Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Vergi dairesi başvurusu 8 Nisan, Ankara'ya gitmesi 19 Nisan.
Nöbeti devir aldık. :)

Bazı arkadaşların durum sorgusunda hangi aşamalarda olduğu yazıyor.Bursa için böyle bir takip adresi var mı?

22 nisan izmir uyku apnesi %35 ve kolestrol yuzde 42sürekli raporum

Günaydın arkadaşlar eski heyet raporum süreyli idi 8 9 2019'da suresi bitiyordu bugün yeniden engelli raporu için müracaat ettikten 9.9 2019'a heyet randevu verdiler önceki raporun süresi bitmeden heyet günü vermiyorlarmış hangisine oranda yanına yazmıyorlar artık bilgisayara işliyorlar sadece ilaç döküm verdim sadece hiçbir hastalık dolgu kağıdı almadılar bilginiz olsun diye yazdım

Arkadaş ne ankaraymis hiç acelesi yok bekleye bekleye ağaç olduk sabır diyorum nezaman aradıysam 1 hafda 10 güne çıkar diyorlar bir hafta on gün hiç bitmiyor hayırlısı olsun inşallah diyorum

enginbuyruk58

Sana iyi demişler yine mart ayı raporları gelmeye başladı sizin teslim tarihiniz 25.03 bir aya çıkar dediler belki daha uzun belki daha kısa sürebilir diyorlar hayırlısı

Veridler 2 yıldır kullanıyorum agır uyku abnesi cpap cihazım var

Cihazım var.

Arkadaşlar bir eksik evrak vakası da benim.Şans mı var arkadaş?Hastane epikrizini,kan sonuçlarını ve emg raporunu rapora müracaat sırasında vermeme rağmen karar verilememiş ve epikrizi,emg sonucunu ilaç raporlarını tekrar istemişler.Böyle birşey olabilir mi ya nasıl bir ülke burası işin yoksa 4 ay daha bekle.:mad::mad:

scorp06

Dünyanın en saçma sistemi maalesef.
Devletin kadrolu doktorunun verdiği rapor maalesef kabul edilmiyor.
Baştan aşağıya saçmalık. Vergi indirimi sürecinin ve red edilmesinin mantıklı hiçbir tarafı yok.

scorp06

Eskimiydi verdiğin tetkikler ondanda geri çevirebiliyorlarda nörolojiden mutlaka emg ilaç raporu istiyorlar birde benim anlamadığım neye göre karar verilemiyor emgde ve raporda gereken yazılmış ve tetkikde doğruluyor bunu ama biz oran düşüremiyoruz eskisi gibi bu şekilde engel olalım durumu var anlamadım ben bu sistemi.Hastalığınız nedir sizin,benim myotoni fibramiyalji ve ht.Nöroloji emg detaylı muayene ve tedavi bilgisini istedi 11 nisan teslim bekliyoruz hala ne çıkacak torbadan onuda kestiremiyoruz.Nöroloji doktoru dışkapı hastanesinde görevli uzm.dr Mehlika panpal Ateş diye görmüştüm sitede o hoca ise bu sıkıntıların yaşanması normal.Birde şunu farkettim nörolojiden çok tetkik isteniyor,solunum testi,odyo testi başka arkadaşların yani değişik rahatsızlığı olan mesela şeker direk onaylıyor bizlerede gelince sıkıntı çıkıyor anlam veremedim.....

hsnpiyi

Ben ocakta yattim bir gun göğüste 2 ci aramafilar hala cihaz yok bende raporlarim 5 agustosta alicam tepecikten

scorp06

19.03.2019 ankaraya varıştı sizin evrağınız değil mi? eksik evrak olduğunu evis ten mi öğrendiniz yoksa telefon ilemi ardınız ankarayı

Umityalcin

eski değil 2017 eylül bundan daha yakın bir tarih olabilir mi acaba ?Rahatsızlık tek değil ki anlamadığım da bu zaten.şeker hipertansiiyon hiperlipidemi myastenia gravis.Eklenenleri de söyleyim rapor aldıktan sonra çıkan hipotiroid, diyabetik polinöropati.Benim nöroloji doktorum ibn-i sina hastanesinden prof.dr.Canan Togay Işıkay.1 hafta hastanede yattım o dönemde sanki yalan söylüyoruz şaka gibi ya.

ECO35

Evet 19/03 kardeşim.Ankara vergi dairesini aradım raporu elden oraya teslim etmiştim.Oraya 12 temmuz da yazmışlar.Muhtemelen sizin raporda çıkmıştır.Vergi dairenizi arayın bence.

Eksik evraktan dönen arkadaşlar kaç ay daha beklediniz?Cevap yazabilirseniz sevinirim.

scorp06

Orda uzman doktorun borusu ötüyor,adamlar doç ve profları kayleye alıpta verdikleri raporu onaylamıyorlar ibni sinadanmı raporunuz benimde hacettepeden...

Vergi indirimine yeni müracaat edecek arkadaşlara tavsiye ; Şayet elinizde test vb evrak var ise müracaat ederken mutlaka vergi dairesine teslim edin.Almak istemezler ise zorlayın ve verin.Yoksa uzun bir süre daha beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Yarın ayrıntılı bir dosya hazırlayıp Ankara vergi dairesine Cuma günü teslim edeceğim.

Umityalcin

Nisan 11 hala beklemede hesapla işte...Daha 1 1.5 ay sürer diyor..

ilk müracaat ne zamandı?eksik evraktan mı dönmüştü?

Üst Alt