Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
matematiksel olarak hesaplanmıyor ali. senin topladığın gibi değil. balthazar formülüyle heaplanıyor. yani senin oranın zaten 45 yanlıs birsey yok yani
Yeşil ünyeli
O nasıl oluyormuş gerçekten Marttan cevap alan var, keza Şubat ayından gelen var bugün neden 4 5 ay simdi göndersen o süre zaten. Bir dosyanın onaylanması 1 yıldan fazla sürüyorsa bitmiştir zaten o kurum.
Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize martan gelen var yazilmış 13 ekimde meşhur emine hanim ile görüştüm memurlar evden çalışıyorlarmiş oda hergun degil haftada kaç gün bilmiyorum anlattigina gore dosyalarin çoğu imza bekliyor 59 la biten telofonu düşüren işini halleder çunku bayan benim dosya imza bekliyormuş hemen imzalatti cuma günüydü pazarteside evise düştü
Arkadaşlar yeni üye oldum rica etsem tip bir diyabet im var takıntı hastalığım var 3 yıldır tedavi görüyorum birde aktif mesane sendromu rahatsızlığın var sizce yüzde kaç rapor alirim
Canah
Burada hiçbirimiz odoktor değiliz fakat benzer hastalıkları olanlar aşağı yukarı oranlar hakkında bilgiye sahipler. Bu arada oranlar kimi zaman doktorların insiyatifine gore de değişkenlik gosterebiliyor... http://depo.btu.edu.tr/dosyalar/engelsiz/Dosyalar/ozurlu_rapor.pdf bu linki inceleyin. klavuzunuz bu olsun. En doğru kaynak budur
heryerde sıkıntı devam edıyor ekım 21 de gelen yazıma ıstınaden sgk ya basvurdum suanda onu beklemeye devam edıyoruz neymıs efendım oraya bakan arkadas ızne gıtmıs o zamn tukanı kapatıp gıdın bır kısııle çalısıyorsanız