Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar;
bu aylık bağlama oaranları herkes için ayn mı yoksa değişkenlik gösteriyormu
örneğin benim maaş hesaplama tablosunda;Aylık bağlama oranı 61,80 aylık bağlama oranı 2: 47.00 Aylık bağlama oranı 3: 32.18 olarak görünüyor .herkes için aynı değilse sebebi nedir acaba bilen varmı bu konuyu.(ssk ilk girişim 1988)

@Alp74
doğru. Seninle aynı rahatsızlıktan rapor alanlar oldu mu ve ya karşılaştınız mı eğer karşılaştıysanız eksik evraktan dönen veya dönmeyen varsa ona göre davranırdınız. Eksik evraktan dönmeyeceğine emşnseniz başvırabilirsin. Yoksa bir kaybın yok. Eksik evrak olduğunda sgk de emeklilik başvırısu yaptığında sana verilen tahsis numaran iptal oluyor. Eksik evrak olunca hastane sana randevu ve sevk veriyor raporunu aldığında tekrar tahsis numarası (emeklilik başvurunda verilen numara) alırsın. Eksik evrakta kaybedeceğin şey kaç ay beklediysen o ayların emekli maaşı olarak hakkını kaybediyosun. Belki eksik evraktan dönmez belki şansın olabilir. Ha 2 ay ha 3 ay bekledin onaylanırsa bu parayı toplu alacaksın.

Volkano80

Aşagı yukarı benimde aynı 19.03 ankara vergi dairesi engelli bölümüne elden verdim ama tarih 25.03 görünüyor rapor için kızımla birlikte başvuru yaptık ona ocak ayında 2 bölümden %68
Banada mart ayın 3 bölümden %44 çıktı 2 bölüme randevu tarihlerini çok uzun attıkları için gitmedim bile gidecek olsam daha raporu alamamıştım
Kendimce diyorumki bende şans yok daha ne deyim
Geçen birisi yazmıştı 04.03 hala bekliyorum diye durumumuz yine ondan iyi hakkımızda hayırlısı

Kerem27 bey insan ukala olduktan sonra e devlettende alsan kabul etmez vergi indirim belgesiyle gel diyo emekli olman için diyo e devlettede vergi indirimsiz müracat ediyon sizinki insan evladı imiş bizimki gibi şerefsiz değil 2 defa müracat ettim 3 üncüsüne tırsıyorum yine de ret cevapla karşılaşırım diye

Eksik evrak gidenlere çektiriyorlar bende aradım hemen hemen aynı cvp bayram öncesi yetişeye çalışıyorlar klasik cvplar

bycinaris54 slm bişe sorcam bilğiniz varmı emekli tahsis formunda demişsiniz bakmakla yükümlü olduğunz derken mesela ben başvurucam iki çocuğum var eşim var 3 kişimiyazcam eşimim..i sağolun

Herkeze iyi aksamlar benim merak ettiğim bir konu var rapor almak için hangi hastalığa kaç oran veriyorlar bunu nasıl ogrene bilirim acaba şimdiden teşekkür ederim

Kocaoğlan hastalığını yazarsan daha kolay çözüm bulursun

Ertugrul Aydın

Dedigin dogrudur ama elimdeki tüm evrakları alıp gittim onlar seçip aldılar içinden daha ne yapalım bilmiyorumki
Ayrıca burdan bi arkadaşta hatırladıgım kadarıyla 19.03 tarih 12.07 eksik evraktan döndü diye hatırlıyorum şans olacakya eksik evragada onayada şans olacak

Esenlikler dilerim.

Forumun bu bölümünün tamamına yakınını okudum diyebilirim. Vergi indiriminde bizden istedikleri evraklar Heyet raporu, iş yerinden çalışma belgesi ve işe giriş bildirgesi, özellikle sordum başka bir evrak gerekiyor mu diye (Tetkik sonuçları vs.) yok bunlar yeterli dediler. Eksik evraktan kasıtları ne anlayamadım bana yardımcı olur musunuz?

Sgk hastaneleri kalp icin ne oran veriyor arkadaşlar onlarin cetveli farkli sanirsam iş gormezlik icin kalp den ilk benmiyim muracat etcek?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970
Senle Aynı durumdayım. Normal SSK Bizim durumuza %30 +10 veriyor.
Öğrenmek istediğin yada istediğimiz olay iş Kazasından Dolayı Alacağımız SÜREKLİ İŞ GÖREMEZLİK rapor oranı ne olur gibi... Rapor oranı Evet %10 üzeri olması gerekli ki Maaş bağlansın. Ben 2 ay oldu müracaat ettim Hastane ye sevk edildim. (iş göremezlik için) Hastane de Kardiyoloji bölümüne muayene oldum. Tahlil sonuçlarına falan baktı. (Hakem Hastaneden %40 heyet Raporum var. 7.5.2019 Maliye tarafınfan Ankaraya yollandı sonuç beklemedeyim) ve doktor %40 almışsın dedi neden geldin gibi mırıldandı biraz bende o Rapor u kabul etmediler hocam dedim. Sonuç.. Dr Yazdı çizdi verdi bana kurula teslim ettim çıktım. Beklemedeyim.. Şu bir gerçek iş kazası için malülüyet hesaplama farklı. Şahsım olarak %30 dan Aşağı Beklemiyorum.

sabitsureyya
Merhabalar bende izmirden 4.3.19 da teslim ettim banada izmir vergi dairesi tetkikler yanimda gerek yok dediler ve 25.6.19 da eksik evrak diye telefon ile ögrendim odyo yestimi istediler yani sizinde bastaliginiz ne ise elinizde olan tetkikleri istiyorlar 4 ay bekledik simdi eksik evraktan bir 4 ay daha beklicez allahım sabır versin bize

Merhaba eksik evraktan geri dönüp, Mayıs ayında tekrar gönderen arkadaşlardan onaylanan var mı ?

Emin olmamakla birlikte 15 yıl önce sigorta başlangıcınızın yeterli olması lazım.Eğer 15 yıl çalışma şartı aransaydı gün olarak 5400 gün mecbur olurdu.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%60engelli raporu verdiler Ankara'ya gönderdim 25/3/2019 hala bekliyorum cevap bayrama kadar sonuç lanır diyorlar

Teşekkür ederim bilgi için, gerçekten anlamak güç bu kurulları, devletin hastanesi vermiş raporu daha ne zorluk çıkartıyorsun...!

Arkadaşlar 2000 yılında askare gittim askerlik öborçlanması yapmak istiuorum primler asgari ücret üzerinden yattığından dolayı borçlanırsam maaşa bir katkısı olabilirmi bilen arkadaşım var ise cevap verebilirmi saygılar

22 Temmuz onaylandı dediler hiç bir yerden raporu göremiyorum bursa vergi dairesinde site yok acayip sinir oldum

Alp74 0312 415 32 18 /32 04 / 06 telefonlarından hangisini dusurebilirseniz dosyamin durumunu sordum o gunde eksik evrak bilgisini ögrendim ertesi gün hemen teslim ettim iyiaksamlar

Son düzenleme:
Kerem27 eksik evraktan kasıt ne .odyo testini istiyor anladığım kadarıyla.Ankara başka ne ister

Üst Alt