Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selam arkadaslar raporu Onaylananlara hayirli olmasi bekleyenlerede hayirli haber gelmesini dilerim.bu arada ilk emekli maasim temmuz17de alicam.Allah herkese nasip etsin

River plate

Hayırlı olsun aldığın maaşı sgk sistemindeki maaşla aynı olup olmadığını vergi indirminin maaş konusunda avantajı olup olmadıgını bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz saygılar

Ramtem

2000 öncesi 60 la 70 arası 2000 sonrası 50 ile 60 arası 2008 sonrası 28 le 45 arası kişiye göre değişiklik gösteriyor...

Engelli de 2000-2008 ABO 60 az olamaz. Uygulama yapılmış diye sordum.

Ertugrul Aydın
Sen Cuma günü tekrar ara kardeş.Seninki bu hafta sonuna biter kanaatindeyim.Hayırlı haber alırsıın inşaAllah
River plate
Hayırlı olsun.Allah güle güle yemeyi nasip eder inşaAllah.Darısı başımıza

Arkadaslar aylik baglanma oranim emeklilik dilekcemi iceri vermeden sgk emekli maas hesaplama sisteminde hesaplattim aylik baglanma oranim 59,39,33olarak gorunuyordu.engelli raporum islenmeden.emekli aylik bilgisi e devlete dustu aylik baglanma oranim60,60,33olarak baglandi buraya kadar hersey normal.ama 59,39,33ken cikan emekli maasi aynen baglandi ben buna sasirdim itiraz ediyimmi dusunuyorum sizinde bir bilginiz varsa bilgilendirin beni

River plate

abo sistemi yüksek ise alınacak maaşta yüksek olmalıdır bunda bir sıkıntı olduğunu bağlanan maaşınızı hiç çekmeden sgk ya bir dilekçe ile durumunuzu arz ederseniz sizin için güzel olur kaldıki sgk sitesinde ne kadar görülüyordu maaşınız

Abo niye kişiye göre değişiklik gösteriyo bunun hakkında bir kanun varsa herkese eşit olması gerekir diye düşünüyorum benim abo 65 .49.39

Alp74
Bak işte kişiye göre,primine göre değişiklik gösteriyo seninkide 2000 sonrası 49 diyorsun arkadaşta 60tan aşağı olamaz diyor oluyor malesef.

River plate
2000 öncesi primin ve toplam primin ne kadardı,aagaridenmi yattı bağlanan maaşıda söylersen bizlerde bilgi sahibi oluruz.Güle güle yemeyi nasip etsin inş.

Umityalcin

sende direk rapor gonderdin demi eksik diye bir sikinti cikmadi kalpdi sanirim

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar2000oncesi150gun2000ile2008arasi 857gun2008 sonrasi3667gun toplam4668gun toplam odenen prim 226bin ise girisim01,06,1999baglanan maas1116+55 tl=1171 yeni gelen zamla1231tl oldu.bana dusuk geldi itiraz ediyimmi ne dersiniz.asgari ucretin biraz ustunde yatti son brut ucretim3550tl

Rabbime çok şükür 28 ocakta başlayan sürecim 9 temmuz itibari ile emekli tahsis numaramı alarak yani emekli olarak sonlandı.darısı tüm bekleyen arkadaşlara!

titanikks
Vermiş olduğun tarihe göre Ağustos 20 gibi sonuçlanır.Yanlız araya Kurban bayramı giriyor.Bu nedenle Ağustos sonuda olabilir.Geç olsunda güç olmasın.Hayırlı haberler alırsın inşaAllah

ozlmasgr

Merhaba
Emekli maaşınız sisteme göre değişim oldu mu . Normalde ABOlar yükselince. Bağlanan maaşın da yükselmesi gerekir.

Merhabalar
Mart ayından raporu onaylanan varmı acaba? Benim 11 mart varış, bugün Ankarayı aradığımda bu ayın sonuna kadar belli olur dediler.

LUCKY41

Ankara ne dediğini bilmiyor.ben aradım haftaya veya 2 hafta sonra çıkar dedi.15 mart teslim maliyeye gidiş 19 mart

Hic degismedi arkadaslar kurusu kurusuna sitedeki gibi baglandi aylik baglanma oranim yukseldi maas yukselmedi

River plate

hiç maaşını almadan sgkya dilekçe yaz abo yükselince maaşınızında yükselmesi gerekiyo birde tasis formunu doldururken bakmakla yükümlü olan haneye evet diye yazdıysanız maaşınıza %2lik bir etki etmesi gerekiyo

Aynen ben bi dilekce dolduruyim izmit sgk ya birdaha hesaplama yapsinlar kaybedecek birseyim yok.bu arada maasimi ceksem kabul etmismi oluyorum baglanan maasi

Üst Alt