Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

10 temmuz ankara varışlı raporum %44 le onaylanmış şimdi antalya ya gelmesini bekleyeceğim

Agustos 10 a kadar gelmişlermi bu günmü konuştunuz ne çabuk

herkese gecmiş olsun 10.08.2019 tarihinde ankaraya ulasan raporum onaylanmıs geri donus oldu ama indirim süresi yazmıyor ve ekte ki raporda imzasızdır diyo bunu nasıl anlayacaz sürelimi indirim süresizmi yardımcı olacak biri varmı e rapordan da kontrol edeyim diyorum cıkmıyo

nothiing2lose

Bugün ssk da birim müdüresine gittim .evrağın geldiğini tekrardan maaş bağlantısı yapılsın diye maliyeye gönderildiğini söyledi.kısa süre içinde maliyeden maaş bağlanacağını ve postayla bilgilendirileceğini belirtti.sizinkide benim gibi kontrol şartlı herhalde.ayrıca ankaraya varış ve onay tarihleri de yakın.inşallah en kısa zamanda maaş bağlanır herkesin

Merhaba arkadaşlar bugün evise baktım olumlu sonuçlandı yazılar hazırlanıyor diyor
Bu iyiye işaretmi oranı tam belli değil merak ettim şimdi

yosunn22

Ankarayı ara bilgi al internette bişey bulamazsın sisteme girmedikçe DYS de çıkmaz hep rapor gitti yazar önceki sayfalara bak 94 le biten bi numara var ordan ara ama erken ara

Seninki kontrol muayenesini yoksa ilk baş vurumu acil cevap veriniz???

nothiing2lose

Ne bileyim hiç aramak istemedim bir maliyeci kizi olarak :) ekranda görüneceğini düşündüm e devlette de çıkar diye düşündüm aslında ama gerçi ben çalışıyorum 1 yıl kontrollü bu işyerime gelicektir yanlış mı düşünüyorum

E devlet giris yap arama ekranına gelir aylik odenek talep belgesinin verilmesi sgk yaz tikla açılan sayfada yen basvuru tikla formu doldur gönder Not 26 11 2019 ben dün basvurdum vergi indirim yazım gelmedi daha kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum bilginize hayırlı gunler

ARKADAŞLAR
raporumda yenileme raporu yazıyor yani 2.raporum ilki %20 idi ikincisi %60 kontrol muayenesi olarak mı değerlendirilir ilk muayenemi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

Ankara ya ulaşamıyorum sabahtan beri arıyorum ulaşabilen nasıl başarıyor helal olsun 25 temmuz 2ci kontrol raporumun akıbetini sorucam kimseye ulaşamıyorum nasıl olucak bu iş bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar

Kontrol muayenesi

YUNUS YURDAKUL

2015 de eşime rapor almıştık onkoloji (kanser ıı evre) hastalığı için %20 verdiler 2019 eylülde tekrar heyete girdik %60 verdiler sistemde ilk rapor göründüğünden 2.rapor diye yazıyor .zaten raporda ilk rapor ikinci rapor kontrol muayenesi diye bölümler varya .bizimkisinde 2.rapor işaretli. Bu rapor ankarada ilk rapor gibi 5 ayda mı gelir vergi indirimi yoksa kontrol muayenesi gibi 2-3 aydamı gelir onu merak ettim

Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorum olacak. Çok şükür emeklilik islemlerimi hallettim. Maaş bağlanma asamasindayim. Emeklilik hesabı için en verimli ve iyi promosyon veren banka hangisi ??

Arkadaşlar az önce Ankara ile görüşebildim en sonunda. Ankaraya varış 11.07.2019 tarihli ilk başvuru olan dosyam gittiği gibi % 42 ile onaylanmış. Son birim müdürünün imzasına kalmış. En geç yarın imzalanır dediler.

Son düzenleme:
Arkadaşım gözün aydın hangi numaradan ulaştınız ben arıyorum acmiyorlar kafayı yiycem

Arkadaşım gözün aydın hangi numaradan ulaştınız ben arıyorum acmiyorlar kafayı yiycem

03124153294 numarasından ulaştım. Dünden beri arıyorum ancak bugün ulaştım. Saat tam 11.55 di. Dünden beri aradığımda ya açmıyorlar ya da sürekli meşguldü. Öğle mesaisi bitmeye yakın ulaştım dediğim gibi

Üst Alt