle
Ankara sağlık kurulu telefonları:
03124153204
03124153206
03124153218
Not:Sabah 10:00 gibi ulaşma ihtimalin daha yüksek

18/03 gidiş 10/07 sonuç
%44 ile giden raporum olduğu gibi onaylamıştır.
Sonuç bekleyen herkesin olumlu sonuçlanması dileklerimle.
Raporum ile ilgilenen memur arkadaşa teşekkür ederim.
Not : Tatlı dille açılmayacak kapı yoktur.

18 mart onaylandiysa masallah isler hızlandı..sira nisana geliyor yavas yavas yuppiiiiii:)))))))

macolive

hayırlı olsun benim 19.03.2019 nereden öğrendiniz? şimdi aradım 15-20 günü bulur dediler nasıl oluyor anlamıyorum.1 gün 15-20 gün nasıl atar anlamak mümkün değil.:mad:

scorp06

bir kaç rahatsızlık vardı.
hiper tansiyon, LVH(+) , ülseratif kolit, işitme kaybı (%2) , ve sol omuz bankart lezyon,

bir çoğumuzun raporları kuruldan geçmiş olumlu yada olumsuz. şuan için yazım aşamasındalar. işin uzun süren kısmı yazışma olduğundan tıkanıklık buradan kaynaklanıyor.

scorp06

bir kaç rahatsızlık vardı.
hiper tansiyon, LVH(+) , ülseratif kolit, işitme kaybı (%2) , ve sol omuz bankart lezyon,

bir çoğumuzun raporları kuruldan geçmiş olumlu yada olumsuz. şuan için yazım aşamasındalar. işin uzun süren kısmı yazışma olduğundan tıkanıklık buradan kaynaklanıyor.

şu anda mart ın başındayız diyor yazması mı yoksa kuruldan çıktı mı onu söylemiyorlar.Anlamadım gitti.

scorp06

şuan için 27. hafta ile 28. haftanın yazım aşamasındalar. Sağlık kurulundaki işlemleri bitmiş. fakat dosyalar dolaplarda olduğu için sırası ile dosyadan çekip yazışmasını yapıyorlar. seninki neden erken çıktı dersen tamamen Şans.

scorp06

şuan için 27. hafta ile 28. haftanın yazım aşamasındalar. Sağlık kurulundaki işlemleri bitmiş. fakat dosyalar dolaplarda olduğu için sırası ile dosyadan çekip yazışmasını yapıyorlar. seninki neden erken çıktı dersen tamamen Şans.

bende de şans olmadığı için çıkmaması normal.Benim bütün işlerim böyle hep geç olur. :D

scorp06

ufak bir naçizane önerim olacak.
telefondaki memur ile bir şekilde diyaloğu kurup he seni hatırladım diyebilecek kadar samimiyet kurmaya çalış :)
yada 15-20 gün sonra nihai sonucu öğrenmek için ara.

Üst Alt