Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mtdogan

Hayırlı olsun benimki de aynı gun biliyorsun. Seninkini duyunca aradım ama haber yok hala.
Beklemeye devam..

Tamer25

Benimki kurula 1 ekimde girmiş çıkmış. Tek bildiğimiz o... İmzadan hala cıkmamıs 2 ay olacak kuruldan cıkalı.

Mahirchayan

Teşekkürler,ınşallah sizlerin de sonuçlanır tez zamanda,Benim kurula giriş tarihi 27 eylül demişlerdi,haftaya cikar ınşallah sizlerinde.

30 mayisda ankaraya yuzde 42 ile varan dosyam , ayni oranla onaylanmis, allahim tum bekleyenlerin yardimcisi olsun

Merhaba iki aydır hala kurulda mı dosyanız o zaman bizim kurula girip çıkana kadar tekrar rapor tarihi gelir

yosunn22

Tüm dosyalar boyle değil tabi. Ama mayıs dan kalan bizim dosyaların bahtsızlığı sanırım. 2 ay kadar kurul sonrası beklediler. Çok acele edip sonuc için stres yapmayın. Artık işler bu şekilde uzayabiliyor. Ankara da çok karışık. Memurlara da hak vermek lazım biraz. Hergün arayarak onların işini daha da zorlaştırıyoruz. Tabii bizimki normalden fazla uzayınca mecburen aramak zorunda kaldık. Sonunda benimkinin haberi geldi. Mayıs 29, gittiği gibi onaylanmış.

Arkadaşlar 8 temmuz ankaraya varis dosyam olumlu sonuçlandı olarak evisste göründü bilgilerinize hepinize sabir diliyorum

Şimdi MSK görüştüm 8 Temmuz varışlı SKR evrakım 04.11.2019 kurula girmiş daha sonuçlanmamış 15 gün içinde sonuçlanır dediler

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAGLIK KUR RAP

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mahirchayan

Hayırlı olsun herkesinki onaylanır inşallah bana zaten ocak gibi ancak demişlerdi ama burda çok uzun sürelerden bahsediyorlar şaşırdım biraz açıkçası yazılanları genellikle okuyorum kurulda uzun sürüyor sanırım ama bir anda haziran temmuz oldu bakalım hayırlısı:)

vergi indirimi belgesi için evraklarımızın onaylanmasını beklerken işten çıkarsak emekllilik için bir sorun olurmu

yosunn22

Bir anda haziran temmuz olmadı. Burada bazı arkadaşların kullandığı cümle yapıları oyle gosterdi. Hala şu anda bile ankarayı aradım temmuzun 15indeymişler diyen arkadaşlar var. Bilmeyen konuya çok hakim olmayan arkadaşlarda bu okuduklarını gerçek olmasını ümit ediyorlar, olay bu sadece. Temmuz 15 birkaç dosya onaylanması, tüm memurların temmuz ayında olduğu izlenimi yaratmasın.

buradan bazılarımızın bildiği benim yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Eşim 2.evre meme kanseri tedavisi gördü 2015 yılında o zaman sağlık kurulu raporu %20 vermişti. 2.evre olduğu için şimdi ise tedavisi bittiği halde %60 oran verildi eşim 6 ayda bir kontrolllere gidiyor sadece.doktor tedavisi bitse dahi 5 yıla kadar %60 5 yıldan sonra %40 rapor verildiğini söyledi kanser tedavisi gören hastalara. bu durumda olan arkadaşlar varsa faydalanabilirler.

BAYSAL73

Vergi indirimine başvurduğunuz aşamada işte olmanız ve bunu belgelemeniz gerekiyor. Sonrasında işten çıkabilirsiniz.

BAYSAL73
bahsettiğiniz durumda idim.herhangi bir sorun olmadı. vergi indirimi evrağını gelir idaresi başkanlığından elden aldım ve sgkya emeklilik başvurumu yaptım. herj-hangi bir sıkıntı olmadı

Vergi indirimi basvurusu yaptiktak sonra isten cikarsaniz sorun olmuyo

Merhaba işitme kaybı sonucumu rapora ekleyip göndermedim acaba eksik evrak olarak mı dönüş yaparlar

Vergi dairesine gönderirken hastalıkla ilgili evraklarınızı gönderdiniz mi ??? Gerekiyor mu

Elinizde hangi evraklar varsa gonderseydiniz istiyolar ben hastanede heyete girerken hepsini vermistim rapor aldiktan sonrada vergi dairesine verdim yine ayni evraklari koydum gonderdim

Tüm test sonuçlarım hastane dosyasında kaldı bana sadece rapor verildi bakalım belki de onaylanmış sonuç çıkar

Göndermedim vergi dairesi de bir şey demedi ama koysak iyi olabilirdi eksik evrak ihtimalli olabilir dönüş diye düşünüyorum

Zaten uzun sure bekliyoruz eksik evrak olursa sure dahada uzar hayirlisi olsun hakkimizda

Alp78
Hiç aklıma gelmedi vergi dairesinde de demediler neyse artık nasip keşke sistemden gorebilseler

Berna7b
Bende senin gibi yaptım nasip artık

Üst Alt