Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba Arkadaşlar ;
17 Temmuz Ankaraya varışlı raporum onaylanmış,Ankarayı aradım. .Dün İstanbul vergi dairesine göndermişler.
Günlerdir arıyordum Ankarayı düşüremiyordum.Şansıma bugün ilk aramada açtılar bende şaşırdım:)

memokif

hayırlı olsun maalesef sabahtan beri arıyorum açmıyorlar 5 gündür uğraşıyorum 1 kez açan olmadı.15.03.2019 ilk müracaat , temmuzda karar verilemedi diye evrak istediler 8 aydır bekliyorum. Allah tan korkun ya bir insan 8 ay bekletilmez ki :(

Son düzenleme:
Eviss e ben neden giremiyorum yada nereden ve nasıl giriliyor yardım

Hangi ildesiniz ankara evis 1aydır bakımda

evis degilde ismini evde yoksuz evsiiziz yapsalarmis .sanki venezuallaya gitti evraklar baskan maduranin masasinindaki tezgahlari asabilen cevap alir asamayiyan deguaranin kanli planinin maduru oluyorlar.Aman ses etmiyelimde o programda calisan arkadaslar uyanmasin.trafik cezasi yapisrcak olsa veya defn edecek olsalar hizmette on numaralar kimse ellerine su dokemezler.

Selam 28 agustosta aldigim rapor 2 eylulde ankaraya ulasti evis calismiyor cok uzun sürdü.

Kurul itiraz dilekçemi incelemeden ve üzerinden 6 ay geçtikten sonra geri göndermiş, çıldırmamak elde değil , devletin memurunun kurumunun hatalarını ısrarla bize yüklemeye çalışıyorlar, Hakem hastahane raporunu teyid için başka Hakem hastahaneye yönlediriyorlar şaka gibi, menetsiz keyfi yönetmelik dışı uygulamaları yüzünden 1,5 yılım boşa gitti

Merhaba arkadaşlar
eviss 8.8.2019 rapor bakanlığa gönderildi yazıyor
1.raporum ne kadar sürede cevaplanır
2.rapor geldikten sonra nasıl bir yol izleyicem
3.emeklilik işlemleri sonrası çalıştığım iş yeri tazminat ödeyecekmi
4.tazminat ödenecekse herhangi bir imza atmadanmı yoksa atıncamı verilir
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Usta hakem hastanenin üzeri var mı ya
Hekemin de hakemi ne demekmiş
Direk dava aç bence oranın yetiyosa mahkemede kazanırsın diye düşünüyorum
Sonuç ne kadar sürerse sürsün toplu alırsın paranı
Bu konuyu araştır istersen
Böyle davalar var mı yok mu sonucu nedir bir bak bence

Sekocan7777

Arkadaşım merhaba
01.03.2019 da ilk raporumu aldım diyabet 2 %20 hiperlipidemi %10 hipertansiyon %10 myastenia gravis %20 toplamda %48 1 yıl süreli rapor verdiler.Psikiyatriye müracaat etmiştim,ordaki dr 1 yıl sonra kontrol yazdığı için süreli oldu. Bu rapordan 15 gün sonra bacak ağrılarım için nörolojiye gittim .EMG çekildi ve diyabetik nöropati teşhisi konuldu.Daha önce hipotiroit rahatsızlığım vardı ama ilaç raporum olmadığı için değerlendirmediler. Rahatsızlıklarınıza ek rahatsızlık eklenirse İlk rapordan 6 ay geçtikten sonra yeni rapora müracaat edebiliyorsunuz.Şehir hastanesine müracaat ettim. Ordan diyabet 2 %20 Hiperlipidemi %10 Hipotiroidi %10 hipertansiyon %10 polinöropati %10 toplamda %48 sürekli verdiler. Ayrıca 13.12.2019 da uzun uğraşlar sonucu GİB na ulaştım.Şu anda bu ay sonuna kadar temmuz u bitireceklermiş.Bu ay sonuna kadar sonuçlanacak . Merak etmeyin bu KESİN BİLGİDİR.

