Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

merhaba arkadaslar bir tanıdık vazıtası ile rapaorum onaylandığını öğrendim cuma gününe kadar eleimde olucağı söyledi inşallah yeter artık herkezin allah yardımcısı olsun
Amin hayirli olsun

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakın arkadaslar kanun acık engelli emeklilik icin hastene raporunun ANKARA onayı gerekmektedir ANKARA onayından once ssg ya yapılan basvuruların bazıları kabul edılıyor bazıları red cevabı alıyor dogrusu ANKARA onayından sonra yapılan basvurudur simdi ankara onayından önce yapılan ve emekli edilen arkadaslardan yarın ankara onayından önceki verilen maasları faiziyle. ssg geri isteyecektir yarın oburgun magdur olmamak icin benim görüsüm ANKARA onayını beklemek daha dogru olacaktır bununla beraber herkes özgür diledigi gibi hareket ederler iyi günler dilerim

Rapor sonucu 22 Temmuz onay 24 Temmuz Ordu vergi dairesine Bursa ya göndereceklerine oraya gitmiş. 25 Temmuz Ankara iade olmuş hala Bursa ya gelememiş 1 haftadır bizdeki şansa bak 😂😂😂🤣🤣🤣

ahmetsen

anlatmak istediğini net olarak anlamadım fakat
emeklilik dilekçemi elden verdim
dilekçemi vermedn önce ssk dan çıkışım yaptırdım
yeniden işe giriş yapabilmem için emekli işlemlerimin tamamlanması gerekiyor
emekli işlemleri tamamlanınca SGDP ödemek üzere giriş yaptıracağım bende.

rist53

eğer ankara raporu onaylanmazsa faizi ile birlikte geri ödenecek bir tutar yok ki, ankara onalyladıktan sonra emeklilik bağlama süreci başlıyor. tamamen farklı anlamışsınız.

Hazirann12 ankaraya varıs.Sonuç Ekim kasım ayı dediler bugün görüştüm .Sabır diyelim.Dün sahtekarın biri 3 bin gayma ver 15 günde onaylatirım diyor.yoksa bu işdedemi dümen var arkadaşlar.

MELARD

çalıştığınız daha doğrusu başvuru yaptığınız firmanızın interkatif vergi dairesi sistemi üzerinden istediğiniz belgeye ulaşır olmanız gerekiyor.

merhaba ben bı konuda yardımcı olmanızı ıstıyorum ben ıstanbul vergı daıresıne eng raporumla basvuru yaptım basvurum bacak kısalıgı yazmadıgı ıcın ayrıntıda rapor ankaradan hastaneye sevk dıye ıstanbul vergı daıresıne gonderıldı bende hastane sevkıyle hastaneye basvuru yaptım kontroller sonucu yapıldı hastaneye teslım ettım ben evrakları sonuc olarak benım gıbı olan arkadaslardan şunu ogrenmek ıstıyorum hastaneye teslım ettıkden sonra raporu hastane ıst vergı daıresınemı ankaraya mı gonderıyor ?

Emeklilik ile ilgili başvuru yapan @ECO35 ve @:Mustafa Zeybek arkadaşların sürecine göz attım .
* 4 ay süreci yaklaşık 2 ay a düşmüş. @ECO35, 4 ay sonuçlanma süresi gorunse de emeklilik dilekçesi tarihi ile sonuçlanma süresi yine yaklaşık 2 ay . Bu demek oluyor ki, kişi -resmi kurum ve resmî kurum- resmi kurum ilişkisi farklılık gösterebilir bu durumda iki resmi kurum arasında yazışma daha etkili .
* sgk maaş bağlama başlangıcı dilekçe başvuru tarihini baz alarak başlatıyor. Bu durumda her iki arkadastan ogrenebilecgimiz şu soru ya cevap olacaktır
Emekli maaşınız dilekçe tarihinden itibaren mi yoksa Ankaranın onayladığı tarihten( rapor tarihi değil) itibaren mi geçerli olacak?
Bu soru da yakin.zamanda durum belli olunca arkadaşlar eminim bunu bizimle paylaşacaklardir. O zaman herşey daha net olur.

xxmito
Hastane sağlık kuruluna giderek arşivden raporunuzu talep ediniz. Ve ya rapor oranını sorunuz.

Hastane raporu vergi dairesine gönderiyor. Vergi Dairesi de raporu ankara merkez saglik kurulu na onaylanmak üzere gonderir.

Evrak bulundu Bursa ya gönderildi yaklaşık 300 aramadan sonra 😂😂🤣🤣

Arkadaşlar kalp damar klas 2, tip 2 diyabet+hiperlipidemi,epilepsiden %54 oran aldım lakin epilepsi ehliyet yenilemede başıma iş açacağa benziyo engelli raporundan nasıl çıkartırabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz selamlar

Alp74

Hakkınızda hayırlısı olsun,
Engelli raporunuz ; Süreli mi aldınız ? Yoksa süresiz mi ?
Vergi indirimi de nasıl oldu

daha martlar onaylanmadı nisan onaylanan olduğunu hiç sanmam :(
en son hangi tarih onaylandı acaba benim 25/03 henü haber yok..

Süreli kronik rahatsızlık olduğu için vergi indirimi 14 mayıs Ankaraya varış beklemedeyim

Üst Alt