Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hayirli cumalar.sigorta baslangicim 2003 temmuz başı.ssg bin resmi sitesinde abo oranı iki45 abi oranı bir 35 olarak gözüküyor.vergi indirimi ile emekli olunca bu oranlar doğrumu yoksa deisiyormu acaba.

5ay bekledim 5ay sonra eksik evraktan kağıdım geri geldi eksik evrağım tamamladım ekimin 4 ünde ankara ya ulaştı bir beş ay dahamı bekliyecez bilgisi olan varmı

cettin67 mrb
Eksik evrakları tamamlayıp vediyseniz eğer
1,5 ayda sonuçlanır bu defa bu kadar uzun sūrmez sūreç.

İnşallah kısa sürer ama Ankara'daki emine hanım yeni gelmiş evrak muamelesi görür diyor 5 ay beklersin dedi

Bu kadar evrak birikmiş ve süreç 5 ay geriden geliyor. Hiç bir yetkilinin aklına heyet sayısını arttırmak veya heyeti daha sık toplamak gelmiyor mu? Bu işe anlam veremedim. Raporun başı ile sonu arası yaklaşık 9 ay. Bu sürede bir çocuk doğar. Bize de dokuz doğurun diyorlar kısacası.
Benim süreç mart ayında başladı ve 4 Y daha sürer diyorlar. Bir yılı gözden çıkardım ben.

EYT liler gibi organize olsak iyi olacak. Yoksa kimse sesimizi duymaz

@Sinanper
kesinlikle katılıyorum, hergün buraya gelip mesaj yazacağımıza, bir metin oluşturalım ve hepimiz teker teker bakanlığa yollayalım.

29 Mart / 25 Ekim arası süren bu uzun soluklu maratonun sonuna geldim.emeklilik tahsis no mu aldım Sgk dan çıktım. Görevli memur 1.5 aya maaşiniz baglanir dedi. Darısı tüm bekleyen kardeslerimin başına...

Arkadaşlar öncelikle böyle bir forum sitesi kurduğunuz için teşekkürler çok güzel bilgiler var ben 23.05.2019 da müracat ettim 28.06.2019 rapor ankaraya gönderildi ama nedense halen Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diyor ne zaman sonuçlanır burda tecrübeli arkadaşlardan bilgi beklerim teşekkürler

emeklilik dilekçemi verdim bana tahsis numarası yada baska bişey vermedi sadece vergi indirim yazısını verdiler basvurdum baskada bişey yok

Arkadaşlar cimere defalarca şikayet ettim gelir dairesine maliye bakanlığına çalışma bakanlığına sağlık bakanlığına cumhurbaşkanlığına dilekçe faks ve mail yazdım hatta millet vekillerine özel kalemlere danışmanlara devlet nazarında aramadığım bir yer kalmadı hakkımızı arayan yok düzeleceği de yok çile çekmeye mecburuz ....

Mahirchayan

İzmir evis çalışıyor.. Çalışmayan ne anlamadım...[/Q bilgileri giriyorum ancak sayfada hareket bile yok. sayfa işlemiyor yeni sayfa açıp bilgileri ekrana getirmiyor tc girdiğimiz ilk sayafada takılı kalıyor

UNAL28IST

Herkeste durum aynı. Rapor bekleniyor yazıyor. Ne zaman ki Ankara raporu işler ve ilgili vergi dairenize gönderir ancak o zaman farklı bilgiler yazmaya başlıyor.

teşekkürler peki bu ankaraya ulaşabileceğimiz bir telefon numarası yok bir kaç yeri aradım ama cevap veren olmadı bu kadar uzunmu sürüyor ?

Hem benim hem arkadaşımın 31 Mayıs da giden raporu eksik evrak nedeniyle geri dönmüş ikimizden de hastalığımızın türü ile alakalı muayene emg testi biyopsi testi gibi evraklar istemişler raporu zaten Mayıs ayında aldım yeni Mayıs ayındada vergi indirimine başvurdum raporda oranlar engel tablosuna göre açık açık yazıyor daha ne için evrak istiyorlar anlamış değilim güncel 2019 raporunun neyini kabul etmiyorlarda ekstra evrak istiyorlar devletin doktorlarına güvenmiyorlar mı üstelik hastalık da kronik kötüye giden hastalık cidden anlamak güç şimdi birde o evraklar için hastanede koştur dur kim bilir ne zamana randevu verecek hastane.

Ben bu sabah 10 gibi aradım Mayıs 26 Sina bakiliyor dedi.bnmkide mayısın 28 zi daha bakilmamis ve önümüzdeki hafta içi neticelenir dediler.hangi ara 31 Mayıs'a geçmişler.

vergi indirimi sonucunu önceden tc ve soyad girerek kontrol ediyorduk şimsi site değişmiş. Dosya no yazıyor. dosya noyu nerden bulacağımm ??

Eviss 'e hangi dosya no ile giriliyor lütfen açıklarmısınız. Rapor no dosya no hepsini denidim olmuyor.(ist eviss)

Raporda ağır engelli ibarsesi yoksa malulen emekli olunmaz.o yüzden isteğe bağlı emeklilik seçilmez.

merhaba benim anlamadığım malulen veya engelli emeklilik bizim isteğimizemi göre oluyor ?yoksa hastalığa göremi oluyor

Engin41

Kesinlikle doğru ben 2 kere denemiştim 40% bipolarla, olmadı. Sonra sgk daki engelli bir memur vergi indiriminden bahsetti ve emekli olabildim,

Bu arada ben Ankarayı arıyorum ama açan olmuyor arkadaşlar

orko7878

merhaba benim anlamadığım malulen veya engelli emeklilik bizim isteğimizemi göre oluyor ?yoksa hastalığa göremi oluyor

casper33

Nöroloji doktorunu biliyorum çok detaycı ve gıcık birisi o yüzden yüzde 90 nöroloji hastalarından evrak istiyor,zora sokuyor insanları....

Üst Alt