Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar bişey daha soracaktım e devlet ten doldurup göndercem formu nisan 25 te vergi indirimi başvurum ankaraya ulaştı bu ay işten çıkarıldım işsizlik maşı bağlandı diyelimki formu doldurdum işlemler başladı yarından itibaren hem burdan hem işsizlik maşı sıkıntı yaratırmı sonra geri isterlermi. Bilgisi olan varmı

Camdibili2

öncelikle hayırlı olur inşallah vergi indirim belgesi olmadan nasıl kabul ettirdiniz biz kabul ettiremiyoruz bir türlü

Alp74

Ben gise memuruna durumu anlattım sistemden prim gun ve calisma yilina bakti aldı hicbisey demedi özel bisey yapmadım

Arkadaşlar merhaba.Benim evrağım Nisan ayınının 22sinde %60 ile Ankaraya ulaşmış.Mayıs başında Sgk ya gidip emeklilik için başvuru yapmak istediğimde ordaki memur arkadaş bana Vergi İndirim Raporum gelmeden başvuru yapamazsın dedi ne yapmamı önerirsiniz.Böyle giderse benim raporumun gelmesi Eylülü bulacak..

Nihat67

Hem de faizi ile birlikte alırlar. Hatta güzel ülkemde her ikisini birden geri alıp, faizini de isterlerse şaşırmam...

Alp74

ben ısrarcı oldum. verilen her dilekçeyi kabul etmek zorunda olduklarını söyledim. eğer ki emekli olamıyorsam reddedersiniz dedim. almak zorunda kaldılar.

BMVD den Ankaraya gönderiş 25 Mart, Nisan ilk haftasıdır sanırım varması; Bayramdan sonra ancak çıkar gibi geliyor sonuç..

Emeklilik başvurusu yapınca unkapanındaki arkadaş vergi indirim yazısını sordu. Yok deyince gelince başvur dedi. Şimdi başvursam ne olur diye sordum. Eksik evraktan askıya alırlar, yarın bir gün indirim yazısını getirince verirsin ama eksik evraklarla yazının buluşması sana daha çok zaman kaybettirir dedi.

ismail53

Her SGK farklı şey söylüyor.Kimin yaptığı doğru bilemedim.:confused: 4 ay daha beklemek o kadar çok zoruma gidiyor ki.Hastane rapor veriyor tüm evraklar teslim ediliyor.Raporu veren hastanedeki dr.ların hepsi prof maliyedekiler uzman dr. Acaba prof lar bilmiyor uzmanlar daha iyi mi biliyor.Böyle bir saçmalık herhalde sadece Türkiye de vardır. Maliye karar veremiyor tekrar evrak istiyor . Süreç başa alıyor. Çok şevkim kırıldı.

scorp06 Beklemek insanı mahvediyor aslinda eksik evrak istedin tamamlanip gönderildi 1 hafta veya 15 güne bakılıp bilgi verilmesi gerekir tekrar başa dönmek gercekten sacma benimde eksik evrak gondereli 1 ay oldu bakalim nasip ne zaman çıkar

Camdibili2

Hem de o kadar büyük saçmalık ki sorma.Hakem hastaneden rapor aldım adamlar ona bile itibar etmiyor.Şaka gibi.

Arkadaşlar işin özü şu,karar verilemedi tetkiki bizde görelim acaba oranı düşürme dayanağımız olur mu,acaba zamana biraz daha ileri çekerek emeklilik sürecini uzatabilirmiyiz vs bunlar talimatla yapılmış şeyler öyle yapılması isteniyor çünkü,25 günde sonuçlanan raporlar niye 4 ay oldu,niye ordaki personel sayısını azalttın,madem yetişemiyorsunuz niye takviye yapılıp kurul gün sayısı çoğaltılmıyor sorulacak soru çok ama cevap yok şuan sgk bitik bitirildi çünkü oradaki süreçte uzatılıyor malesef...

Umityalcin

Maalesef lüks düşkünlüğü gereksiz harcamalar milleti düşünmek yerine kendini düşünen , nasıl zengin olabiliriz diye uğraşan insanlar olduğu müddetçe bizler maalesef ezilmeye sömürülmeye mahkumuz.

Ranger76

e devlette bu menü kaldırılmış olabilir mi? Göremiyorum. 4/1 C kapsamında başvuru var sadece.

Arkadaşlar merhaba.Benim evrağım Nisan ayınının 22sinde %60 ile Ankaraya ulaşmış.Mayıs başında Sgk ya gidip emeklilik için başvuru yapmak istediğimde ordaki memur arkadaş bana Vergi İndirim Raporum gelmeden başvuru yapamazsın dedi ne yapmamı önerirsiniz.Böyle giderse benim raporumun gelmesi Eylülü bulacak..Bir fikri olan varmı acaba...

Bugun uzun ugraslar sonucu ankaraya ulastim ankaraya varis eviss te 22 nisan fakat teli acan arkadas 4 mayis da buraya gelmis diyor.
Bunun sonuclanmasi ne kadar sure alir acaba net bilgisi olan varmi ?
Teli acan memur 2-3 ay surer diyor moralim çöktū ya :(

Kgen yazdı
Merhaba kardeşim.Verdiğin tarihe göre Eylül 5-10 gibi sonuçlanır.
Hayırlı haberler inşaAllah

25.03 tarihli evragımdan hala ses yok beklemek ayarlarımıda bozdu
2 silindiri ateşleme yapmayan 4 silindirli motor gibiyim patara kütere gitmeye başladı hayat

Bugün ankarayı arayan arkadaşlar oldu mu? Mart ayındalar mı halen?

Nisan eylül gibi çıkar herhalde. 3 ay geride kaldı

Emekli olan arkadaşlar ssk hesaplatmak doğru çıkıyor demi buna göre kendimi alıştırıyorum bi süpriz yaşamayız ordanda inşallah

Üst Alt