Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
FnerKolik
Teşekkür ederim. Evet devam ediyor en son 16/08 de kemoterapi aldım.
02/09 tarihinde Pet çekileceğim eğer tam düzelme derlerse sorun mu olur.
Bakin ben yasadim okmeydani hastenesinde kardoloji doktoru yoktu ben utiraz ettim ve bas hekim hastane den kardoloji doktoru getrdi oturdu yani basima geldi ankarada istese bas hekim yedek doktoru atar yetkisi var
Arkadaşlar 3nisan talebim cuma sonuçlanmış bugün Ordu vergi dairesi gib dan evrağım bir örneğini aldım sgk emeklilik servisi ne verdim işlemler başladı 1 Eylül itibarı emekli sayılacağım darısı sizlere
Onaylanan raporu bağlı bulunduğum vergi dairesinden elden aldım zaman kaybetmedim işten ayrıldım dedim verdiler 3nisan Ankara varışlı evrak yüzde 58 sürekli onayla emeklilik için başvurdum
İnternet vergi dairesinde hala kayıt yok iyiki elden aldım
Yav bizimkiler neyi bekliyor ki? 2 Nisan Ankara gidiş (Şubat 19 rapor) Bana göz dr u yok heyet 5 kişi olmayınca sonuçlanmıyor diyorlar... Eksik evrak mı var diyorum, öyle olsaydı çoktan vergi dairesine yazı giderdi diyorlar... Bir türlü anlayamadım bu işi!!!
Yaw yanlışlık olmasın hemşerim bende samsunluyum bak [emoji847]
Vergi dairesine sormustum biz istemiyoruz SGK şart koşuyor yoksa emekli etmem demisti adamın ses kaydını bile almistim
SGK bana sormadı ben işten ayrıldım işsizlik maaşı alıyorum dedim hatta öyle bir şart yok yalnızca başvuru zamanında çalışıyor olsan yeterli istersen bu forumda başka bölümlerde de konular var onlar arda sor sorumlu olmayayım