Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu gün hangi tarih e gelmişler ulaşabilen varmı arkadaşlar

YsnDnK

Raporu aldığın hastaneden aslı gibidir yaptırıp alabiliyorsun , engelli kartını almak için Ankara'dan sonucunu beklemene gerek yoktu , rapor hastaneden ilk aldığımda muracat ettim engelli kimliğimi aldım

Merhaba arkadaşlar benim 12 temmuz ne zaman sonuçlanır hangi gündeler bilgisi olan varmı
Teşekkür ederim şimdiden

Bekleyen herkese Âllah tez zamanda raporlarının onaylanmasını nasip etsin. Bizlerde bu yollardan geçtik. Vergi dairesine vermek, gitmesi, onaylanması, cevap gelmesi ve daha önemliside eksik evraktan geri dönmesi yok mu. Çok sıkıntılı ve stresli bir süreç bekleme süreci. Allah herkese sabır versin. benden size tavsiye. Ne olursa olsun her ihtimale karşı varsa epikriz raporlarınızı, daha önce yapılmış tahlillerinizi raporlarınızıda koyup verin. Memur “bunlara gerek yok” dese bile aldırmayın ısrar edin. Almadı mı imkanınız var ise ankaraya bizzat kendiniz götürüp dosyanıza eklettirin. Herkese iyi haftasonları.

iscev

Rapor ankarada onaylanınca SGK nin ekranına otomatik düşüyor. O ekranı memurlar görebiliyor. Vatandaşa açık değil

Merabalar arkadaşlar benim 7.ci ayın 15i giden raporum için aradım ocağın ortası denildi sizce normal mi teşekürler

Cello27

Bir yanlışlık var. 7. Ay yani Temmuz 11 benim Ankaraya varış. Onaylandı ve izmir eviste olumlu sonuçlandı yazılar hazırlanıyor yazıyor. Yani izmire göndermişler. Seninki de kesin çıkmış olması lazım.

Merhabalar hayırlı uğurlu olsun benimde 11 temmuz ama evisste rapor bakanlıkta cevap bekleniyor yazıyor

Hayırlı olsun benimde sizinle aynı ama sonuç yok daha

Yalçın Şeker01
Dosyan kesin kuruldan çıkmıştır. Arayıp telefonla öğrenmedin mi? Ama dediğim gibi Temmuzun sonuna yaklaştılar nerdeyse. Seninki kesin kuruldan çıkmış imza aşamasındadır. Şehir farklılığından veya inceleyen memurların farklılığından geçikmiş olabilir. Ama eli kulağındadır.

Ymzdmr

29.11.2019 Cuma günü aradım ulaştım.Bakanlığa eksik evraktan dolayı geri dönen raporuma 27.11.2019 da bakıldığını öğrendim.25.07.2019 da ulaştı . Yani 25 temmuz bakılmış.

29.11.2019 Cuma günü aradım ulaştım.Bakanlığa eksik evraktan dolayı geri dönen raporuma 27.11.2019 da bakıldığını öğrendim.25.07.2019 da ulaştı . Yani 25 temmuz bakılmış.[/QUOTE]

Arkadaşlar diyabet ile 22 şubat 2019 tarihinde başvurduğum vergi indirimini olumlu olarak 25 ekim 2019 tarihinde sonuçlandı kasım 1 den beri emekliliği hak ettim maaşım bağlandı süreç uzundu ama sonu hayırlı bitti her şeyden önce sabredin inancınızı yitirmeyin darısı sizlerin başına Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam herkse bir sorum var ben 31.01.2020 de heyete gireceğim bakırköy ruh hastalıkları hastanesinde doktorum tanı olarak yazdığı şöyle ''2012 yılında psikotik bozukluk tanısıyla askerlikten muaf ve Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen aksiyete bozukluk yazmış çalışma durumunun yüzde 50 sini kaybetmiş yazdı ''heyete girdiğimde oran olarak ne verecekler ayrıca heyette birşey soruyorlarmı ?

Arkadaşlar bilgisi olan veya başına gelen varsa yardımcı olsun.ankara 11.11.2019 555146 nolu dosya ile karaelmas sosyal güvenlik müdürlüğe online olarak gönderdik diyor.ssk ise hiçbir belge gelmedi diyor.tam 25 gün oldu hala ses seda yok normalde 1 veya 2 haftada gelmesi lazım.ne yapmam gerekiyor

İyi haftalar, hangi tarihe gelindiği bilgisi olan var mı?

Benim 23.07.2019 tarihinde ankaraya ulaşan evrağım halen kurulda.ayrıca eksik evraktan gitmişti.

Ilk rapor ağustos ayında gönderilip onaylanan arkadaş varmı acaba

BAYSAL73

1 agustos maliye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor yazıyor hala haber yok

aralık ayındayız,daha temmuz ayına yenimi başlamışlar,29 temmuz başvurum,30 temmuz ankaraya gönderiliş,inşallah en kısa sürede sonuçlanır

Üst Alt