Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

:Mustafa Zeybek

müthiş hız, tebrik ederim sizi.. tc niz benim pc de kaldığı için bende kontrol ediyordum sizin evis durumunuzu şimdi baktım valla onaylanmış. hayırlı olsun.

aynı yazışmalar benim içinde yapıldı lakin henüz bende bir gelişme yok. 19/03/2019 ankaraya varış tlf da görüştüm 25/03/19 da ankaraya varmış dediler. henüz bekliyoruz bakalım.

sizin evrağınızda 18/07/2019 da onaylanmış, demekki evis te görünme süresi 3-4 içinde oluyor.

Ranger76
Şuan çalışıyorsunuz,vergi indirim sonucun henüz gelmemiş 11 nisan teslim 1 ay daha sürer nasıl başvuru yapacan ya da seni ne kadar kayleye alıp başvurunu işleme alacak....

3217 şimdi gene görüştüm kuruldan çıktığını üst yazısı yazılmadan göremediğini söyledi bu üst yazı kaç ayda yazılır şaşkınınım moralimde bozuluyor

Umityalcin

rahatsızlıklarına işten ayrılmış olduğu için bakamayacağım ama daha önce 3. derece idi şimdi 2. derece oldu.
belki yükselir belki düşer ilerde onu bilemeyeceğim.

Bendede null_null rapor no 0409 engellilik başlangıç birşey yazmıyor engellilik bitiş - diyor başka birşey yok anlıyamadım

3217 ile şimdi konuştum 19-03 ankaraya ulaşan dosyam için hala çıkmadı temmuzun ilk haftası dediler

Nasıl oluyor anlamadım .Benimde 19.03.2019 du 12 temmuzda Ankara vergi dairesine eksik evraktan yazı yazmışlar.Ankara vergi dairesi e tebligat gönderdi 18.07.2019 da 19.07.2019 da istenilen evrakları elden teslim ettim bugünde posta ile geldi.Şaşılacak bir durum.

Camdibili2

merak etme ssk baskıyı kurar vergi dairesi ankarayı zorlar ankara öne çeker

ÖZELDEN YAZARSAN SANA NUMARA VE İSİM VERİRİM. O KİŞİ HIZLANDIRIR

Kardeşim bunu veznede yani bangoda işlem yapan memur söyler. Siz böyle söylendiği zaman ben emeklilik servis müdür muavinini görmek istiyorum diceksiniz. Durumu anlatın formun üzerine vergi indirim süreci devam ediyor yazıcam deyin. Hayır diyemezler. Eğer çok sıkıntı olacaksa formu alın eve götürün. Doldurun imzalayın ama içine raporun fotokopisini arkalı önlü koyun iadeli taahhütlü gönderin. Evrak kayıt numarası vermek zorundalar. Işleme almak zorundalar. Ok?

ECO35
yok kardeşim o bekleme süresi müdür muavinin dijital imza için beklenen süre. 18 inde onaylanan raporu muavin aynı gün imzalarsa aynı gün evise düşer. senin süreci hızlandıralımmı?

mustafa zeybek özel mesaj bölümünden yazdım ama gönderildimi acaba bende Naci Şahin sgk dan yaptım başvurumu yardımlarınız için teşekkürler..

bu saatten sonra bence gereksiz hamle olur... bu ay sonuna kadar beklemek niyetindeyim.
yinede teşekkür ederim.
nasıl olsa sgk emeklilik dilekçemi 22.05.2019 da verdim
eksik evrak falan çıkmasından korkuyorum sadece

@ECO35
çamdibiliye yazdım hızlandırmayı. ister ondan istersen benden alabilirsin. biraz hızlandıralım

kardeşim zaten evrağı verdin.. sorun olacak bişi söylemiyorum. çamdibiliye yazdım ona sor yardımcı olur

Bişey soracam arkadaşlar benden evrak istediler tedavi bilgisi diyor ilaç raporu değilmi onu verdim 26 martta geldi ben 11 nisanda teslim ettim raporum 26 haziran son tarihliydi ama 22 haziran gibi yeniledim diyceğim hala açıklanmadı sonuç ellerindeki raporun günü geçmiş diye tekrar istemesinler....kas ve hipertansiyonada süreli onay gelmez değilmi Ankara şimdide süre vermeye,kontrole çağırmaya başladı da.....

03/08/2003 ssk giris 5480 gunum var.vergi indirimim %52 sizce nasil ne zaman emekli olurum? (askerlik ssk girisinden once 18 ay)

:Mustafa Zeybek
Mustafa bey işten çıkış belgesi ve engelli raporu ile bulunduğum ilin sgk emeklilik servisine müracat ettim benden vermiş olduğum belgelerin yanında vergi indirim belgesinide istediler Ankara ya gönderildi deyince sonucu çıkınca müracatını yap ondan sonra kabul ederiz deyip başvurumu almadılar kabul ettirenler nasıl kabul ettiriyorlar hala anlamış değilim

ECO35
vergi indirim belgesi olmadan nasıl kabul ettirdiniz

Umityalcin
şöyleki ben Ankara'dan raporun olumlu olduğunu telefon dan öğrendim.sgk ya gittim dilekçe için rapor elimize gelmeden olmaz dediler bende edevletten dilekçe doldurdum.tabi bunun için önceden işten çıkış yaptırmanız ve rapor sonucunu bilmeniz gerekiyor.bu bana 15 günkazandırdı oda maaşın başlamasını 1 ay öne aldı.

Ranger76
Merhaba kardeşim.E-Devlet'te hangi menüden dilekçe doldurdun.Birde herhangibir evrak ekledinmi dilekçeye ( Rapor v.s)
Yardımcı olursan çok sevinirim.

ferhanbal2012

merhaba.edevlette aramaya emeklilik başvurusu yaz .yaşlılık aylığı tahsis talep yeni başvuruda bilgilerini gir.bu e- dilekçe oluyor.başkaca bir evrak eklemedim gün ve prim şartların tamamsa raporun gelince onuda verirsin bukadar.versende vermesende raporunu SGK zaten vergi dairesinden yinede istiyor.

0312 415 27 05 ten evrağınızın takibini yapıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Yukarıdaki numaradan defalarca aramama rağmen yanıt veren olmadı acaba numara değişmiş olabilir mi neden yanıt vermediler haftaiçi mesai saati içerisinde aradım bilgi verir misiniz annemin sağlık raporu Ankaraya gönderildi sonucu 20 gün sonra öğrenebilirsiniz denildi vakıfa gidemiyorum

Peki sonuç nasıl gerçekleşiyor yani Ankaradan onaylandığını nasıl öğrenebiliriz vakıftan bize bilgi mi veriliyor biz mi vakıfa gitmemiz gerekiyor bilgi verir misiniz

Taksici35

Merhabalar mustafa beyin bilgi mesajlarinda adım adım ne yaptığını anlatıyor ben sgk ya isyeri cikis bildirgesi engelli raporu ve emeklilik formunu doldurup basvuru yaptim iyiaksamlar

Üst Alt