Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

kemal0176

Tetkilerle birlikte maliyeye gönderdi , maliyede Ankara'ya gönderdi ... Rapor oranım değişmedi Ankara'da %60

[FONT=sans-serif]@[/FONT]kemal0176 benimde rapor tek gitmişti ben özelde baypas ve kalp pili takıldı ordaki ekipirizleri ve rapor gitti eksik evrak olarak yazı geldi raporu aldığım hastanedeki eko bazı tatilleri istemiş

Selamun Aleykum
Ankara ile gorusen varmi? Hazirana baslandimi

S. A

A.s hocam hayırlı uğurlu olsun bende Mart ayında emeklilik için başvuru yapacağım işlemler nasıl oluyor acaba mesela ilk yapacağımız işlem nedir? Birde emeklilik başvurusu yapıldığı zaman sizden rapor yenilemesi istendimi? Benim raporum 2019 Nisan da çıktı 44 oranında süresiz olarak

Nihat67
A.s hocam hayırlı uğurlu olsun bende Mart ayında emeklilik için başvuru yapacağım işlemler nasıl oluyor acaba mesela ilk yapacağımız işlem nedir? Birde emeklilik başvurusu yapıldığı zaman sizden rapor yenilemesi istendimi? Benim raporum 2019 Nisan da çıktı 44 oranında süresiz olarak

Bugun ben aradim agustosun 20 sine gelmisler..benim Ankara varis 20 Agustos..saka ,,saka yaptim nerde ogunler....😇

Mayısın kaçında verdin evrakları acaba.ne zaman geri döndü

6670 günüm vardı.Ben ilk defa rapor aldım. Vergi indirim belgesiyle ve raporla iş yerinin bağlı olduğu sigorta midürlüğüne gidiyosun.Memur arkadaş bilgilerine bakıyor eğer şartların tamamsa sana bi dilekçe imzalatıyor. Bu kadar 1 haftaya 15 güne işleme giriyor.Benim 1 ayda maaş geldi

Nihat67

Hayırlı olsun
Benim 51-60 oldu farkı yansıtmadılar. Sistemde 1721'di aynen bağladılar.kuruşuna kadar aynı. Allah cezalarını versin. Ben de 120 lira civarında fark bekliyordum.

Ramtem

itiraz et maaşını çekmeden en doğal hakkın illaki fark olması gerekiyo 2000 ile 2008 arası abo oranını 60 a ney diye çekiyorlar

Benimde 2000 öncesi 2710 gün % 77 2000 /2008 2770%65 2008 sonrası 3910 %51.58 maaşımda 1717tl bağlandı bir yanlışlık varmı?

mehdrive

Çok eski raporlarda yenileme istiyorlar evet sizinki yeni vergi indirim kağıdınızla gününüz gelince başvuru yapabilirsiniz....

casper33

Nöroloji bölümüne gittin rapor alırken o esnada doktor seni muayene edip ölçme ve değerlendirmeleri yapıp bilgisayara uzunca yazıp kaydettiyse bunu arşivden çıkartırabilirsin yok muayene bile edip detay yazmadı diyorsan gidip durumu arzedip detaylıca nörolojik muayeneni yapacak işliycek onun çıktısını verecen onlar gönderecek....

Ayrıca biyopsi sonucunuda yaptırdığın hastaneden alıp ekleyebilirsin....

Ali Tezel şöyle belirtmistir.esas olan hastane heyet raporu dur.maliye ye giden rapor oranları bazen dusurulmektedir.ama hukuken böyle bir hakları yoktur.ama malesef böyle bir sistem kurmuşlar.rapor oranları düşürülmesi durumunda 1ay içerisinde mahkemeye verilerek düşürülen oran tekrar eski orana cekiliyormus.emsalleri var.bizleride bostan yere aylarca bostan yere bekletiyolar.

arkadaslar selamlar,hipertrofik kardiyomiyopati rahatsızlığı olup vergi dairesinde rapor oranı düşen var mı?Bu hastalıgın teshısı bıle 50 oran verılıyor.Ya da eksik evrak diye geri dönmemesi için raporun yanında epikriz ya da eko sonuclarını göndereyim mi?Onun ıcın hastaneye bır daha gıtmek gerecek tabi.

oranınız düşürülürse kesinlikle süresinde dava açın, istanbulda bir mahkeme daha geçen hafta, düşürülen orana ilişkin açılan davayı kabul etti, bilginize.

Emekli olan arkadaşlara sorumdur.Maaş ek ödeme miktarı belli evede bildirim kağıdı geldi 17 kasım maaş günü diyor,o günmü maaş çekiliyor öncesinden alınıyormu bilgi verirlerse sevinirim...

Ayın 17 sinde alacaksınız
Ben maaşımı çekmeden önce birikmiş maaşımı aldım ve 3 yıllık sözleşme yaptım hesabım vardı o bankada direk maaş günü o hesaba para yattı
1 gün sonrada promosyon otomatik yattı

Banka sistemin de emekli gözükürse neden olmasın olur tabii ki de promosyonu ilk maaşı almadan alamıyorsunuz

S.a. mayisin28zinde evrak verip sonuçlanan varmı acaba.kac gündür ariyom dusuremiyom.

cettin67

slm arkadaşım
15.03.2019 da evraklarımı teslim ettim.12.07.2019 da eksik evraktan geri döndü.19.07.2019 da eksik evrakları teslim ettim ama hala ses yok.Yeni gelmiş gibi sıraya koyuyorlarmış.

Ankara telefonlara cevap vermiyor arkadaşlar ulaşan olursa paylaşım yaparsa iyi olur.

Arkadaşlar günaydın,
az önce DYS evrak takipten durumuma baktım, bugün (30 Ekim) itibariyle
"[FONT=verdana]HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN GELEN YANIT YAZISI---İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ" [/FONT][FONT=verdana]----[/FONT][FONT=verdana]Gelen Evrak Beklemede
[/FONT]
[FONT=verdana]olarak güncellenmiş. [/FONT][FONT=verdana]
Sanırım benimki onaylandı, önümüzdeki günlerde belli olur.

not:İlk başvuru değil, kontrol muayenesi[/FONT]

selamlar bende bu evra
Varide No Varide Tarihi Konusu İlgili Birim Evrak Tipi İşlem Tarihi Açıklama
9900127 08/07/2019 EMEKLİLK YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 09/07/2019 1:56 PM
14061352 25/09/2019 ADNAN ÖNGÖREN YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 Giden Evrak Kayıtlı 25/09/2019 3:19 PM
14580847 01/10/2019 Adnan ÖNGÖREN - Engellilik İndirimi YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Gelen Evrak Kayıtlı 02/10/2019 8:52 AM
14580847 01/10/2019 Adnan ÖNGÖREN - Engellilik İndirimi YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 02/10/2019 10:33 AM
16509384 28/10/2019 Adnan ÖNGÖREN - Engellilik İndirimi YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Gelen Evrak Kayıtlı 28/10/2019 9:55 AM
16509384 28/10/2019 Adnan ÖNGÖREN - Engellilik İndirimi YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 28/10/2019 10:05 AM
16531687 28/10/2019 ADNAN ÖNGÖREN YALOVA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 Giden Evrak Kayıtlı 28/10/2019 11:37 AM
k görülüyor birşey anlamadım

Selamlar, daha önce Ankara'dan Emine Hanım'la görüşenler vardı. telefon numarasını yazabilirler mi? Bugün için arayıp görüşen bir varmı? Ayın kaçındalar acaba?

Üst Alt