Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar ankara onayli yazim gelmis ssk ya gecen hafta emeklilik icin edevletten basvuru yapip dilekceminin uzerine vergi indirim evragi vergi dairesinden bekleniyor yazip teslim etmistim.bugun onayli vergi indirim evragimi ssk ya teslim etmeye gittim.dosyami bulamadilar masalarinda meger benim dosyami normal emeklilik gibi degerlendirip 3 gun icinde red edip arsive kaldirmislar.ev adresimede emellilik red yazisini postaya vermisler.

Dilekcemde evrak bekleniyor yazisi uzerine yazmistim diye hatirlatinca dosyami arsivden getirtip vergi indirim onayli imzali evragimi tekrar dosyaya ekleyip isleme ilk emeklilik basvuru tarihim 27 agustosta yaptigim sekilde koydular.eve gelicek emeklilik red yazinizi dikkate almayin 1 ay icinde emeklilik isleminiz onaylanir dediler.

Kerem27

Bir yanlisin var 2001 3derece 19 yil istiyor

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var merak ettiğim .2 yıllık rapor bitmeye yakınken maliyeye gitti süreli .şimdi ikinci rapor içinde müracaat ettim 09.09.2019 hastane heyet günüdür bekliyorum heyeti .ilk rapor maliyede şuan 23 Mayıs'ta gitti.bu yeni raporum da Ankara maliye kuruldayken görebilecek mi acaba e sistem den bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler herkese

Kerem27

Tamam yanlis okumuşum sikinti yok birden şasirdim kusura bakma

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba 18 yaşın altındaki prim günleri sayılmıyor.
Galiba sebebi bu.
2001 girişim var ancak 16 yıl hizmet sürem var.
Çok karışık işler ya.
Devlet işine akıl sır ermez.

2001 girişli nasıl 16 yıl oluyor anlamadım.Benim sigorta başlangıcı Mayıs 2000.

Tam olarak doğru bilgiyi nereden ögrenebiliriz.Kaç aydır tahlillerimi yeniliyorum. Bayramdan sonra Engelli raporu için başvuru yapacaktım. Vergi dairesi bilgi verir mi

adilaltas5578 e-devlette engelli raporunuzu göremezsiniz, dediğim gibi sizdeki engelli raporunuzda en sonda barkod var ise, barkodun altında aşağıdaki örnekte verdiğim gibi bir numara oluyor o numara ile doğrulama servisi adresinden ancak doğrulanabilir.

Rapor No: 20 karakterli genelde raporun alındıgı sene ile başlayan bir numaradır Örnek 2019666101365021e865 gibi oluyor.

engellsizz

E devlet değilde e nabızda 2017de almış olduğum engelli raporum mevcut.Eski rapor ama onuda sisteme işlemişler yani eski raporlarda sisteme işleniyor yeniler gibi bu demektir ki diğer devlet kurumlarıda bunlara erişebiliyor.Çok iyi oldu

17Çanakkale

Doğrudur, e-nabızda'da da e-imzalı engelli raporunuzu görebilirsiniz ancak doğrulama servisinin amacı kurumun raporu doğrulaması oldugundan e-nabız ve e-devlet gibi şahsa özel bir link olmuyor.

Herkese selamlar
Kanserden dolayı süreli rapor alıpta vergi indirimi süresiz gelen var mı ?
Bu arada herkese acil şifalar dilerim ..

EMRAH İLGÖZ

benim polisetemia vera hastalığından 2 yıl sureli almıştım ama 2 yılın sonunda süresiz aldım vergi indirimini fakat rapor sureli

Bartoloji Hayırlı olsun sakıncası yoksa hastalıkları söyler misin 1 yıl süreli kalktı diyorlardı ben anlamadım

Hayırlı olsun sakıncası yoksa hastalıkları söyler misin

Arkadaşlar bugün Ankaraya ulaşan olursa bir zahmet 11 nisanıda sorsun bugün çıkma ihtimali varmıymış,yoksa bayram sonunamı kaldık...

Nisan sonuçları kuruldan çıksa bile ilgili vergi dairesine bildirilmesi var. Bayramdan önce zor.

Herkese selam 16.07.2019 da Yüzde 55 Bursa Çekirge devley hastanesinden rapor aldım ve 17.07.2019 da Bursa vergi dairesine vergi indirimi için müracat ettim
25.07.2019 da gib interaktif vergi dairesinden rapor ile birlikte ankaraya yazı gittiğini gördüm.
Soru 1: prim günüm 5.100 bu sebeple ankaradan cevap gelmeden Ağustos itibari ile işten çıkış yapabilirmiyim? Kendi işyerimi açacağım babamın (kendisi emekli)adına bağkur primi ödememek için

Sigorta başlangıcım 2001 ama prim gözükmediği için 20.09.2003 de girdiğim işyen sayıyor bu yüzden 2020 şubat yerine Emeklilik hakkım 2023 eylül ayında dolacak 20 yıl 4400 işgünü olduğu için maalesef

Soru 2 :işten ayrılınca ankaradan gelecek vergi indirim yazısı 2023 de emeklilik işlemleri için geçerlimi bu yazıyı alıp saklayacakmıyım? .çünkü artık ssk lı bir işte çalışmayıp yılın dolmasını bekleyeceğim

Tek böbrek ve 5 koroner bypass ameliyatı hipertansiyon ve kolestrol dan yuzde 55 aldım
Şimdiden teşekkürler

Üst Alt