Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ali12345

matematiksel olarak hesaplanmıyor ali. senin topladığın gibi değil. balthazar formülüyle heaplanıyor. yani senin oranın zaten 45 yanlıs birsey yok yani

Arkadaşlar selamlar 18.02.2020 de ankaraya giden raporum süresiz onaylandı bu gün bursa vergi dairesinden yazıyı aldım darısı bekleyen herkezin başına

Yeşil ünyeli
O nasıl oluyormuş gerçekten Marttan cevap alan var, keza Şubat ayından gelen var bugün neden 4 5 ay simdi göndersen o süre zaten. Bir dosyanın onaylanması 1 yıldan fazla sürüyorsa bitmiştir zaten o kurum.

erdem.77
Kurumdan giden butun raporlar ankaraya gider...yeni rapormu diye baktim eskisi..%33 olan digeri zaten eylul 2020 tarihli..

Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize martan gelen var yazilmış 13 ekimde meşhur emine hanim ile görüştüm memurlar evden çalışıyorlarmiş oda hergun degil haftada kaç gün bilmiyorum anlattigina gore dosyalarin çoğu imza bekliyor 59 la biten telofonu düşüren işini halleder çunku bayan benim dosya imza bekliyormuş hemen imzalatti cuma günüydü pazarteside evise düştü

Arkadaşlar yeni üye oldum rica etsem tip bir diyabet im var takıntı hastalığım var 3 yıldır tedavi görüyorum birde aktif mesane sendromu rahatsızlığın var sizce yüzde kaç rapor alirim

Aynen dogrudur
@osmancık123
Hatta ben 15 ekim 2019 ilk basvuru dedim gorevliye sure bitti normalde dedim evragi iyi oku dedi baktim baslangic 15 10 2020 imis

Bu hafta sonuç alan kimse varmı acaba Ankara yine uyku modunamı girdi telefonlara cvp verende yok haber alan varmı ankaradan

Mrb hocam bende bursadayim benim 17 sinde seni aradilarmi yoksa kendini sordun acaba gelisini
atilla3500
Alp72
hocam mrb bı cep verebilirmisin acaba goruek istiyorum

heryerde sıkıntı devam edıyor ekım 21 de gelen yazıma ıstınaden sgk ya basvurdum suanda onu beklemeye devam edıyoruz neymıs efendım oraya bakan arkadas ızne gıtmıs o zamn tukanı kapatıp gıdın bır kısııle çalısıyorsanız

Benim evrak kontrol için 3.ayda gitti dys baktım bu gün 6.ayda gelen evrak kaldırılmıştır yazıyor ne demektir bu

Üst Alt