Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Emekliliğe yeni baş vuranlar kurban bayramı ikramiyesinden faydalana bileceklermi acaba?

ERSİN 'CAN

İnşallah .Hayırlısıyla mutlu bir başlangıç olsun .Emeklilik gibi yeni beklentilerinizde.
Birisiman

Uyku Apnesi PSG raporu eksik bulunmuştu

aykin74
Günaydın.Eviss"te gözüken zaten Maliye bakanlığına ulaştığı tarih.GİB'te bir hafta sürebilir evrakların yansıması.Ama içim rahat etsin diyorsan aşağıda vereceğim numaraları arayıp raporunun ulaşıp ulaşmadığını öğrenebilirsin.Hayırlısı olur inşaAllah
03124153204
03124153206
03124153218

eviss de son satirda "07.03 rapor bakanliga gonderildi cvp bekleniyor" yaziyor.baska bisey yok.12.07.de vergi dairesine gittim memur daha cvp gelmedi dedi.ama yorumdaki arkadaslar kurulun mart ortasinda olduklarini hatta sonuclari aldiklarini yazmis.evisde gozukmemesi sizce normal mi?siz sonucu evisdemi gordunuz?evisse gecmesi ne kadar surer? tskler

Sümer35 Tanıtımı
Emekliliğiniz tekrar hayırlı olsun.Sizden öğrenmek istediğim; Ramazan bayramı ikramiyesini alabilmişmiydiniz?

iceman
Eviss"e çok geç düşer.Senin dilekçen çok yüksek ihtimalle sonuçlanmıştır.Aşağıdaki numarayı arayıp öğrenebilirsin.Hayırlı haberler inşaAllah
03124153204

ferhanbal2012

cvp icin tskler,numarayi 1 haftadir dusuremiyorum vergi dairesine gidip sordum daha gelmedi dedi.ins bayramdan once eviss'e duser

S.a arkadaşlar diyelimki bu ayın 20 sine sonucları öğrendim dilekçeyi verdim kurban ikramiyesi alabilecekmiyim acaba

Vergi indirimi süreli onaylanırsa süreç nasıl işliyor tekrar aynı bekleyiş mi beklerken maaş kesilecek i kesilecekse sgk kesilen ayları toplu mu ödüyor

aykin74 Bertoloji

Emekliliğin vergi indirimi ile ilgisi yok, emeklilik kontrole Ankara SGK sağlık kurulu karar veriyor

Bayrama kadar emekli olursan oda zor gibi,

SerkanP Hayırlı olsun SerkanP güzel haber verdin. benim tarih sana yakın
23.01 2019 ilk başvuru
29.04 2019 rapor eksik bulundu yazısı
02.05 2019 ikinci başvuru
GİB Tekirdağ sitesinde eviss olmadığı için takip edemiyorum. İnşallah benim raporda seninki gibi yakın zamanda olumlu sonuçlanır.

@bycinaris54 çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına inşallah mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ramazan ikramiyesini kaçırdım malesef 7 Mayıs ta sgk ya emeklilik dilekçe verdim 1 Hazıran itibarı ile emekli maaşı bağlandı birbuçuk aylık maaşımı 26 Hazıran da çektim şimdi bu ay %5 lik enflasyon zammını da aldık hayırlısı ile kurban ikramiyesini bekliyoruz...

@recko59
Eksik evrak diye geri gönderildiği zaman ne yapmamız gerekiyo

@Sümer35
Hayırlı olsun aylığınız sgk maaş hesaplama sitesiyle aynı mı bağlandı açıklıyabilir misiniz

Sümer35
Birbuçuk aylık maaşı birden aldım derken, Baş vuru tarihiniz olan 7 mayıstan itibarenmi maaş işliyor yani?

Alp74

Evrağını tamamlayıp tekrar vergi dairen kanalıyla maliyeye ulaştıracaksın sonrada beklemeye devam...

abdul1970

Eve ya da işyerine nereyi gösterdiyseniz oraya gelşyor yazı ama geç geliyor biz maliyeye gidip bizzat sorduk ordan öğrendik ya da telefonla öğrenip vergi dairesinden evrakları alıp geçin haataneye ben öyle yaptım beklerseniZ çok bekliyorsunuz...

Umityalcin

Soyle yapsak nasil ben direk raporu yolladim nisan 1 de ankaraya gitti ben tekrar vergi daresine gitsem kan tahlili epekiriz yollasam pesinden nasil olur acaba?

Onu vergi dairesine soracan ya da kendin geririp evraklarını gelir idaresine kendin verecen.Şöylede yapabilirsin evraklarını ve bir dilekçe ekleyerek postayla iadeli,taahütlü olarak gönderebilirsin...

abdul1970 benimde eksik evrak bende bizzat telefim edio ögrendim fakat izmir vergi dairesine daha önceden odyo testini göndermek icim hem gittim hemde telefinda cok ricada bukundum Ankara nizden istemeden gönderemeyiz dediler almadılar ben t3lefinla ögrendikten sonra izmir vergi dairesini aradım yazının gelip gelmediğine baktilar öylelikle islemleri yaptilar ama onların size bilgi vermesini beklerseniz cok uzun suruyor

Aslinda denemek lazim aslinda geri gelmezde eksik evrak diye ginede tetbir almak ve herkez bilgi paylasimi yapmak istedim tsk herkeze

abdul1970 keske alsalar ama islerine gelmiyor onlara olan bisey yok mağdur olan bizleriz tek diyebilecegimiz sey bekledigime deysin hakkimizda hayirlisi olsun

@Umityalcin
Aynen bu konuda ugrasmis arkadaslarda yazarsa sevimirim ve bilgi paylasimi olur

@Camdibili2
Amin sagol

Üst Alt