Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Devletin sana sunmuş olduğu haklardan yararlanmama gibi bir durumun söz konusu olamaz.Aile ve sosyal politikalar Bakanlığı Eskişehir de bulunan yerine git.E nabiz da rapor numaran yazıyor.E nabiz raporlarım bölümünden engelli raporunu bulup oradaki rapor numaranı al başvur.TC kimlik kartı fotokopin ile oradaki yetkililere durumunu söyle rapor numarasını ver.Engelli kartını çıkaracaklardır.Tüm imkanlardan faydalanacaksın.Saygılarımla
Arkadaşlar burda okuduğum kadarıyla vergi indirimi yazısı gelmeden emeklilik basvurusu yapılabilir iddiası olan arkadaşlar var bende e devletten emekli basvurusu yaptım bakalım sonuç ne olacak kabul edilcekmi edilmicekmi sonucu paylasirim.
Ankaraya ulaşan arkadaşlar mayıs haziran bitmişmi temmuzun kaçında öğrenebilirmi acaba ben ulaşamıyorum . birde Bursadan gönderen arkadaşlar dosyamızı takip edeceğimiz bir yer varmı acaba
Az önce Ankara ile görüştüm. Kurul Temmuz ayının 27 sinde, rapor yazımıda Temmuzun 10 da olduğu bilgisini verdiler. Ağustos 10 gün tatil olduğu için çabuk biter.
Alp78
E devlet giris yap arama ekranına gelir aylik odenek talep belgesinin verilmesi sgk yaz tikla açılan sayfada yen basvuru tikla formu doldur gönder Not 26 11 2019 ben dün basvurdum vergi indirim yazım gelmedi daha kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum bilginize hayırlı gunler
Uğradın ama gözükmüyor diyorlar.tekrardan ankarayı aradım.ankaradakiler biz evrağı online olarak gönderdik dediler.online olduğu için ssk nın bilgisayarında direk gözükmesi lazım dedi.ssk gözükmüyor diyor anlamış değilim.
sgk ya uğramadım maalesef işten izin almak sorun ayrıca sağlık problemi olduğu için.sizde böyle yazarsanız başkaları ne yapar.yazacağınız evet başvurun veya bekleyin demek bu kadar mı zor ! yeni üye oldummmm.???!!! 1 gün oldu..
Arkadaşım,
Öncelikle geçmiş olsun.Vergi indiriminin gelmesi 4-6 ay arası sürer. Çalışırken emeklilik için başvuramazsın. Bence işinize devam edin. Vergi indirimi gelince tazminatınızı almak için SGK dan yazınızı alır, işten ayrılır ve emekli başvurunuzu yaparsınız.
herkese gecmiş olsun 10.08.2019 tarihinde ankaraya ulasan raporum onaylanmıs geri donus oldu ama indirim süresi yazmıyor ve ekte ki raporda imzasızdır diyo bunu nasıl anlayacaz sürelimi indirim süresizmi yardımcı olacak biri varmı e rapordan da kontrol edeyim diyorum cıkmıyo