Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

yosunn22

Ekranda görünür posta ile evine bilgi gönderilir ama süreç uzun bizlerde sabırsız olduğumuz için böyle oluyor 😁

Bu gün bende saat 10.30 aradım çok yoğun olduklarını söyledi oradaki bayan bazı arkadaşlar 9 ayın raporlarına geçtiklerini yaziyorlardi ama hala 7 ayda olduklarını 9 ayın raporlarının şubatın son haftasına kadar süreceğini söyledi herkese hayırlı günler dilerim

26 Temmuz basvurum kurula girmiş acaba kacgüne kuruldan cıkıyor?15-20 gun dediler

nothiing2lose

Ekranda görünmüyor ama 20 sında olan arkadaşların onaylanmış benim bayag önceydi o yuzden şaşırdım birşey yok benim ki işyerine gelicek sanirim

herkese iyi akşamlar arkadaşlar bir şey soracağım emeklilik islemleri icin SGK ya verdikten sonra DYS den takip ettiğimde dosya devri yazıyor bu ne demek

Hayırlı uğurlu olsun inşallah benimki 12 temmuz ben yurt dışındayım şuan sadece burdan takip ediyorum benim ne zaman olur acaba

Herkese merhaba arkadaşlar ben yurt dışındayım şuan benim evrak 12 temmuz ankaraya gidiş ne olur ve nasıl öğrenirim yardımcı olurmusunuz

emekli mmasi hesabinda internette ssk sistemindeki hesaplama birebir yada yakin sonuc cikarmi

Merhaba arkadaşlar
Vergi dairesi dilekçe 29-07
İş açılış interaktif vergi dairesi 6-8
Evisss 9-8 gözüyor.

Sonucu ne zaman nerden görebiliriz
Dosya aşamasını nerden takip ediyoruz nerde mi kurulda mı onayda mı vergi dairesinde mi ?
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba 18.08.2019 hastanede kontrol muayenesi oldum 04.09.2019 da SGK ya gelen rapor 20.09.2019 da ankara merkez sağlık kuruluna gönderildi 18.11.2019 ankaradan onaylanmış şekilde SGK ya geri gönderilmiş bu akşam SGK kısa sms geldi ve durdurulmuş maaşınız tekrar aktif hale gelmiş ve birikmiş maaşınız bankaya gönderilmiştir diye . paylaşmak istedim ve bekleyen herkesin darısı başına herkese geçmiş olsun

26 Temmuz basvurum kurula girmiş acaba kacgüne kuruldan cıkıyor?15-20 gun dediler

Kuruldaysa önümüzdeki hafta başı imza işi tamamlanır. Bulunduğun vergi dairesine gönderilmesi de 1 hafta 10 gün sürer anormal bir durum olmazsa.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah benimki 12 temmuz ben yurt dışındayım şuan sadece burdan takip ediyorum benim ne zaman olur acaba

Herkese merhaba arkadaşlar ben yurt dışındayım şuan benim evrak 12 temmuz ankaraya gidiş ne olur ve nasıl öğrenirim yardımcı olurmusunuz

Benim 11 Temmuz Ankaraya varış çıkmış. Senin de muhtemelen kuruldan çıkmış imza aamasındadır. 1 hafta 10 güne sonuçlanır sanırım.

Bu linki tıkladım cizelge istiyor onu da sarı bolgeye kopyapa yapıştır yaptım kabul etmiyor konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz

29 mayis 'ta Ankaraya %71 oranla giden raporum,22 kasım da gittiği gibi onaylanarak,İstanbul Büyük mükellefler VD .gönderilmiş,27 kasim da vergi indirim yazisi interaktif vergi dairesinden msj olarak tarafima bildirilmiştir.
28 kasim da emeklilik dilekçemi Sgk müdürlüne vermiş bulunmaktayım.
Bilgi amaçlı paylasim yapiyorum arkadaşlar,Hepinizin sonuçları biran önce isteginiz gibi sonuçlanır ınşallah,sabırlar dilerim.

nothiing2lose

nothiing2lose
Günaydın, Kontrol muayenesi için yaptığınız işlemler nelerdir.Yani kesilen maaş için tekrar neler yaptınız.Paylaşırsanız şimdiden başına gelecekler için yol göstermiş olursunuz.

Son düzenleme:
Merhaba oncelikle hayirli olsun darisi tum bekleyenlere insallah ,Ankara ya giden raporun ekinde tahlil sonuclari varmiydi , benim raporu hastane gonderirken ekine hic bir seyi eklememisler , sonradan da gonderemiyorum herhalde

hayırlı cumalar arkadaşlar ek ödemem 88 TL çıkıyor ortalama emekli aylığı ne kadar bağlanır

nothiing2lose

Hayırlı olsun size.bende sizin gibiydim hatta benim rapor 12.11.2019 da ssk ya gönderilmiş ama hala ses seda yok beklemekteyim.hangi ilden müracaat ettiniz.tekrardan hayırlı olsun.

arkadaşlar bugün emeklilik dilekçemi verdim ne kadar sürede sonuçlanır bilgisi olan yazarsa sevinirim

afacan6769

5-6 ay süren vergi indirim süreci. Sanırım arkadaş o süreci bitirmiş emeklilik sürecine girmiş. Bahsettiği o sanırım. O da 1 - 1.5 ay sürer..

Antalyayusuf
kontrol tarihinden 4 ay önce SGK dan sevk aldım 1 ay kadar hastane randevusu için uğraştım daha sonra hastanedeki işlemleri bitirince beklemeye başladım ve DYS evrak takipden takip ettim üçüncü ayda maaş durduruldu yazısı gözükünce edevlette ankarayı merkez sağlık kurulunu telefonla aradım bilgi aldım 18.11.2019 da maaşımı alamadım dün sms geldi maaşınız tekrar bağlandı diye. toplamda 3-3,5 ay sürebiliyor fakat hastane randevusunu düşünmemiştim oda süreci uzatıyor

serb
e-devletten takip et 7-8 günde çıkıyor sonuçlar hayırlı olsun

afacan6769
teşekkürler ben istanbuldan başvurdum 18.11. de onaylanıp istanbula gönderildi demişlerdi ankaradan dün akşam SGK dan kısa sms geldi maaşınız tekrar bağlanmıştır diye. sizinde kısa sürede sms gelir diye düşünüyorum

arkadaşlar bugün emeklilik dilekçemi verdim ne kadar sürede sonuçlanır bilgisi olan yazarsa sevinirim

tekrar hayırlı olsun biraz daha detaylı yazayım dedim :) emeklilik başlangıcın 01.12.2019 olur bir kaç günde e devlet ekranında görünmeye başlar 2020 ocak ayında birikmişlerle birlikte maaşını alırsın allah güle güle yedirmeyi nasip etsin..

arkadaslar bi konu hakkında bilginize basvuracagım benim ankaradan raporum geldi engelli kimlik kartı için basvuruda bulundum benden raporun aslını istediler vergi dairesine gittim artık kagıt vermiyoruz dediler e tebligattan göndermişler raporuda ama aile sosyal politikalar il merkezi raporun aslını veya aslı gibidir kaseli kagıdını istedi nerden bulcaz bunu yada nasıl alcaz bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

YsnDnK

Arkadaşım,
O memur işine hakim değil o zaman. E devletten e imzalı çıktısını alıp verebilirsin. Artık ıslak imzalı veya aslı gibidir gibi bir durum söz konusu değil.

Arkadaşlar 3 Temmuz vergi dairesine teslim ettiğim raporum bugün sonuçlandı çok şükür herkese sabır diliyorum hayırlısı olsun hepimiz için

Üst Alt