Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

AhmetGS17

Vergi indirimi gelmeden biraz sikintili form u okursaniz iyi olur

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AhmetGS17

Devlet memurlarının geçerli engellilik oranı aldıktan sonra şartlarını tamamladıysa,şarttan kastım erken emekli olabilşyorsa hemen sgkya başvurabilir sizin vergi indirim şartınız yok.Bunun detaylarını bende okumuştum netten...

abdul1970

inşallah önümüzdeki hafta gelir buradan bilgi verelim takip edelim zira beklemek dünyanın en zor işi .

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

Ama Kısmet hanım eklediğim linkte öyle yazmamış. SSK lılar için zorunluymuş ancak Bağkur ve Emekli Sandığı için böyle bir zorunluluk yok yazıyor

Ben kendimce Ekim gibi tüm cevaplar gelir en geç Kasım gibi ilişiğim kesilir ve emekliye ayrılırım Aralık'ta ise ilk maaşımı alırım diye düşünüyordum.
Ancak bu süreç kısalabilir diye umutlandım açıkçası.
Şu an Eylül içinde veya en geç sonunda ayrılışım yapılır diye düşünmeye başladım.
Yani sorun ve gecikme de yaşansa en geç Ekim ortası her şey biter diye düşünüyorum

BuKadder
Geçmiş olsun vergi indirimi ile emeklilikte özel sektörde SGDP ödeyerek çalışabilirsiniz sorun olmaz hastalığınız devam ediyor mu ?

Bugun ankarayi arayayipda dusuren. olursa bilgi paylasirsa bizlerle seviniriz

Haydi bakalım hayırlı haberler inşallah paylaşalım...

Arkadaşlar aradım şimdi düşürdüm göz doktoru izindeymis bu hafta da yokmuş galiba haftaya çarşamba tekrar ararsanız bı bakalım diyor ( 04.nisan ) da gönderdim..

Böyle bir vicdansızlık ve lakayıtlık olamaz.Bunların yedeği yok mu anlamıyorum.Vergi indirimi kağıdını almamız bile saçma,sağlık raporu yeterli olmalı.Güvenmiyorsan belirlediğin hastanelerin dışında sağlık raporu verme.Bu yapılanların mantıkla açıklanabilir tarafı yok.Kaç aydır emekli maaşı için bu işlemin sonlanmasını bekliyorum.2 tanede bayram ikramiyesi kaybım oldu.Bana zararı en az 15.000 TL. Çok adaletsizce değil mi? Kurul 2 haftadır toplanmıyor. 2 tanede bayram tatili olmuştu.1 ay hiç dosya bakılmadı.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

Göz dışındaki raporlara bakıp o doktorun imzasını bekliyecekler sanırım,amma ağır ve vurdumduymaz takılarak işlemleri ağırlaştırıyorlar 1 ayda sonuçlanan raporlar 5 aya çıkarıldı,tesadüfmü acaba?

Goz doktoru ve noroloji doktoru yok galiba demi..sadece goz doktoru değil

Şubat sonrası raporlarda sıkıntı yapmıyorlarda ondan önceki e rapor olmayanlara yok evrak eksik,yok şunları tekrar gönderin vs.Tekrar tetkik istiyorlarda ona rağmen oranlarda hiç oynama yapıyolarmı başına gelen oldu mu yoksa mmmmm tamam tetkikler doğruluyor deyip onaylıyorlarmı çok merak ettim

Ben saglik bakanligina şikayet de bulundum herkez yazarsa cimere saglik bakanligina bir doktor takviye olur arkadaşlar

Herkes yazsınki ses getirsin Ankara da göz doktorumu kalmamış bu haftada başkası baksın yerine. .

Arkadaşlar bugün
0312 415 32 59 nolu telefonu aradım çıkan bayan %60 sürekli giden raporumun yine sürekli %60 olarak onaylanıp Bursa Vergi Dairesine gönderildiğini söyledi. Bekleyen herkese hayırlı sonuçlar diliyorum.

Arkadaşlar Selam

01.04.2019 Ankaraya ulaşan raporum 06.08.2019 tarihinde onaylanmış Ankara'dan bunu 2 sefer teyidini aldım. İstanbul vergi dairesinde de 07.08.2019 tarihinde yaptığım görüşmede de bunu telefonu açan kişi teyit etti üst yazısı falan yazılacak dedi. Geçen hafta tekrar aradım telefona çıkan çalışanlar bu sefer de yazınız henüz gelmemiş EVİS'ten takip edin dediler. 06.08.2019'dan bu yana 20 gün geçti. Bu kadar bekler mi? Ne yapmam lazım?

Üst Alt