Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben​ 02124538335 aradim eviss için dosya numarami soylermisiniz. Dedim
Verdiler Benimki 66997

Ben bu ayın 4 ünde sgk ya emeklilik için başvurdum onaylandı.

Ödeme günü 21 diyor e devlet .

Bana ne zaman para yatar bilgisi olan varsa bana destek olabilirmi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vergi dairesine verdiğimiz evrakların üst sağ tarafında yazılı dosya no onunla giriş yapabilirsiniz evise inter aktif vergi dairesinde gelen evraklarda

selam bugun itibariyle emeklilik dilekçemi verdim darısı sizin başınıza ama vergi dairesi bana sadece vergi indirimimi verdi baska bişey vermedi raporu vermesi gerekmiyormuydu ve sgk da tahsis numarası falan vermedi tamam dedi okadar sgk dan bana zmesaj geldi işleme alındı diye hadi hayırlısı bakalım kaç gun de balanacak maaş hayırlısı bakalım görevli 2 ayı bulur dedi ama bakalım hayırlısı

engellsizz

Arkadaşlar interaktif vergi dairesindeki dosya numaranızı şu şekilde girerek evise girebilirsiniz.

[SIZE=3]2019-dosyano [/SIZE]

Tabi bu ilk başvuruda dosyanızın üzerine yazılan dosya numarasıdır.

bugün ankara ile konuşan oldu mu arkadaşlar ayın kaçındalar

Her ilin giris sekli farklı arkadaşlar. Hangi il İcin oldugunu da yazın giriş şeklinin bence, yoksa sorulup durulacak durmadan..

nobetcipr

Merhaba,
Ankaradan emine hanım, 10.05.2019 tarihli raporun onaylandığını söyledi.
2 hafta önce.
İstanbul Eviss yeni açıldı.Ancak rapor hala bekleniyor yazıyor.
Bu nasıl iş anlamadım.
Ya ankadan emine hanım bizi yiyor yada büyük ihtimal istanbuldaki memurcuklar yatıyor.

Arkadaşlar e devlete göre tasis numarası verilmiş abo oranları 65-60-38.5 olarak belirlenmiş bu oranlara göre inşallah maaştada artış olur tasis formunu doldururken bakmakla yükümlü kişileri evet diye yazdırmadılar sistem otomatik yazıyor diye belki yazsaydım 38.5 40 olabilirdi

Hafakan

Emine Hn kesinlikle doğru söylüyor.İst.
Vd. 500/600 evrak var imzaya gidecek dedi.Bunlar sanirim hepsi yazilinca toplu imzaya goturuyorlar.böyle yapiyorlarsa hata yapıyorlar. İmzadan 10 güne çıkar ın anlamı bu olsa gerek.

Alp74

Merhaba
ABo değişiyor. Sistemdeki maaş aynen bağlanıyor. 1400tl üstüne bakmakla yükümlü kişi hakkı uygulanmıyor. Dediler. Kısacası normal emekli maaşı bağlanıyor. Fazla beklentiye girmeyin derim. İtiraz da bir işe yaramıyor.

tayfun476

Yok hocam o memurun elle yazdığı numarayı deniyorum olmuyor, başına da sonuna da 2019 koysam da olmuyor, zaten bu kadar elektronik sistem yapılıp nasıl memurun elle yazdığı numaraya mahkum bırakıyorlar anlamış değilim. Memurun elle yazdığı numara ile takip mi olur yahu. Takip dediğin TC ile olur veya elektronik rapor numarası ile olur.

Emekli maaşımı aldım biriken maaşım yatmadı e devlette gözüktüğü halde neden olabilir
Onu ayriyeten elden mi veriyorlar acaba

adilaltas5578

Hayırlı olsun abo oranlarına göre sistemdekinden bir artış varmı benim sistemde 65-49-38 e devlete düşen 65-60-39 bundan istinaden sordum

izmir evıs çalışıyor diyen arkadaşlar, çalışan bişey yok !

ankara ayın kaçındaymış bilen varsa yazabilir mi ?

düzeltme

@özesma
sizin için şimdi tekrar kontrol ettim, çalışıyor
(2017 de aldığım indirim gözüküyor, yeni raporum onaylanmadığı için gözükmüyor tabii ki)

Son düzenleme:
Gençler evraklar işyerine geldi alıp simdi Sgk ya geçiyorum. İstanbulda evrak bekleyenler eviss e baksınlar gozukuyor onay alanlar.

Az önce Unkapanı sgk ya gittim. Dosyam oraya gelmiş 5 senelik raporumu (50)
süresize çevirmişler. 2 aydır maaşım dondurulmuştu. Tabii eviss veya e devlet
evrak takibi bölümünde hiçbirşey yazmıyor. Başvuru tarihim 3 Eylül Unkapanı
sgk dan Ankaraya 20 Eylül Ankara'dan sgk ya 16 Ekim bakalım 2 aylık verecekler mi?
e devlette dondurulmuş yazısı duruyor. Gittiğimde masa üstünde bekliyordu diğer
dosyalar ile.

selamlar abo 1.58 abo 2.38 abo 3. 28 nasıl oluyor bakmakla hğkümlü oldugum var bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Üst Alt