Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaşlar çok şükür benim sonuç geldi 22 temmuzda gönderdiğim ankara raporum işyerine ulaşmiştır 44 gitti 44 geldi darısı bekleyenleri başina herkese geçmiş olsun..

Gittiginde sureli mıydı yoksa sureklimiydi. Şimdi ne olarak geldi.birde universitedenmi aldın raporu

Arkadaşlar bugün arayan oldumu Ankara'yı ayın kacindalar acaba bilen cevap yazsin

eksik evrak eksik evrak sanki elimize verdilerde bizde teslim etmedik vergi memuruna basvururken . sen devletsin kendi kendini bilmiyorsan ben ne yapayim hastahanenin sana yolllayamadigi evrakina zıcayim.yap sistem yil 2020 cek taratir hastahane e onay yaptirt butun raporalara at arsive cokmu zor cok mu pahali 2 tirilyonluk merco cok sat 3 tanesini ne olur yani bu milletin zamaninj caliyorsun

Hep birlikte cimere yazalım neden geç geliyor eksik evrak nedir buya

ankarayi aradim ama ras gele bi numara ceviridim buyrun dedi telefondaki bayan bende direk sordum
ne oldu bizim rapor dedim
hangi rapor dedi
muhafiyet raporu canim dedim ne zaman onaylarsiniz dedim
o guldu
ne guluyonuz hanimefendi benim raporumu ne zaman yollayaxaksiniz niye uzatip egip bukuyonuz vallahi cok magdur ettiniz bizi dedim
kadin daha da cok gulerek
yav beyfendi burasi ozel falan filan cenaze ve defin isleri yapan bir firma gomdugumuz mefta azapmi cekiyorda muaf olmak diler demezmi
vay dedim arkadas o kadar sektor ve insan var senmi ciktin bahtima kapa kapa deyip kirmiziya bastim yaaa iste bole

scorp06 yazdı: s a vergi indiriminin onaylanmasını beklemem gerekir mi
scorp06 yazdı:
01 08 2019 ankaraya varis şimdiden desek kurler
scorp06 yazdı: s a vergi indiriminin onaylanmasını beklemem gerekir mi
scorp06 yazdı:
01 08 2019 ankaraya varis şimdiden desek kurler

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 30.07.2019 Ankaraya giden raporum eksik evraktan dolayı onaylanmamış bügün ankarayı ardığımda öğrendim istanbul büyük mükelleflerden raporumu gönderdim bügün aynı zamanda büyük mükelefleride aradım eksik evrak kağıdını 15 gün sonra işyerine göndereceklermiş 15 gün sonra elime gecek evrak hastanede 15 gün bekler 15 günde vergi dairesinde oldu 45 gün 3 ayda ankardan gelmesi sürer yani başladığımız yere geri döndük rahatsızlığım ankilozan spondilit % 84 %10 hipertansiyon %86 rapor oranım vergi dairesine gitsem evrağı elden alabilirmiyim acaba

Arkadaşlar ben daha bugün saat 15:00 gibi ankarada gelir idaresi başkanlığına bizzat gittim raporum 48 ve 3 temmuzda oraya ulaşmış görünüyor hala sonuçlanmamaış
Ayın sonunu bulur dedi bayan
Bu arada burada 17 temmuz
22 temmuz erişimi olan ve sonuçlanan raporlar okuyorum çok şaşırıyorum
Tabiki öncelikle Hayırlı olsun onaylananlara
Ama şaşırdım sordum sebebi nedir dedim
Neden gecikti diye yorum yapmadı
Direk yıl başını bulmaz bu hafta bile sonuçlanabilir dedi
Gözden mi kaçtı noldu anlamadım
Hastaneyi aradım evrak talebi de olmamış
Eksik gedik bişi var mı belki hastaneden evrak istesiler diye düşündüm o da değil
Şaştım kaldım

titanikks
Bizim seninle tarihlerimiz cok yakın birbirmizi haberdar edelim😉

CÖMRT74
Ben vergi dairesine gidip evragı elden almıştım hastaneye kendim götürdüm ve rica ettim 1haftada tekrwr vergi dairesine gönderdiler

Eksik evrak evrağı almadim vergi dairesi evrağı iş yerine postalanacakmış

Selamlar şimdi ben toplamda 48 rapor aldım heyete girdim 41 e düşürdüler raporu üniversite hastanesinden aldım ankarada geri düşer mi rapor varış tarihi 8.atın 15 i aradım ocağın ortaları dediler benim durumumda olan varmı cevabı gelen arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekürler

Benim işe giriş 1994 4899 gün pirim var sigortanın yoğunluk 2001 2009 arası ortalama kaç TL maaş bağlanır asgari ücret calisiyom cevap yazarsanız sevinirim

17.07.2019 Ankara'ya varışlı raporumun olumlu cevabı bugün şirkete e-tebligat ile geldi, Ankara hangi tarihte diye soranlar için bilgi vereyim, Ankara evrakı 28.11.19 da onaylamış, bugünlerde Ağustos ayına başlamış olabilirler, bilgilerinize.

Arkadaşlar burada konuştuğunuz tarih rapor tarihimi yoksa ankara ya gönderildiği tarih mi. Teşekkürler

ıyı aksamlar,
agustos ayında ıslemlere basladığımda calıstığım ısyerınden ayrılıp baska bir işe başladım, sonuc hangi firmaya gönderilir.
teşekkür ederim.

Benim evraklarım Ankara ya eksik gitmiş. Solunum testi, ekokardiyografi ve tahlil sonuçlarım gitmemiş. MSK eksik belgeleri istemiş. Bu evraklar kontrol edilmeden mi gönderiliyor acaba? Benim kabahatim ne 5 ay daha bekleyeceğim.

Arkadaşlar merhaba benim 12 temmuz ankara gidişli raporum onaylanıp 26 kasımda istanbul vergi dairesine gönderilmiş işyerine e tebligat kaç gün de yapılıyor bilgisi olan varmı

@Yalçın Şeker01
Şirketin e-tebligat'ına gelmiştir, benimki 28 Kasım'da Ankara'dan onaylandı bugün şirkete e-tebligat geldi, muhasebeye sorun.

@yosunn22
Teşekkürler, darısı başınıza.

@Sinanper
Ankara'ya gönderildiği tarih

UB40
Başvuruyu yaptığınız şirkete geliyor.

Üst Alt