Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 4 Mart evrakım az önce onaylanmış İzmir vergi dairesini aradım öğrendim. Ankara yazım aşamasında diyordu Cuma ara dediler. Vergi dairesini aradım şimdi evrak geldi dedi.%60 sürekli onaylanmış , Pazartesi vergi dairesinden yazımı alacam SGK ya emekli müracaatını yapacam. Allah herkesin gönlüne göre versin . SGK sitesinde Sistemde hesaplamada maaş 2.015,87 tl görünüyor bağlandığında sizede bilgi veririm.

selamlar,

Formu doldururken tahsis talep çeşidine yaşlılık aylığımı yazıyoruz yada emekli aylığı vb mi.

blacksnake Hayırlı olsun. Peki eviss de ne yazıyor şu an? Yani eviss e işlenmiş mi yazının vergi dairenize gönderildiği?

Az önce işyerime e tebligat yolu ile vergi indirimine dahil olduğuma dair tebligat geldi ve yazılarımı aldım işyerimden. Henüz evis sisteminde işyerine gönderildi görünmüyor.

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %53
Engel Derecesi: 3. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 21.02.2019
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

01.11.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
01.11.2018 1427584 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
01.11.2018 433413 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
14.03.2019 231084 Hastaneden yazı geldi.
21.02.2019 1419 Rapor alındı.
19.03.2019 94126 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
21.06.2019 533607 SGK yazısı geldi, cevabı yazım aşamasında.
24.06.2019 235790 Dosyanın durumu SGK'ya yazıyla gönderildi.
25.07.2019 644035 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıy

engellsizz

yok eviste görünmüyor vergi dairesini tesadüfen sordum Pazartesi gel al dediler, evise 10 gün içinde işleniyor diye biliyorum

Merhabalar

Dun ankarayi aradigimda raporunuz onaylanmis dediler.bugun bursa vergi dairesine gittim engelli servisimdeki gorevli bayan bilgisayarina bakti bize gelen yazi yok bayram sonrasi ugra dedi.biraz once ankaraya ulastim telefondaki kisi dun su saat su dakikada su sayi numarasi ile raporunuz gonderilmis bursa vergi dairesine gorevli adam gibi baksin ekrana vatandasi oyalamasin bekleme kardesim bayrami filan git yarin iste dedi evragini sayi numarasina kadar soyledi dosyamin.yarin gidicem kadin yine ekranda yok derse napicam baska bir yere soylemem sikayet etmem mi gerekir.

Bazı illerde vergi indirimini beklerken sgk tasis talep formunu kabul ediyorlar bizim ilimizdeki sgk kabul etmiyor valla kafayı yimemek elde değil arkadaşlar iki arada bir derede kaldım

Arkadaşlar mrb vergi indirimi dilekçeler kısmına baktığımda işleminiz sonlandı yazıyor
Bunun ne anlama geldiğini bilen varsa açıklama yapabilirmi?

Edevletten basvur emeklilige benimde evragim gelmeden basvuru yaptim sahssen ssk ya kabul etmedi 3 gun once edevletten yaptim emekllilik basvurusunu sonra ssk ya gittim vergi indirim evragim gelmedi ankaradan henuz dedim mecbur kabul edicez emeklilik basvurunuzu edevletten sisteme dusmus dediler en kisa zamanda vergi indirim evraginizida getirin diye kagit verdiler suan evragim gelmeden emeklilik basvuru tarihim 29 agustos resmi olarak islendi ssk sistemine

Merhaba bağkur uzerinden başvuru yapan varmı kabul olup SGK ya başvuran oldumu

Ramtem

Daha fazla alırsınız. Normalde sgk ya gidip ben emekli olsam ne kadar maas alırım diye sorsanız bu işlemi yapmıyoruz cevabi ile karşılaşırsinız. Oysa tuhaf olan .durum sgk nin kendi sitesinde verdigi linkten emekli maaşı hesaplanıyor. bu nasıl bir.celiski anlamak imkansız.

Ben birtanıdığıma sgk çalışanına hesaplatttim. Hesaplanan rakam ile sitede çıkan maaş çok az farkla ayni miktarda sayılır. Vergi indirimi ile emekli olursam arkadaşimin hesapladigi miktar 2. Derece ye göre yaklaşık 400-500 tl fazla.

Ben evraklarımı 11 nisanda ulaştırdım
Aradığımda şuan 20 mart ta gelen raporlara bakılıyor denildi.ağustos sonu gibi sonucunuz çıkar dediler

0312 415 32 04 genellikle 16:40-16:55 arasında cevap veriyorlar

15-20 eylül arası gelir

11 nisandada ben gönderdim ağustos sonu gelir dediler siz mayıs 12 de göndermişseniz ekim kasım doğrudur

Evrak olarak ne eksik miş ki

20 martlar onaylanmış

Benimki 5 nisan ama ıslak imzalıydı

Salı perşembe

Ssk is cikis bildirgemi almaya gerek gormedi ekranindan gordu.

Edevlet emeklilik basvuru yazin google ilk cikan linke tiklayin edevlet sifrenizi acilsan sayfaya yazin emeklilik basvuru tahsis sayfasi otomatik aciliyor.once edevlete girip ssk yada emeklilik tahsis gibi aramalar yapinca bende bulumamastim.

arda arda

E devletten nereden başvuru yaptınız bulamadım

E devlet uygulama dan bulamayabilirsiniz. Lütfen normal Chrome dan e devlet e giriniz ve arama yapmak istediğiniz konuyu ara bölümüne girerek ara butonuna basınız. Sayfa sizi yönlendirecek .
EmeklilikBaşvurusu

Eger başvuru yaptiysaniz Dys evrak takibi yazarak durumu görebilirsin. Doysa ara butonuna basarak yıl girip ara butonuna basınız. Durumu görebilirsiniz

vergi indirimi başvurusu yazabilirsiniz sayfa sizi bagli olduğunuz vergi dairesi internet sunucusuna bağlar. Burada dosya takip tıklayarak yazışmaları pdf olarak indirebilir durumugörebilirsiniz

arda arda

devlet ana üzerinden tasis dilekçeni doldurmadan önce iş yeri çıkışı istiyor siz iş yeri çıkışı yapmışmıydınız

gudubet35

İyi akşamlar
1. Arkadaşın primi 9000e gelmiş.
2. Primi düşük olanların maaş artışı olabilir.
3. 1,2,3 Derece de emekli maaşı aynı hesaplanır. Maaş farkı olmaz.
4. 2008 kadar olan dönemler ABO'ları 60'ıgeçmiş. Etkilemezzzzz.
5. Bir ihtimal bazı uzmanlar emekli olurken maaşı %2 artar diyor.
6. Sistemde ki maaş bağlanır.

Üst Alt