Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benimki 15 mart daha ben sonucu öğrenemedim arkadaşlar bugün kactane numara aradım telefona bakan olmadı üç üçbuçuk gibi aradım

Valla kardeşim benimde 4 Mart izmirden gidiş benimde belli değilmiş dün görüştüm kurulda heran çıkabilir diyorlar, Biryandan Mart’lar bu ay sonu biter diyorlar (pek inandırıcı gelmiyor) 8 Mart / 16 Mart olanlar çıkıyor birazda şans. Engin kardeşim senin 1 hafta içinde çıkacağını düşünüyorum bence Cuma öğleden sonra ara haftalık raporlarda muhtemelen seninkide olacaktır. Bende Cuma’yı bekliyorum hayırlısı. Herkesin herşey gönlüne göre olsun inşallah. Kalbinizden geçen herşey hepimize nasip olsun.

Nihat67
Daha önceden yazan arkadaşlar vardı hesaplama sitesiyle kuruşu kuruşuna tutuyor demişlerdi hatırlıyorum. Rahat ol ne görüyorsun o

Arkadaşlar şimdi ankarayla görüştüm 0312 415 32 05 nolu numaradan ben nisan 25 te gönderdim bayram sonrası ara dedi şuan hangi tarihtesiniz diye sordum mart 15 raporlarına baktıklarını söyledi

Nihat67

04 lede ben goruştum nisan 01giden raporum bayramdan sonra cikar dediler mart 15banada dediler

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları Cimere şikayet etsek bir sonuç çıkarmı acaba...

Bende şimdi Samsun gelir idaresi başkanlığına gittim şubat ayları daha yeni gelmeye başladığını söylediler...

Herhalde Nisan ayları Eylülün son haftasını bulacak gibi geliyor bana..

İzmir 35 yıldız
Salı ve perşembe sadece 2 güncük...

Orkun Sağlamer
Cimer dediğin yerden bişey çıkmaz cevapta alamazsın,oradaki ağır işleyiş personel eksikliğiymiş bunu çalışan söylüyor oraya personel ata hızlandır amaç zaten ağırlaştırmak insanlara engel çıkartmak...

Orkun Sağlamer

Sürecin uzun olduğu ile ilgili Cimer'e 8 nisan 2019'da yazdığım yazıya özetle sırayla bakıyoruz, sıranız gelince sizinkine de bakacağız diye cevap vermişler 22 Temmuz 2019 tarihinde. Cevap vermek bile 4 Ay sürüyorsa raporların 4-4,5 ayda incelenip dönüş yapılması çok çok iyi bence.

devleti devletemi şikayet edeceksiniz,zaten o yerlerin başındakiler kendi yerleştirdikleri kendi adamları!!...bu arada özellikle büyük şehirlerdeki arkadaşlar bir 3.5 ayı gözden çıkartsınlar derim..benim de ankara ya gidiş 1 haziran cevap geliş 7 eylül istanbul..

DOSYA HAREKETLERİ

20.06.2019 f1452 Rapor alındı.
09.07.2019 123795 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
10.07.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
10.07.2019 262858 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Arkadaşlar
İzmir Vergi Dairesine hastane tarafından teslim edilen raporum doğrultusunda dosya hareketlerim yukarıdaki şekildedir. Maliye bakanlığına gönderilme tarihi 10 Temmuz olarak görünüyor. Ancak Evis ve İnteraktif Vergi Dairesini kontrol ettiğimde henüz Ankara Maliyenin teslim aldığı tarih görünmüyor. Aradan 14 gün geçmesine rağmen Evis veya İnteraktif Vergi Dairesinde görünmüyor olmasından dolayı dosyanın onlara ulaşıp ulaşmadığından emin olamıyorum. Teyit etmek amaçlı defalarca aramama rağmen ulaşamıyorum. Dosyanın ulaşmama gibi bir ihtimali olabilir mi? Bu konuda tecrübe ile sabit görüşleri olanların fikirlerini veya varsa önerilerini alabilir miyim?

Yeditepe34 selam , onaylanmış vergi indirim kağıdın varsa işyerinden çıkışını alıp çıkış kağıdı ile sgk ya emeklilik için başvuru yapabilirsin.

aykin74

10 icin de belli olur benimde elden teslim 07/03 ankaraya gidiş 01/ 04 artik duşun

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar
5 dakika önce 3205 nolu telefondan ulaştım.3 Nisan varışlı raporum şu an kuruldaymış.Sonuçlanması 1 hafta 10 günü,yazısının yazılmasıda 20 Ağustosu bulur dedi memur arkadaş.
Not:Nisan ayı teslim edenler için bilgi amaçlı yayınladım.
Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır.

