Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Raporlarım. menüsünden baktım Null. falan yazmıyor
rapor numaram yazıyor, sürekli yazıyor.
Acaba kontrollü olan raporlardamı null yazıyor?

bycinaris54

Bende anlamadımki neye ne yazıyor,benimki sürekli kontrolü filan yokki,arkadaş emekli oldu (Sümer) ondada null yazıyormuşş..

Arkadaşlar bende e nabuzdan baktim engelli raporuma agır engellilik hayır surekli evet yazıyor null ifadesi yok

Benim rapor içinde tarih falan yok engelli raporu yazıyor sadece ilginç

Başlangıç tarihi boş
Bitiş tarihinde (-) var

Umityalcin
Null'un Türkçe karşılığı boş demek.
Ayrıca vergi indirimi vergi dairesi ile ilgili bir durum.E nabızda ise hastanenin verdiği rapor bilgilerini görüyoruz.İkisi birbiriyle entegre değil.Kaldıki benim raporumun Ankara ulaşım tarihi 3 Nisan.Henüz kurula dahi girmedi.Bu muhtemelen e-rapor ile ilgili bir durum.Çünkü ben rapor aldığımda e-rapor sistemi yoktu.Elden aldım ben.
Senin Ankaraya varış ve oranların neydi?

Benimde rapor tarihinde e-rapor yoktu ,kendi müracatımla almıştım % 75 oranım

Umityalcin
Ayrıca rapor takip no karşılığında null yazıyor.Diğer alanlarda engelli raporu ve rapor no :155 yazıyor benim e nabızda

Umityalcin
Hastalık ve verilen puanları yazarmısın.Birde eksik evrak neydi.Ayrıca seninkide daha kurula girmedi.O yüzden vergi indirimi ile ilgili değildir null notu.Rapor numaran yazıyorsa takma kafana.Hayırlı cevaplarımız gelecek inşaAllah

ferhanbal2012

Myotonia konjenita 20+20=36 oran tansiyon 10.fibramiyalji 22 eksik evrak nörolljiden tedavi bilgisi,emg,detaylı muayene 11 nisan teslim.

Umityalcin
Kardeşim oranların doğru verilmiş.Eksik evraklarınıda yollamışsın.Allahın izniyle sorunsuz onaylanır.Tahmini olarakta Ağustos sonu gibi cevap gelir.
Hepimize hayırlı güzel haberler gelir inşaAllah ☺

ferhanbal2012

Raporuda veren hacettepe üniversitesi hastanesi altına imzayı atan doç ve proflar kontrol edip onay verende uzman dr.Aynen oranlarda sıkıntı yok detaylıca yazıldı hatta 3veya 4 gün önce geçmiş sayfalarda raporuda attım forma bakabilirsin oradan.Herkese hayırlı cevaplar gelirde kimsenin umutlarını,hayallerini boşa çıkarmazlar....

Anlıyamadığım rapor Ankarada iken sgk emeklilik dilekçemi kabul etmiyor ettirmem için ne yapmam gerekiyor raporu bekler iken müracat eden arkadaşlar nasıl kabul ettirdi açıklıyabilirlermi selamlar

Umityalcin
nöroloji dr u herkesten aynı şeyleri istemiş.Emg , ilaç serum bilgisi ve hasta epikrizi.E nabız da benim raporum da null yazmıyor.Normal görünüyor.Başlangıcı süresi oranı .

Alp74
Mustafa Zeybek bu işte uzman ona sor kardeşim.

Umityalcin

Bende anlam veremedim.Bütün ilaç raporlarımın yanında da engelli rapor bilgisi yazıyor benimde.

norolojik+astim+goz+kulakdan aldigim %61 raporumu 07/11/2018 de vergi dairesine verdim.06/02/2019 da eksik evrak sft testi diye geri geldi.testi yaptim 07/03/2019 maliye ye teslim edilmis,halen sonuc bekliyorum.
1)acaba ne zaman cvplanir?
2)evissde ne zaman gorunur?
3)tekrar eksik evrak var diye geri gelir mi?
4)orani dusururler mi?sft solunum testi bu kez normal degerlerde cikti.(sonuc=fev1 %pred 96%)

iceman

Önceki testini verseydin keşke normal değer çıktıysa fev1 fvc oranı kırparlar,bu ayın sonuna kadar cevap gelir hatta pazartesi ara sor.....

Engelli raporu kısmında SÜREKLİLİK yazısının altında
EVET yazıyor,
İlaç raporlarının yanındaki Engellilik durumunda, SÜREKLİLİK yazılarının altında HAYIR yazıyor.Ne demek oluyor bunuda ben anlamadım.

iceman
Öncelikle selam
SFT'de FEV1 oranına bakıyorlar.Seninde testinde bu oran % 96 çıkmış ve buda herhangi bir sıkıntı olmadığını gösteriyor.Bu sebeple astım"dan puan alman zor gibi görünüyor.Diğer hastalıklarının puanlarını gönder hesaplayayım

iceman
Sen pazartesi salı ara mutlaka.Senin çıkmıştır.Çünkü ben dün aradığımda Mart ortasına bakıyoruz dediler.

ferhanbal2012

balthazara gore astimi cikinca %43 kaliyor.ins tekrar eksik rapor demezler cunku beklemek daha cok yoruyor 9 ay oldu

hangi numarayi aradiniz,benim aradiklarim surekli mesgul

@ferhanbal2012

İyi akşamlar

Arkadaşım söylediğine baktım, hayır yazmasının nedeni;
1. İlaç Raporları doğal olarak en fazla 2 yıllık olunca süreklilik kısmı hayır otomatik yazıyor.
O sistemsel bir şey olduğunu düşünüyorum.

2- önemli olan engelli raporunun süresiz yazması,

Kafana takma,
İyi Günler

İyi akşamları arkadaşlar,
Kendinizi üzüp stres yapmayın,
Onaylandı yok onaylanmadı...
Onaylanirsa yolumuza devam ederiz..
Onaylanmazsa yasal haklarımız var;
- İdare ve vergi mahkemesine başvurabiliriz
- Kamu deneycesi ne başvurabilirsiniz
- CİMER başvurabilirsiniz
Yada yeniden kontrole gideriz...
İki günlük dünya kafaya takmaya üzülmeye değmez...

Şimdi birde e nabız da yok null yazıyor yok hayır yazıyor...
Null bilgisayar tarih boş kalırsa otomatik geliyor bir anlamı yok..
Sistemsel konular bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Allah'a emanet olun. Saygıları

iceman
Astım çıkınca %43 ise hiç endişe etme onaylanır.Ama sen mutlaka ptesi-salı ara.seninki çıkmıştır.
iceman
03124153203-04-05-06-18
iceman
Sabah 10:00 öğleden sonra 15:30-16:00 gibi ararsan daha kolay ulaşabilirsin.
Hayırlı haberler inşaAllah.Bizide bilgilendir mutlaka

Merhaba arkadaşlar benim normal B sınıfı ehliyetim var 2000 yılına ait. Fakat geçen sene kalp krizi geçirdim ve %50 engelli raporu aldım. Dün özel bir hastaneden 50 TL karşılığında sürücü olur raporu aldım. Bu rapor ile eski ehliyetimi yenilersem bir sıkıntı yaşarmıyım. Her hangi bir uzuv yada psikolojik sorunum yok sadece kalp ve kolesterol ilacı kullanıyorum.

Üst Alt