Scorp tşk ederim sağol bilgi için
Benim sıkıntım hiçbir evrağı almadılar benden
Eko sonucu var sft var hiperlipidemi için tahlil var ve boyun fıtığına bağlı polinöropati için mr sonuçlarım var 2 diskte bası şeklinde
Bunları rutin istiyorlar mı yoksa piyango mu anlamadım vergi dairesi sadece raporu aldı
Örneğin sen verdin mi evrak sonuç vs
İstediler mi ?
Arkadaşımdan istemediler direk 41 olarak onaylanmış
Ama burada bazı msjlarda hep eksik evraktan yAkınıyorlar
Bende anlamadım gitti bu işin bir prosedürü yok mu yani saçma sapan iş

Kardeş raporumu vergi dairesine verirken sordum, diğer evraklarımi da veriyim mi diye. Onlar gerek yok diye sadece raporu aldılar. Ondan sonra maliye eksik evraktan dolayı bir sürü ıvır zıvır istedi.Ta 10 yil önceki epikriz raporumu bile koydum. Sagolsunlar raporumu düşürdüler. Vergi indirim hakkımı kaybettim. Bana evrakları tam koy deseler ben herseyimi zamanında hazırlamıştım niye gerek yok dediler de almadılar.

Arkadaşlar 2. Altı ayda aynı rahatsızlıklardan engelli raporu için müracat eden birinin ilk rapora göre puan düşürüyorlarmı(hastalıklar aynı oranda devam ederse)genelde ikinci raporda düşürüyorlar deniliyoda

Vergi indirimi ankara evisten takip edilmiyor. E devletten nasil takip edebilirim

Epilepsi ve böbrek. 10 yıldır epilepsi için kullanmadık ilaç bırakmadım. Halen günlük 11 tane hap içiyorum. Ama bunlar kimin umurunda. Ağalar yukardan yazıp çizmekle yetiniyor..

Günaydın arkadaslar.Ankarada süreç nasıl işliyor? 1 ay önce aradığımda bana raporum saglık kuruluna incelemeye girdi 2 hafta sürer dediler.2hafta önce aradım bu seferde temmuza bakıyoruz aysonu belli olur dediler.Raporun Ankaraya varıs tarihi 26 Temmuz.

nimrennn selam devlette vergi indirimine bakilabiliyormu nasil ankara telefonlar kapanmis internet 2 aydir kapali

e devlette nasil bakiliyor vergi indirimine. Ankara eviss 2 aydir bakimda ve telefonlarida kapatmislar. nimrennnn yardimci olurmusun

Ahmet turhan
ben bordromda görüyorum vergi indirimini sizde 4c li iseniz oradan görebilirsiniz. Evet telle ulaşmak imkansız, ulaşanlara şaşırıyorum.

nimrennnn 4 a liyim agustos sonunda aldigim raporum eylulun 2 sinde ankaraya ulasmis ankara eviss kapali nimrennnn tesekkur ederim

Ahmet turhan

Ahmet Bey merhaba
Telefonlar kapalı değil eski numaralar değişmiş sadece ben daha cuma günü görüştüm.Uzun aramalarım sonucu telefon açıldı bende şaşırdım. :) Aralık sonuna kadar temmuz ayı yazımı bitecekmiş anladığım kadarıyla , ağustos a Ocak 2020 de başlanacakmış.

Daha önce forumda yazan bir arkadaş serviste çalışan personel yetersizliğinden bahsetmişti.Benim anladığım süreç şu şekilde ilerliyor ; Merkez sağlık kurulu raporları inceliyor ama serviste yazım aşaması, yetersiz personel olduğu için uzun sürüyor bunun için cevaplar gecikiyor.

Üst Alt