Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kerem27

Normal şartlarda verilen her dilekçeyi kabul etmek zorundalar.Zaten edevlet üzerinden yapılan başvuruyu reddetme şansları yok çünkü resmi bir işlem.Engelli raporunuz ile birlikte verirseniz işleme almak zorundalar.Verdiğiniz tarihi takip eden ay başı itibarıyla emekli sayılırsınız.Yazışmaları kendileri yapsınlar süre yarı yarıya kısalıyor.Üstüne vergi indirim süreci vergi indirim servisinde devam etmektedir yazın.

Merhaba çalışırken bu dilekçeyi verebilirmiyiz.

Bende bağlı olduğum sgk yı aradım vergi indirim yazısı gelmeden dilekçe alamayız dediler.

Orkun Sağlamer

Arkadaşım E Devlet - SGK - Emeklilik uygulamaları - Gelir,Aylık,Ödenek Talep Belgesinin verilmesi bölümünden başvuru yapacaksınız.

@Mete58 ve @scorp06 arkadaşımızın dedikleri gibi az önce bağcılardaki sgk müdürlüğüne gidip teslim ettim. Memur teslim alırken biraz bozuldu gibi bana “internetten başvurmuşsunuz böyle yapmanıza gerek yoktu” dedi. Sonra “engelli vergi indirimin daha onaylanmamışâ€ dedi. Bende onaylanabilir dedim. “Ya onaylanmazsa?” Dedi biraz almak istemedi gibi ama sonra aldı. Bordo kart ile Tahsis numarası verdi. Hayırlısıyla inşallah. Tüm yardımlar ve bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Umarım diğer arkadaşlarımızda bu şekilde sonuç alır.

@Orkun Sağlamer
başvırı formun üstüne engelli vergi indirim süreci devam etmektedir! yazıp neon kalemle altıno çiz. Yanındada kimik fotokopini ve sağlık raporunun fotokopisi ve aslını götür

Kerem27

Teşekkür ediyorum.Bir de bu işlemleri yaptığım zaman çalıştığım işyerinde raporum ve emeklilik kağıdım gelene kadar çalışmaya devam edebilirmiyim..

Bu sabah sigortaya emeklilikle ilgili Dilekçemi verdim. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun ve mutlu sona erdirmeyi nasip eylesin.

Orkun Sağlamer

Onu sorarsınız yanlış yönlendirmiş olmayayım. Sgk devam ediyosa çıkışınızın yapılması gerekiyor diye biliyorum. Siz yinede sorun isterseniz

@Alp74

E devlete girince arama kısmına "tahsis" yazın altta pencere açılınca en başta çıkıyor

Kerem27

E devlete girince arama kısmına "tahsis" yazın altta pencere açılınca en baş

Alp74

Arkadaşım E Devlet - SGK - Emeklilik uygulamaları - Gelir,Aylık,Ödenek Talep Belgesinin verilmesi bölümünden başvuru yapacaksınız.

E devlet üzerinden emeklilik için başvuruda işyeri çıkış belgesi isteniyo

Alp74

işyerinizden çıkış işlemi yapılmadan emeklilik başvurusunda bulunamazsınız.

Diyelimki sgk ya emeklilik başvurusu yaptık Ankara vergi indirimini onaylamaz ise ne gibi sıkıntı doğabilir

Merhaba arkadaşlar;
19/03/2019 da almış olduğum rapor,aynı gün vergi dairesine verildi.Rapor 27/03/2019 da ankaraya varış,22/072019 da olduğu gibi onaylanıp,23/07/2019 da elime ulaştı.Emeklililk için SSK Ya muracaat edeceğim fakat hak kaybına uğramamak adına bundan sonraki sürecte dikkat etmem gereken bir durum varmı sürec nasıl işleyecek başvuruyu nasıl yapmalıyım,?
teşekkürler.

Herkese merhaba,

19.04.2019 tarihinde vergi indirimi için maliye'ye başvuru'da bulundum.
Sigorta girişim 1997 ama ilk sigorta primi ödemesi 01.08.2000 tarihinde.
2000-2008 => 710 , 2008-2019 arası 3831 günüm var.
Bürüt maaşım 11.500 TL , emekli maaşı hesaplamasında 2300 lira maaş görünüyor. (+91 TL Ek ödeme)
Muhtemelen vergi indirimim Eylül'ün sonlarına doğru gelecek.
2020 yılında emekli olmak benim için daha avantajlı olur mu? Kafam biraz karışık, bilenlerden destek bekliyorum.

Hayırlı olsun nihat48 bey, 22 sinde onaylanan nasıl elinize 23 ün de ulaştı, biz halen 17 sinde onaylananın üst yazısını bekliyoruz, istanbul Vergi dairesi vermiyor.

Teşekkürler @frontera37
Yoğunluktan dolayı olabilir ben 22 sinde ankara ile görüştüm onaylandı ve muğla vergi dairesine yazı yazıldı diye aynı gün kendi vergi dairemi aradım yok denildi telefonumu aldılar geldiğinde ararız dediler ertesi gün telefon açıp evraklar geldi diye gidip elden teslim aldım sen bunu ssk ya götür biz işyer yerinin mail adresine gerekli yazıları yazar göndeririz dediler.

Benimde onaylı fakat yazım gelmemiş

Nihat 48

Benim 22 Temmuz omaylı vergi dairesine daha ulaşmamış diyor hiç bir yerde göremiyorum onayı

Üst Alt