Arkadaslar ankara onayli yazim gelmis ssk ya gecen hafta emeklilik icin edevletten basvuru yapip dilekceminin uzerine vergi indirim evragi vergi dairesinden bekleniyor yazip teslim etmistim.bugun onayli vergi indirim evragimi ssk ya teslim etmeye gittim.dosyami bulamadilar masalarinda meger benim dosyami normal emeklilik gibi degerlendirip 3 gun icinde red edip arsive kaldirmislar.ev adresimede emellilik red yazisini postaya vermisler.
Dilekcemde evrak bekleniyor yazisi uzerine yazmistim diye hatirlatinca dosyami arsivden getirtip vergi indirim onayli imzali evragimi tekrar dosyaya ekleyip isleme ilk emeklilik basvuru tarihim 27 agustosta yaptigim sekilde koydular.eve gelicek emeklilik red yazinizi dikkate almayin 1 ay icinde emeklilik isleminiz onaylanir dediler.
Dilekcemde evrak bekleniyor yazisi uzerine yazmistim diye hatirlatinca dosyami arsivden getirtip vergi indirim onayli imzali evragimi tekrar dosyaya ekleyip isleme ilk emeklilik basvuru tarihim 27 agustosta yaptigim sekilde koydular.eve gelicek emeklilik red yazinizi dikkate almayin 1 ay icinde emeklilik isleminiz onaylanir dediler.