Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Tüm dosyalar boyle değil tabi. Ama mayıs dan kalan bizim dosyaların bahtsızlığı sanırım. 2 ay kadar kurul sonrası beklediler. Çok acele edip sonuc için stres yapmayın. Artık işler bu şekilde uzayabiliyor. Ankara da çok karışık. Memurlara da hak vermek lazım biraz. Hergün arayarak onların işini daha da zorlaştırıyoruz. Tabii bizimki normalden fazla uzayınca mecburen aramak zorunda kaldık. Sonunda benimkinin haberi geldi. Mayıs 29, gittiği gibi onaylanmış.
Hayırlı olsun herkesinki onaylanır inşallah bana zaten ocak gibi ancak demişlerdi ama burda çok uzun sürelerden bahsediyorlar şaşırdım biraz açıkçası yazılanları genellikle okuyorum kurulda uzun sürüyor sanırım ama bir anda haziran temmuz oldu bakalım hayırlısı
Bir anda haziran temmuz olmadı. Burada bazı arkadaşların kullandığı cümle yapıları oyle gosterdi. Hala şu anda bile ankarayı aradım temmuzun 15indeymişler diyen arkadaşlar var. Bilmeyen konuya çok hakim olmayan arkadaşlarda bu okuduklarını gerçek olmasını ümit ediyorlar, olay bu sadece. Temmuz 15 birkaç dosya onaylanması, tüm memurların temmuz ayında olduğu izlenimi yaratmasın.
buradan bazılarımızın bildiği benim yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Eşim 2.evre meme kanseri tedavisi gördü 2015 yılında o zaman sağlık kurulu raporu %20 vermişti. 2.evre olduğu için şimdi ise tedavisi bittiği halde %60 oran verildi eşim 6 ayda bir kontrolllere gidiyor sadece.doktor tedavisi bitse dahi 5 yıla kadar %60 5 yıldan sonra %40 rapor verildiğini söyledi kanser tedavisi gören hastalara. bu durumda olan arkadaşlar varsa faydalanabilirler.
BAYSAL73
bahsettiğiniz durumda idim.herhangi bir sorun olmadı. vergi indirimi evrağını gelir idaresi başkanlığından elden aldım ve sgkya emeklilik başvurumu yaptım. herj-hangi bir sıkıntı olmadı
Elinizde hangi evraklar varsa gonderseydiniz istiyolar ben hastanede heyete girerken hepsini vermistim rapor aldiktan sonrada vergi dairesine verdim yine ayni evraklari koydum gonderdim