Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar selam 18 mart Ankara' ya giden raporumu telefonla sonucunu öğrendim, dün onaylanmış ve istanbul' a gönderilmiş dedi memur. Şimdi gitsem vergi dairesine evrak verir mi vergi dairesi yoksa beklenecek bir durum var mı? Tam 5 ay sürmüş oldu hastaneden rapor alıp İstanbul vergi dairesine evrak vereli.

titanikks

Sanırım öğrenmek istediğiniz bilgi bu olsa gerek.

Hastalık Oranları % 35 Uyku Apnesi -
Tansiyon % 10 - Boyun Fıtığı % 8 Toplam %46 (İstenen Eksik evrak uyku apnesi PSG raporu)

Ad Soyad SERKAN PA..
Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
12.07.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
14.05.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
17.04.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
12.04.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
10.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

frontera37

Öncelikle hayırlı olsun.Siz önce vergi dairenizi arayın evrak ulaştımı size diye sorun. Evrak gelmişse size çıktı alıp verebilirler.

frontera37

25.03 bizim tarihte yaklaştı muhtemelen kurulda ele alındı diye düşünüyorum yarın tekrar arasam mı yoksa gidip ilk agızdan sorupta mı ögrensem

merhabalar arkadaşlar ben 2017 nin 11 ayında %45 ile vergi indiriminden emekli oldum ve 2 yılın ardından kontrol muayenesi istendi bende nisan yani 4 cü ayda kontrol muyaenemi yaptırım %48 rapor aldım 28.06.2019 da maaşım durduruldu sgk ya gittim senim evrak ankaraya gitmiş daha gelmemiş dediler 3 ayda gelmiyor mu bu evrak ankarayi aradım 3 ayda o bekleyeceksiniz dedi bu nasıl bir iştir rapor gelip maaş tekrar aktif olana kadar bunlar bidaha kontrol isteyecekler böyle bisey varmı benim geçen maaşlarım ve kurban bayramı ikramiyem ne olacak birde nette bu evraklarımı takip edebileceğim bi yer varmı şimdiden tsk ederim

Vergi indirimi

Arkadaşlar hayırlı günler
Ben engelli raporumu vergi dairesine verdim oradanda bakanlığa gönderilmiş acaba şimdi hangi aydan gelen raporlara bakıldığını nasıl öğrenebilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

levent23

2 yıl sürelimiydi raporunuz neden kontrol istendiki hastalığınız nedir acaba sizin.Birde biriken maaşlarınızı ödeyecekler raporunuz onaylanınca...

evet vergi indirimi süreli hastalığım polisetemia vera hematolojik

raporum ankara maliye ye gönderildi...başlığından takip edebilirsin hocam ordaki arkadaşşlar yardımcı olurlar..

Ben çözemedim 8 Mart çıkmamış hangi sıraya göre bakıyorlar rapor yazıyorlar

Bu stres bizi yiyecek

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katildim ben 73 süresiz rapor aldım sigorta pirim; 6033 antalya maliye ye dosya mi 13 05; 2019 da verdi evisten bakıyorum sağlık merkez kuruluna gonderildi cevap bekleniyor diyor kaç ayda sonuç geliyor şimdiden herkese teşekkür ederim saygilar

Vergi

Vergi indirimi sorgusunu Ankara'da hangi telefondan öğrenebilirim? Konuyu bulamadım. Yeni üyeyim ve forumu kullanamıyorum. Teşekkürler.

Teşekkürler LUCKY41 , gittim Fatih İl Müdürlüğüne, onay gelmiş üst yazı gelmemiş, 1 hafta 10 güne gelir dedi. Çıktı alıp vermediler onayı.
Hayırlısı herkes için İnşallah.

Vergi indirimi için çağrıyı cevaplayan bir telefon bilen varsa lütfen yazar mısınız.

şimdi ankara ile görüştüm. 19/03/2019 tarihinde giden evrağım 25.03.2019 da ellerine ulaşmış. 25.06.2019 tarihinde kurula girmiş, şu an cevap yazım aşamasındaymış.. 15-20 gün süre içerisinde sonuçlanır dediler.

Valla benim rapor 4 Mart halen kurulda 1 haftaya net çıkar denildi. Beklemeye devam bu arada numara soran arkadaşlar öncelikle 03124153218 sonra 03124153205 noları arayabilirsiniz ben bugün ikisiylede görüştüm biri sabah diğeri akşam 15.30 gibi dediğim gibi 4 Mart beklemeye devam

ECO35

diyecek kelime bulamıyorum.Bu nasıl bir saçmalık anlamadım.Bu arada karar verenler operatör doktor arkadaşlar prof.lar rapor veriyor operatör doktorlar onaylıyor.Böyle birşey olur mu Allah aşkına !!!!!!

Kararı yükleyeceğim ama nasıl yüklerim bilen var mı arkadaşlar?

Benim 8 Mart Ankara'ya varış 10 temmuzda gittiği gibi geldi maliyeyi aramasam geldiğini ögrenemeyecektim iyi takip edin 18 temmuz da emekliliğe baş vurdum bayram ikramiyesi alabilir miyim acaba arkadaş herkese hayırlı haberler inşallah.

Hayırlı olsun ama başvurunuzu eviss den takip etmiyor muydunuz ki telefonla aramak zorunda kaldınız? Muratxxx

Elvis te ve gib te hiçbir şekilde gözükmedi sadece Ankara'yı arayarak bilgi sahibi oldum bu arada tam 4 ay da cevap geldi.

Muratxxx

Üstad biraz daha açar mısınız? Neticede çalıştıgınız firmaya e-tebligat geliyor, eviss de olmasa bile firmanıza e-tebligat gelmedi mi? Ankara'dan öğrendikten sonra ne yaptınız da belgeyi aldınız?

Ankaradan onaylandığını,vergi dairesine gönderildiğini öğrendin gittin vergi dairene e imzalı çıktını aldın bu kadar..

Malulen olursan hem maaşın düşer hemde sigortalı işlerde calisamazsin çalışırsan maaşın kesilir vergi indiriminden olursan daha iyi olur devlet araçları yani tren şehiriçi otobüsler metro feribot bedava olur iyi araştır derim herkesin Allah gönlüne göre versin

Üst Alt