Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara cevap vermiyor bağlı bulunduğum vergi dairesine aradım henüz gelmemiş bayram dan sonra arayın dediler (3nisan evrak gidiş)

Arkadaşlar şimdi düşürdüm ankarayi daha nisana başlamamışlar arada çıkmış olabilir ama 21 martlardayız dedi bayan 9 cü ayda arayın diyede ekledi

İçimden geldi sadece arkadaşlar.
" Çok şükür kötü günleri geride bıraktık , şimdi önümüzde daha kötü günler var "
😔

Tedua

Neeee 21 miii dün 27 Mart dediler belki siz yanlış anlamışsınızdır
Benim evrak gidiş tarihim 11 Nisa’n 3 hafta için evraklar elinizde olur dediler

Arkadaşlar geriye dönük vergi indirimi alabilirmiyim raporum şubattan geçerli

Son 5 yıldır Tavandan ödenen 89 yılından sigortalıyım.9000 bin günüm var.ne kadar emekli maaşı alırım sorgusundan Yaklaşık 3500 tl emekli maaşı çıkıyor. %42 sürekli engelli raporum var.emekli olursam Maaşımda düşüş olur mu bilgisi olan arkadaş var mı?

Camdibili2

Dostum salı günü -18 le bugünde -17 ile görüştüm. Benim rapor 29 Mart çıkışlı ve 1Nisanda ellerine ulaşmış, daha Mart ayının bitmediğini üzerine basarak söylediler. Ama ben Nisan ayının sonuçları gelenleri duyunca işkillendim. Acaba eksik evraktan geriye gönderdilerde Bayram öncesi moralim bozulmasın diye daha bakılmadı mı dediler :(

merhaba benim raporlarım devlet hastanesi tarafından 22.05.2019 günü sisteme giriş yapıldı ve aynı gun e devlete düştü ve engelli kartımı çıktı alıp aldım. engel oranım 42. okudugum kadarıyla daha nisana başlamamışlar. bu ihtimalle benimki muhtemelen ekim ayında sonuçlanır. evrak takibini nasıl yapabilirim. ben balıkesirin bir ilçesindeyim. edevlette dys yazınca sorguda evrak yoktur diyor. yardımınızı bekliyorum.

Ertugrul Aydın

kardeş benim epilepsi den oranım %20 diğer rahatsızlıklarınan beraber %54 bizdende ne gibi belge isteyebilir Ankara iyi bayramlar

adilaltas5578

Masa üstü bilgisayardan dene, bendede aynısı oldu telefondan olabilir masa üstü sürümde arama yerine dys yaz çıkan link seni yönlendirir

yavuz eren aynen kardeşim ğün lazım benim şimdi 3600 ğün var mayıs 30 da ankaraya ğitti dosyam 4080 olması için 540 ğün askerlik borcu var verği indirimi sonucunubekliyorum bi arkadaşın yanında enğeelli çalışıyor siğortamı ödüyorum 2 .3 ay ödeyip ne kadar lazımsa o kadar askerlik borcunu yatırcambakalım hayırlısı rabbimden...

Serdar2829
Olmaz. Aynı maaşı alırsınız.

Ahmet Topuz
Askerliğiniz 2008 öncesi ise askerliğinizi borçlanarak kapatın. 2008 öncesi abonuz 60 olacak.2008 sonrası abonuz 30larda bilginize. Sistemde maaşınızı görün. Daha iyi anlarsınız. Bilginize

Ramtem cvp için teşekkürler yanlız askerliğim 2000 öncesi demek istediniz sanırım benim ğirişim 2001 ama siğorta primlerim 2008 den buyana 3600 ğün verği indirimi ğellirse askerlik borcu ile 4080 ğünle olcak inşalllah

mining
işlem yok derken hiçmi birşey çıkmıyor mesela varide no / varide tarihi gibi yazılar çıkar işleme alınmış sonuç daha çıkmamıştır, ama bu yazdıklarımda çıkmıyorsa müracaat ettiğin SGK memuruna git girişini yapmamışlardır, bende 6 Ağustos saat 14.00 evraklarımı verdim, 2 saat Sonra yukarıda yazdığım yazılar ve işte gelen evrak beklemede emeklilik tahsis dilekçesi gibi ibareler var. Sendede bunlar varsa mesaj etme takip et daha sonuçlanmamıştır. Yoksa dediğim gibi memura sor, günlerin gitmesin

bycinaris54 çok teşekkürederim yanlız askerlikborcumdiyelimki 400 ğün ödedim 99 yılıiçin ğenel olarak a,b,o taaki bu seneye kadarmı takip eder sağolun

Ramtem teşekkür ederim peki 2000 ve 2008 arasında hiç prim ödenmedi benim abo bu yıllarda nasıl süreç sağlar,,sağolun

Ramtem askerliği 97kasım ve 99 nisan arası yaptım 2001dede siğorta ğirişim var 40 ğün taaki 2008 den sonra prim ödedim

Üst Alt