Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaslar bu süreci bende yaşadım şükürler olsun şimdi emekliyim 29,03,2019 ankaraya giden evrağım 33 günde onaylanıp geldi .2019 mayıs sonrası rapor yogunlugundan ankarada evrak işleri bu sebebden dolayı uzuluyor.biraz daha sabır gösterin inşallah raporlarınız kesilmeden geri gelecek

Artık kimse Ankara'ya ulaşamıyor benim gibi sanırım

Vergi indirimi başvurum 10.07.2019 da Ankara'ya % 40 ile gitmişti, 02.12.2019 da % 40 olarak onaylanmış olarak geldi. 03.12.2019 itibariyle emeklilik başvurumu yaptım. Darısı başınıza.

Temmuz 19 Ankaraya varışlı raporum onaylanmış bugün muhasebeden haber geldi bilginiz olsun istedim herkeze Allah sabır versin zor bir süreç bekleyen herkezin olumlu sonuçlanması dileğiyle

Temmuz 19 Ankaraya varışlı raporum onaylanmış bugün muhasebeden haber geldi bilginiz olsun istedim herkeze Allah sabır versin zor bir süreç bekleyen herkezin olumlu sonuçlanması dileğiyle

Hayırlı uğurlu olsun allah güle güle yemeyi nasip etsin inşallah
Benim 12 temmuz halen ses seda yok ya nasıl olacak bende ulaşamıyorum

Arkadaşlar,

Bugün Antalya Vergi dairesine gittim. 25 Temmuz tarihli raporlar bile onaylanmış gelmiş. Bence bu durum illere göre farklılık gösteriyor. Sıkıntı büyük illerde özellikle İstanbul ve Ankara da yaşanıyor gibi geldi bana. Bu illerde başvuru çok çünkü. Herkese sabırlar diliyorum.

Arkadaşlar,

Bugün Antalya Vergi dairesine gittim. 25 Temmuz tarihli raporlar bile onaylanmış gelmiş. Bence bu durum illere göre farklılık gösteriyor. Sıkıntı büyük illerde özellikle İstanbul ve Ankara da yaşanıyor gibi geldi bana. Bu illerde başvuru çok çünkü. Herkese sabırlar diliyorum.
Hayırlı olsun kardeşim huzurla yemeyi nasip etsin allahım dediginiz gibidir sanırım ben istanbuldan başvuru yaptın 12 temmuz ankaraya varış halen ses yok birde yurt dışındayım hiç bir şekilde bişey öğrenemiyorum sadece evise bakiyorum

Arkadaslar bugu ulasan oldumu hangi gundeler acaba buyuk sehir kucuk sehir fark ediyormu ecaba ben k.marastan basvurdum

iyi akşamlar arkadaşlar kontrol muayenesi sonuçları kişilere nasıl bildiriliyor bilen varmı aramızda ankarayı aradım sonuçlandı yazınız gönderildi onaylanmış dediler DYS evrak takipte birşey çıkmadı vergi dairesi internet sitesinde birşey çıkmıyor edevlette zaten yok eve gelen birşeyde yok cevaplarınızı bekliyorum.

Mart - Nisan aylarında gibi gözüküyor.

Salih.46

biraz uzun sürebilir sabretmek lazım geriye dönük mesajları okursan daha temmuz ağustos ayını bekleyenler var

Selamlar arkadaşlar benim rapor 15 ağustos tarihinde varmış tahmini ne zaman gelir.birde toplam oranım 48 idi üniversitede hocalar 41 e düşürdüler acaba ankara da düşürürmü cevaplarinizi bekliyorum

Göz 20 kulak 8 akciğer 20 oranlarım bunlar sence düşer mi 48 yapiyor zaten

Mehmet1334

Göz 20 kulak 8 akciğer 20 oranlarım bunlar sence düşer mi 48 yapiyor zaten

Vergi indirimı

06.12.2019 tarihinde konya vergi dairesine vergi indirimi için evraklarımı verdim evrak takibini nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar varmı teşekkkürler

Arkadaşlar benim 12 temmuz halen bir sonuç yok nasıl yapacam bilmiyorum yardımcı olacak kimse yokmu yurt dışında olduğum için hiç birseye bakıp arıyamiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Vergi indirimı

06.12.2019 konya vergı dairesine vergi indirımınden yararlanmak için evraklarımı teslim ettim sonucunu nereden takip edebilirim bilgisi olan varmı teşekkkürler

Herkese hayırlı akşamlar bende sonuç bekleyenler içindeyim.(2. derece)
1997 11.ay Sigorta girişim bugüne kadar eksiksiz askeri ücretli sigortalı olarak çalışmaktayım 22 yıl (7850 gün)
SGK’dan hesaplama yaptığımda 55 tl ek ödeme 1350 tl maaş çıkmakta.Emekli maaş hesaplama sit 58 tl ek ödeme 1479 maaş çıkmakta.Askerliğimi 1994 yılında 18 ay yaptım,askerlik borçlanması yaparsam maaşa ne kadar etki eder.

yavuz eren

Işte bende bürosunun cevabını merak ediyorum bende aynı girisliyim ve askerlik borçlanması yapmak istiyordum..maaşım nekadar fark eder diyordum BU HESABI BILEN ARKADASLAR CEVABINIZI BEKLIYORUZ

Askerlik borçlanmanızı mutlaka yatırın..neden derseniz..askerlik yaptığınız tarih eski olduğu için yatıracağınız askerlik borçlanması maaşınızda maaş baglanma oranına göre 150 tl ile 300 tl arasında fark yaratır....
Ben 9200 gün siğorta askerlik borçlanması 250 tl gibi bir fark oldu askerlik 1989 yılı..
elinizde imkanınız var ise yatırın yok isede yapacak birşey yok...
kamu kurumunda çalışıyorsanız...askerlik borçlanmasının bir bölümü vergiden düşer..
emekli tazminatınızda yatırdığınız 18 ay tazminat olarak geri ödenir..
Ben 18 ay 9500 tl yatırmıştım....4500 tl vergiden maaşımda vergiden düşüldü..işten ayrıldığımda 18 aylık tazminatınıda aldım...ekstra siğorta günüm fazlalaştı...
Eski sgk sisteminde hesaplama günü ekleyerek yapabiliyordunuz şimdi sistem otomatik hesaplıyor..o nedenle askerlik borçlanması yapılıp emekliik başvuru yapıldığı zaman sisteme işlendiği zaman maaş baglandığı zaman ögrenebilirsiniz..
2010 yılı sonrası emekli maaşı baglanma oranları düşük olduğu için az bir miktar artış olur....
2000 öncesi askerlik yapanlar için baglanma oranı yüksek o zaman faydası olur..

engeli hesaplama sistemi Balthazard sistemine göre toplanır yani hesaplanır
20+8+20=41.12 çıkar hesaplama doğrudur..Ankara'ya çıkan rapor sonuç.tetkikleride gönderdiyseniz..sorun çıkmaz...Ancak Ankara hastanelerden çıkan sonuçları istiyor..göndermedilerse eksik evrak diye geri gönderirler işlem uzar...
istanbul'dan başvuranlar verği indirimi işlemleri yalkaşık 120 günden aşağı bitmez...gelmeside mucizedir...

Benim girisim 1994 4899 gun pirim var emekli olursak insallah ortalama kac tl maas alirim 2001 2009 arasi ful sigorta hesaplamasini bilenler yardimci olurlarsa sevinirim

Üst Alt