Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

YUNUS YURDAKUL

Arkadaşım,

Hipertansiyon class2: %20
Akciğer solunum sorunu:%20
Bel fıtığı: %8

Solunum fonksiyon testini istediler. Hastane göndermemiş. Tekrarlamamı istediler. Aslında hastalık çok Ama doktorlara derdimi anlatamadım. Böbrek fonksiyon değerleri bozukluğu ve derin ven yetmezliği var. Âmâ değerlendiremediler. İçeri girip çıkmamız bir oldu. Sistem sıkıntılı anlayacağın.

Çok iyi anlıyorum malesef bu tarz sacmalıklar bizimde başımıza geliyor.Benimde raporum eksik evraktan döndü.Başta evkları almıyorlar ondan sonra evrak istiyor ayrıca zaten yapılan tahlil ve tetkikler zaten sistemde var daha niye istiyorsun sanki göremiyorlar TOPLAMDA 2 SENE OLUCAK HALA UĞRAŞIYORUM

Selam arkadaşlar benim rapor ankaraya varış 08.15 i ortalama ne zaman gelir şu an hangi aydalar benim gibi aynı ay da olan arkadaşların raporu geldimi

benim rapor 17 temmuz.şuan evis te hala bir hareketlenme yok

17 temmuz varış tarihli raporum olduğu gibi %64 onaylanmış Ankara'ya ulaşamıyorum, İstanbul vatan caddesi vergi dairesini aradım 0212 453 83 38 ilgili memur kontrol etti ve onaylanmış dedi, sizlerde ilinizde başvuru yaptığınız vergi dairesine sorun cevap alabilirsiniz. Herkese sabırlar diliyorum.

Ben de İstanbul vergi dairesini aradım memur bakıp %86 ile onaylandı imza aşamasında evis e bildireceğiz cevabını aldım.Varış 17 temmuz.Yalnız şöyle bir durum var.Hastaneden bana rapor vermediler.Direkt Ankara ya gönderdiler.Raporun aslını vergi dairesinden elden mı alacağım.Yoksa hastaneden mı bilemedim

Raporu e devletten barkodlu alabilirsiniz, sağlık bakanlığı yazın rapor orada, hayırlı olsun.

Tunc34

Gaziantep te evis sistemi yok .birde raporun kaç olarak gitti lab sonuç tetkik felan istedilermi

Ankarayla artık kimse ulaşamıyor sanırım ulaşabilen varsa hangi ay yada hangi güne bakıyorlar bilgi verirseniz sevinirim

Temmuz ayına bakıyorlarmış ben bugün ulasabildim.Bu ay Temmuz biter dediler

Merhaba bu hafta benim raporum çıkıyor.Hemen vergi dairesine vermeli miyim yoksa yeni yılı beklemek mi mantıklı?Ek olarak tavsiyeniz var mı belge konusunda.

Şükürler olsun az önce görüşe bildim ankarayla kurula girmiş dendi buarada kurula girdi ne anlama geliyor bide sonuç yazısı kacgüne çıkar tecrübe sahibi olanlar cevaplaya bilirmi .2 raporum kontrol muayenesi,25 temmuz hastane heyet çıkışlı Ankara'ya kurula varış 1 Ağustos

Yani bu demek oluyor ki Ağustos ayı kurula girmeye başlamıştır sanırım. Tekrar detaylı görüşüp bilgi alan varsa yazarsa çok iyi olur

Svndk

Hangi Numara acaba ben hergün arıyorum 312 415 32 94-92 yi meşgul yada açan yok

Mahirchayan yazdı: s a 1 yil kontrollu saglik kurulu %48 osas 35 piskiyatri %20 raporum merkez saglik kuruluna 01 08 2019 tarihinde ulaştı piskiyatri tanım artti bipolar oldu yeniden saglik kuruluna hastaligim arttığı icin basvuru yapa bilirm miyim ne kadar sürelerde saglik kuruluna bas vurulur saygilar

LazraiL28 312 415 32 94 valla ben 15 gündür hemen hemen her gün belirli saatlerde arıyorum hiç umudum yokken tesadüfen tlf düşürdüm açtılar yani özellikle sabah 10:30 11:00 arasında tlf bakıyorlar.yanlis anlamayın kesin bilgi değil ben tecrübe ettim .bu arada İst vergi dairesini aradim Ankara'nın onaylayıp gönderdiği evraklarda temmuz ilk haftasiymis İst vergi dairesinin elinde olan evraklar

benim raporum 2017 yılına ait e devletten ve sağlık bakanlığından göremiyorum sebebi nedir acaba?

Svndk
merhaba öncelikle geçmiş olsun son paylaşmış olduğun mesajlarını okudum. benimde kontrol muayenesi idi 15.08.2019 rapor tarihi hastane SGK ya 04.09.2019 da göndermiş SGK ise 20.09.2019 da ankaraya göndermiş 18.11.2019 da ankara onaylayıp geri istanbul SGK ya yollamış dün gittim unkapanı SGK ya DYS evrak takipte sonuçlar görünmüyor diye çalışan memur yavaş yavaş giriyoruz dedi ama ekranından bana sonucumu söyledi sizin tarihler benden daha önce ama nasıl halen ankarada takılmış şaşırdım inşallah kısa sürede sonuçlanır.

nothiing2lose inşaallah teşekkür ederim bugün görüştüğüm bayan da farkına vardık sanırım arkadaslara ileticem hızlandırdı lar diye bı bilgi verdi bana ama nekadar doğru Allah bilir

Benim eksik evraktan dönmüştü..19 eylulde tekrar gonderdim..ne zaman sonuçlanır sizce ?

nimrennnn
benim raporum 17.10.2019 edevlette yok ama enabiz da görünüyor.E imzalı olmayan raporlar veya eski tarihli raporların görünmemesi normal.

Benim eksik evraktan dönmüştü..19 eylulde tekrar gonderdim..ne zaman sonuçlanır sizce ?

Benimde eksik evraktan 12.07.2019 da döndü.25.07.2019 da gib eksik evraklar gönderildi hala bekliyorum.

scorp06 teşekkür ederim, evet tarih 2 yıl öncesi belkide ondan göremiyorumdur.

rica ederim.

Mahirchayan yazdı: s a 1 yil kontrollu saglik kurulu %48 osas 35 piskiyatri %20 raporum merkez saglik kuruluna 01 08 2019 tarihinde ulaştı piskiyatri tanım artti bipolar oldu yeniden saglik kuruluna hastaligim arttığı icin basvuru yapa bilirm miyim ne kadar sürelerde saglik kuruluna bas vurulur saygilar

Hastalıklarınız arttıysa yeni rapor için eski rapordan itibaren 6 ay geçmesi halinde başvurabilirsiniz.Ben öyle yaptım.Benim ilk rapor 01.03.2019 du. 1 yıl süreli verdiler. Yeni rapora 17.09.2019 da başvurdum.Rapor sürekliye döndü.

arkadaşlar çok şükür benim sonuç geldi 22 temmuzda gönderdiğim ankara raporum işyerine ulaşmiştır 44 gitti 44 geldi darısı bekleyenleri başina herkese geçmiş olsun..

Üst Alt