Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kurul Ağustos ayının ikinci haftasındaymış. Az önce görüştüm. Ama bu durum illere göre farklılık gösterir.benim. raporum eksik evraktan geldi. Bir memurun hatasını yine 5 ay bekleyerek ödeyeceğim. Bir 5 ayım gitti zaten. Sft testini ce ekokardiyografi yi göndermemişler.

Sonuç gelene kadar ölmesek bari. Dünya gözü ile evrağı göreyim.

Sinanper
Haklisiniz büyükşehirler uzun sürüyor sistemi değiştirmeleri lazım böyle giderse bir evrak bir sene yapicak

yosunn22

Ağustos ayının ikinci haftası bayram di benim 20 Ağustos ankaraya varis.ancak görüyorum ki bazılarının raporlarına test sonucu istiyorlar hatta genellikle istemeye başladılar benim Aritmi klas bir ve işitme kaybı vardı.inşaallah benden istemezler

Arkadaşlar benim 28 kasımda istanbul vergi dairesine ulaşmış bugün itibariyle halen imzadan çıkmamış bu kadar uzun mu sürüyor acaba

Arkadaşlar 3 temmuz varışlı raporuma bugün cevap geldi.
almış olduğunuz raporunuzu merkez sağlık kurulu incelemiş ancak raporda engellilikle ilgili bulgular tam ve ayrıntılı olarak belirtilmediğinden herhangi bir karar varılamamıştır
Engellilik indiriminden faydalanabilmek için
Çalışma belgesi ile birlikte (gelir kurumlar.ve diğer vergiler müdürlüğü )başkanlığımıza müracat etmeniz gerekmektedir
Diye bir sonuç geldi
Bu nedir ya astım klas 2 tansiyon hiperlipidemi nöropatik ağrı 2 derece tanılarım var ve toplam 48 yapıyor
Vergi dairesi sadece raporu aldı yolladı
Söylememe rağmen dosyaya koyalım dememe rağmen Tetkik falan almadı lanet olsun ya
Şimdi git uğraş
Anladığım kadarıyla tetkik sonuçları istiyorlar dimi
Fikri olan yazabilir mi
yada başına gelen varsa ne yapmak lazım
Tlf 05498238217
Ararsanız sevinirim
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar
05.09.2019 tarihinde İstanbul'dan Ankaraya giden evrağı ocak ayında sonuçlanması lazım iş yeri kapanacak tazminat için umarım gelir
Ankaraya gitsem rica etsem faydası olurmu?

Merhaba, 26 temmuz başvurulu % 52 raporum gittiği gibi onaylanmış. Bugün vergi dairesinden elden teslim aldım.Yarin Sgk ya emeklilik için başvuru yapacağım. Bekleyen herkese sabirlar diliyorum.

Mehmet1334

Çok geçmiş olsun neden istiyorlar anlamiyorum sonuçta rapor alıyoruz hastane veriyor neden tekrar surec uzama yapiyorlar ki evrak isteniyorsa onlar için sistem ayrı olmali bence

Benim raporda %48 yazıyordu sonra heyette %41 e düşürdüler ankarada ki heyette düşüş yaparmı acaba bu baltazar hesaplaması oluyormuş cevap alabilirmiyim bilen arkadaşlardan birde ankaraya varış 08.15 aradım ocağın ortaları dediler

Yalçın Şeker01

İstanbul'dan başvuru yaptım, hastaneden raporum 24.06.19 tarihinde vergi dairesine gönderildi 17.07.19 tarihinde ankaraya gönderildi ve Ankara 28.11.19 tarihinde onaylamış, İstanbul vergi dairesi şirkete 12.12.19 tarihinde e-tebligat ile gönderdi, İstanbul vergi dairesi elden de veriyor.

Benim işlemlerden hareket edersek Ankara bugünlerde 15.08.19 tarihinde olmalı. Ankara'ya ulaşamayanlar illerindeki vergi dairelerine sorabilirler.

Merhabalar,
Dün Ankara ile görüştüm 22.07 giden evrak 22.08 de gelmiş diye ocak sonu çıkar dediler.anlamadığım hastane 22.07 de gönderdiği eksik evrak için 22.08 de eksik olan evrakları gönderdiği için sıkıntı yaşadım.ne biçim bir düzen ne biçim bi sistem anlamadım.ayrıca sistem ocak ayından sonra çok daha kötü olacak.

telefon numaralarına ulaşabilebe aşk olsun deyince birde ben arayım dedim ulaştım, 29.07.2019 da defterdarlığa başvurmuştım,onlarda 30.07.2019 da ankaraya göndermişler,bugün bana 11.12.2019 da onaylandığımı söylediker,birazdan evrakımı alıp emeklilik için başvuruya gideceğim,inşallah herkesinki çok çabuk sonuçlanur

27.05 2019 başvuru. 20.06 2019 hastaneden alınan rapor. 27.09.2019 ankaraya hastanenin hatasıyla gecikmeli gitmesi sonucu 12.12.2019 çok şükür onaylanan raporum vergi dairesine gönderilmiş haberi aldığım saat 12.12 ve bu saatte telefona bakan memur hanımda çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin.

Üst Alt