Slm arkadaşlar 18.04 ankaraya variş sonucun gelmesine henuz var dün e devletten başvuru yaptim bugunde ciktisini alip engelli raporumun fotokopisini ekleyip birde uzerine vergi indirim sureci devam ediyor notu ekleyip sgk gittim emeklilik evraklari memura verdim hic bisey demeden kabul edip isleme aldi sizlerde beklemeyin bence bir an once basvurunuzu yapin

Arkadaşlar 1 ay önce vergi indiriminden emekli oldum. Ayın 17 sinde ilk emeklilik maaşımı çektim. Fakat Ssk'dan bana herhangi bir yazı gelmedi. Farklı linklerden yazı gelmesi gerektiği yazıyor, acaba neden gelmemiş olabilir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilirmiyim ...

arkadaşlar merhaba, geöen cuma ankarayı aradığımda mart ortasına baktıklarını bayram öncesi mart ayını bitirmeyi hedeflediklerini söylediler. benim 25/03 varışlı raporum içinse bu cuma (2 gün sonra) aramamaı söylediler. şuan içim içimi yiyor, bütün gün bir gözüm burada acaba yeni bir gelişme var mı diye bakıyorum :)

hepimizin hakkında hayırlısı...

13 Mart varışlı evrağım 22 Temmuz onaylanmış fakat hiç bir yerde göremiyorum daha hayırlısı herkese

MELARD

öncelikle hayırlı olsun, ne zaman onaylandığını nasıl öğrendin? rapor gittiği gibi mi onaylanmış?

13 mart ankara varış bu gün tel ile aradım 22 Temmuz onaylanmış Bursa vergi dairesine yazının gelmesini bekliyorum şimdi

@Mete58
merhaba, istanbuldamısın hangi sgk ya başvurdunuz? Ben bağcılardaki sgk ya gitmiştim vergi indirim raporu olmadan hiç bir şey yapamıyoruz demişlerdi. E devletten ne başvurusu yaptınız

Yücel06
Arkadaşım Cimer e şikayet yazın.Ben 2 kere yazdım.19.03.2019 varış 12 temmuz da ek evrak için Ankara vergi dairesine yazı yazmışlar.Yani şikayet bildirince erken çıkıyor.

Kerem27

Arkadaşım E Devlet - SGK - Emeklilik uygulamaları - Gelir,Aylık,Ödenek Talep Belgesinin verilmesi bölümünden başvuru yapacaksınız.

@scorp06
peki e devletten başvurup engelli raporumla birlikte götürüp teslim etsem kabul ederler mi? Teslim ettiğim gün Emeklilik başlangıç tarihi mi kabul edilir?

@scorp06

Geçen hafta ukela bir bayanla yaptıgım görüşmenin ardından tüm iletişim yollarından hem personel hemde işleyiş için 4 tane şikayet bildirimi yaptım 3 tanesine 2 gün önce gerekli incelemeler yapılıp tarafınıza bilgi verilecektir diye mail ve mesajlar geldi ama hala tık yok

Mete58

Benimde evrağımın Ankaraya varış tarihi 22.04 idi.Ben de Samsun SGK ya gidip evrakları vermek istedim,oradaki memur Ankaradan Vergi indirim raporumun onaylanıp gelmesi gerektiğini söyleyip teslim almadı...

@Orkun Sağlamer
e devletten emeklilik tahsis başvurusu yapıp çıktı aldınız mı peki?
bende şimdi çıktı alıp götürüp bir de teslim edemezsem diye içime kurt düştü

aykin74

0 312 4153312'yi arayıp öğrenin. Evrak işleri müdürlüğü bu numara. Ben bu numaraya ulaşana kadar 10 görüşme yaptım. Burada varsa vardır. Yoksa yoktur. Benim evrakları 02.05.2019 tarihinde kep üzerinden göndermişlerdi. Defalarca Maliye sağlık kurulunu arayıp sorduğumda bulamıyorlardı. En sonunda bu numaraya ulaştım. Kep üzerinden evrakların ulaşmadığını öğrendim. SGKya dilekçe ile durumu belirten ve evrakların tekrar gönderilmesini istediğim dilekçe yazdım. Tekrar gönderdiler. 2 ayım boşa geçti.

Bende sizin gibi dusundum aynen yazdigimi uygula mecbur kabul ediyorlar

E devletten basvuru yap ciktisini al raporun fotokopisini ve uzerine vergi indirimi sureci devam ediyor yaz teslim et bana almayiz demediler sizede demiyeceklerdir

Üst Alt