Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sümer35
Birbuçuk aylık maaşı birden aldım derken, Baş vuru tarihiniz olan 7 mayıstan itibarenmi maaş işliyor yani?

@abdul1970 Allah razı olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda 🙏

@Alp74 Allah razı olsun evet aynısı bağlandı site nin verdiği rakamlar birebir tutuyor

@bycinaris54 evet aynen öyle başvuru tarihin den itibaren işliyor maaş

Saat 11.20 itibari ile 03124153218 noya ulaştım, 4 Mart tarihli evrakımı sorguladım kurulda olduğunu 1 saattede 1 haftadada yani her an çıkabilir dedi. Mart aylarını bu ay sonuna kadar bitireceklerini söylediler, şuan Mart başı ve ortasının kurulda olduğunu ancak kurulda olan evrak İçin bile yaklaşık 1 haftada sonuçlanıyor dediler, hayırlısı bakalım Mart ilk haftaları her an çıkabilir kısaca. Herkes için hayırlısı olsun

Arkadaşlar oranlarla bir değişiklik yapiyorlarmi 40 raporla gidip onaylanan varmi bilgi verebilir mi.

abdul1970 senin durum nasıl aradınmı bilgi alabildinmi

Engink57

Bekliyorum 20gun kaldi onlarin demelerine gore 1nisan benim 40la gitti bakalim hayirli haberler gelir inşallah herkeze

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SerkanP

Merhaba , benzer hastalıklar bende de var. Heyet raporum 3 yıl süreli, sizinkinin durumu nasıl? Ankaradan vergi indirimi sürekli mi kontrollü mü geldi?

Arkadaşlar sgk sitesindeki maaş hesaplanırken abo düşük tutuluyo engelli emeklinin abosu 60 dan az olamaz deniliyo emekli olan arkadaşlarda bağlanan maaşın sitedekiyle aynısı olduğunu vurguluyor sizce bu anormal bir durum değilmidir

Alp74 tekrar hastaneye gidip Ankara Maliye nin istediği eksik raporu almamız gerekiyor.

Alp74

Kimi uzman maaş %2 eklenir diyor.
Ali Tezel 5400 az ise 5400 tamamlanır diyor.
Kimi de 2000-2008 ABO 60 olur diyor.
Maaş bağlanan arkadaşlar da sistemdeki maaşın aynısı bağlandı diyor.
Kime inanacağımıza şaşırdık.
Askerliğimi yatırmayacaktım. Artık riske giremem. Maaşımı 200tl etkiliyor. Askerliğimi yatıracağım. 6 senede amorti ediyor. Askerlik borçlanması olanlar maaşını ne kadar etkilediğini öğrenip öyle borçlansın.

askerlik borclanmasinin ne kadar etkiledigini nasil ogrenecegiz?sgk sistemine gore emekli maasim 1890tl.5480 gunum var.girisim 08/2003,askerlik borclanmasi yaparsam baslangicim 550 gun geri gidecek,yani 02/2002 olunca ne degisecek.

iceman

2000 öncesi ollmadığı için çok bişey farketmez sende.Birde maaşın nasıl öyle çıkıyor tavandanmı yattı,2000 sonrası düşük çıkıyor zaten,2000 öncesi çok farketiyor...

iceman

Benim giriş 2001/5000 gun var maaş da 3senwdir yuksek yatiyor ama 1100/cikiyor sitede

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

2000 öncesi çok günün var tavandanda yattıysa ok maaş yüksek,asgariden yatarsa normal 2000 sonrasında çok bişey değişmiyor 1100 tl çıkması normal...

İyi akşamlar arkadaşlar birşey soracaktım, 4 Mart evrakım var bu hafta çıkar diye düşünüyorum, müracaatım izmirden ancak şuan Eskişehir’deyim, yaklaşık 1 ay daha buradayım, işyerimden çıkış bildirgesi ve kıdem tazminatı ödeme vs diğer evrakları aldım, GİB sitesine evrak düştüğünde oradan çıktı alıp diğer evraklarıda ekleyip Eskişehir SGK dan müracaat edebilirmiyim, yoksa izmir ikamet diye illa oradamı olmak zorundayım

iceman

2000 öncesi olanlar direk borçlanması yapabilir. Sizin borçlanmanız primlerinizi olumsuz etkiliyor. Asgari ücretten yatırsanız. ABO nuz yükselir ama aylık kazançlarınız düşeceği için maaşınıza pek katkı olmaz. İyi akşamlar.

Ramtem

06.08.2000 ve 05.08.2003 arası 15 YIL 3600 Prim Gün 17 YIL 8 AY 3920 Prim Gün 19 YIL 4240 Prim Gün
05.08.2003 ve 30.09.2008 arası 15 YIL 3600 Prim Gün 18 YIL 4000 Prim Gün 20 YIL 4400 Prim Gün
Erken emekli imkanı sunuyor. İhtiyaç varsa

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde 60raporum var 25martta Ankara ya gidişli nezama sonuç belli olur bilgisi olan varmıdır

Üst Alt