Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim rapor evisse 02 08 2019 da girdi emeklilik için dilekçemi verdim hala interaktif vergi dairesinde gözükmüyor benim raporum elimde bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum

Benim merak ettiğim ;
Eviss'ten gönderilen belge
isyerime e tebligat olarak geldi.
Bu tek sayfalık belge
ile mi SGK'ya gideyim yoksa
postayla başka bir belge mi
geliyor ? onu mu bekleyeyim ?

Arkadaş benim raporun sürekli ve 13 ağustostan sonra müracaat edicem sürekli rapor ve vergi indirimi var bı sorun çıkarıyorum SGK

P_A_L_A

e-tebligatla gelen yazıyı yanınıza alın + sağlık raporunuzu da yanınıza alın.

İşyerinizden SGK çıkışı yapmadan önce bence SGK ya giderek emeklilik hakediş yazısını isteyin, böylece bu yazı ile iş yerinize ben emekli olacam kardeşim verin tüöm haklarımı ve benim SGK çıkışımı emeklilik sebebiyle yapın diye istifa edin. Akabinde SGK çıkışınız yapıldıktan sonra emeklilik başvurusu yapın.

Yeni sistem hangisi oluyor 2019 5 Nisa’nda sağlık kurulundan raporumu ıslak imzalı olarak aldım orada yazıyor mu rapor numarası

Sakarya’dan gönderdiğim için evisss ten kontrol edemiyorum ☹☹☹

birşeyi merak ediyorum şimdi benim 2 yıllık olan raporum süresiz onaylanmış bu ne demek oluyor artık kontrol muayenesi olmuyacak anlamına mı geliyor yoksa vergi indirimi süresiz fakat sgk yine kotrol isteyebilir mi ?

adilaltas5578
evis türkiye geneli engelli servisi nerden gönderirsen gönder illa ordan görünecek bende elazığda yasıyorum ve evisten bakıyorum...

TC kimlik kartında özür oranı yazan varmı
Normal nüfus müdürlüğünden randevu alarak yazdırabiliyormuyuz

Vergı ındırımı ıcın basvuru yaptıktan sonra sonuc gelene kadar calısmak zorundamıyız yoksa sonucun gelmesını beklemek zorundamıyız ısten çıkmak için

@Hanife avcı
vergi indirimi başvurusu yaparken çalışıyor görünmek şartı ile başvurudan hemen ertesi gün çıkış yapabilirsiniz. Başvuru sonrası çalışma şartı yoktur.

Son düzenleme:
Dün 16:40 ta aradım 27 Mart tayız dediler
1 Nisa’n itibariyle bayram dönüşü başlanacak

Ertugrul Aydın

Hayırdır yaa neyin eksiği varmış istediği tetkikleri vermedinmi öyle ise daha ne isriyolar vergi dairesinden ya da maliyeden öğrenseydin,seninkide emg idi sanırım bizide bilgilendir.

Nihayet 25/3/2019 raporsonucum geldi %60 aynen onaylanmış bekleyen arkadaşlarımıza önce sabır Allah herkesin gönlüne göre versin

Ertugrul Aydın

Eksik evrak olarak ne eksik gitmiş sizden neler istediler ilginç evrak nasıl eksik olabilirdi sağlık raporunu gönderiyoruz daha ne istiyorlar ki

Arkadaşlar benim Ankaraya varış 25.03 bilgi alabileceğimiz telefon numaraları nedir ve saat kaç gibi arayalım. Lütfen yazarsanız sevinirim.

EEG nöbet sayısı ilaç raporu kan tahlili istenmişti hepsini yaptırdım sağlık kuruluna teslim ettim çok merak ediyorum ne eksik

Üst Alt