Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar, eviss'de dosya numarasını girdiği halde (2019-xxxxx veya direk xxxxx) durumunu görüntüleyemeyen bir tek ben miyim acaba? Bu konuda destek alan oldu mu? Ankara'yı arıyorum ama açmıyorlar.

Hayır birtek sen değilsin Malesef rapor no su altı haneli dosya no su ne denediysem olmuyor

Merhabalar..
SGK Müdürlüğünde Eksik Günlerim Varmış.
Eksik Günler E-Devlette Gözüküyor mu? Bilgisi Olan Var mı?

Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Arkadaşlar bu gün 0212 453 83 32 nolu numarayla görüştüm ankaradaki evraklar için bu gün itibariyle mayıs ayı bitmiş denildi benimde haziran sonu 28.06.2019 tarihinde gönderildi bu tarih olduğu için 1 ay vede 1.5 ay kadar sonra sonuçlanır diyor ..... bu konuyla en son ankarayla görüşebilen arkadaş varmıdır acaba ?

engellsizz

bu gün gene değişmiş başına 2019 koymadan direk dosya numaranı yazacaksın o şekilde girişler sağlanıyor

UNAL28IST

Yok üstad, ben hep deniyorum sürekli farklı farklı deniyorum, hiçbir şekilde ekrana bilgi gelmiyor.

Arkadaşlar Mayıs ayı bitmiş.hazirana başlanmış.16.05 te emine hanımla konuştum.100 olan raporum onaylanmış sade imza aşamasında imiş.herkesin hakkında hayırlısı olsun.

27 Mayıs Ankara ya varışlı dosyam 86 oranla olduğu gibi onaylanarak bugün geldi SGK ya dilekçemi verdim Allah bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin

vergi indirimi sorgulama sistemi değişmiş

arkadaşlar 5 ay oldu raporun sonucu Ankara dan gelmedi internet üzerinden sorgulama yapıyordum son 2 haftadır sistem değişmiş dosya numarası soruyorlar dosya numarasını bilmiyorum sonucu nasıl öğrenebiliriz

Arkadaslar benim raporum istsnbul vergi dairesine 22 de gelmesine ramen isyerime daha gelmedi budurum normalmi yoksa engeliler icin artik hersey normal demi yoksa bu bir keyfi durum teknoloji caginda budurum

Birde kagit gelneden isyerinde cikis alip ssk emeklilik dilekce verebilirmiyim bilen varsa cevap verse sevinirim slm

Faysalaba

Elden alabilirsin.isyerine kağıt ellerine geçmeden sakin birakma.once aşk ya başvuru yapıp ondan sonra çıkış alman gerekir

Arkadaşlar ilk raporda tip1 olan diyabet için kontrol muayenesinde "dogustan olmadıgından" tip2 diye değişiklik yapıldı.emeklilik iptali söz konusu.
Tip 1 diyabetin tanımında dogustan ibaresi var mı?
İtiraz ederken nasıl bir dilekçe ile nereye itiraz etmeliyiz?

bildiğim kadarıyla dosya numarası dediğiniz Engelli Sağlık Kurulu Rapor No su.rapor elinizde mevcut ise o numarayı yazarak sorgulayabilirsiniz

Bugün 11:30 gibi istanbul büyük vergi mükellefini aradım eviss çalışmadığını söyledi farklı bilgisi olan varmı

Arkadaşlar vergi indirimine başvurduktan 1 ay sonra işten ayrılmak zorunda kaldım.. vergi indirimim onaylanırsa emeklilik başvurusu yapabilecekmiyim?
Ne gibi bir yol izlemem gerekir vergi indirimi sonucum gelene kadar sgk lı bir işe giremezsem ne yapmam gerekir?

Hilmi34 vergi indirimi derken vergi dairesi demi oraya başvurduysan sıkıntı yok belgen geldiği zaman emekliliğe başvurabilirsin istwdiğin herde çalışabilirsin ama indirim belgen vergi dairesi ve o anki çalıştığın işyerine gider vergi dairesinden elden alabilirsin

Arkadașlar 02124538335 aradim eviss için dosya numarami soylermisiniz. Dedim
Verdiler Benimki 66997 tc sorular birde Ad soyad

Iyi gunler

Arkadaşlar ben Ankaraya gönderelim 4 ayı gecti hala cevap gelmedi kac ayda geliyor tcden bakıyorum bakanlığa gönderildi diyor

Arkadaşlar 31 Mayıs da vergi dairesine verdiğim raporum dün onaylanmış. 5 ay sürüyor. Şimdi vergi dairesinin şirkete yazı göndermesini bekliyeceğim.

Eren2001

Benimki de 16 Ekim'de onaylanmış. Unkapanı biraz bekletmiş yoğunluktan oraya gittim.
Sabah mesaj geldi SGK tarafından bankaya havale yapılmıştır diye. Ben 2 sene önceki başvurumda da şirkete yazı göndermesini beklemedim. Çok uzun sürer onaylanmışsa direk oraya gidin. Maaş dondurulma tarihim 1 Eylül yeniden başvurma tarihim 3 Eylül SGK dan Ankara'ya gönderim 23 Eylül Ankara'dan SGK ya 16 Ekim ve 31 Ekim son gün işlemler bitti.

Bankaya bakıyorum para yok hesapta bu seferde bankaya gittim. Emekli maaşı gibi direk yatmıyormuş biriken para askıda kalıyor. Onlar emekli maaş hesabına aktarıyor. Dikkat edilmesi gereken şu an e devlette evrak beklemede maaş 0 yazıyor. Bunlara bakıp dursan bekleyeceğim boşuna...

Arkadaşlar herkese selamlar 29 Mayıs da verdiğim rapor onaylanmış.Herkese şimdiden geçmiş olsun.

Avesus
Hayırlı olsun..
Emine hanımdan mı ogrendiniz evis den mi?
Bir de rahatsızlığınız neydi acaba??

Biz bayağı bekleyeceğiz galiba hiç boş yere umutlanmayayım şubata kadar umut yok bekleyeceğiz artık telefonlara bakan yok sistemler çalışmıyor tam bir Allah'a emanet durumu herkese sabır

Üst Alt