Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Benim onay geldi.
27.10.2020 tarihi itibariyle onayımı aldım.
Bir kaç gün içinde emekliliğe başvurumu yapacağım.
%81ve süresiz ile giden rapor aynı şekilde onaylandı.
Darısı hepinizin başına arkadaşlar.
Ben 26 Ocaktan beri bekliyordum.
Hayırlısı bakalım
19 şubatta gönderdiğim vergi indirimi için biraz önce kurumuma yazı gönderildiğini öğrendim raporum süresizdi ama indirimde 2 yıl süreli ve %50 olarak vermişler
P_A_L_A
hayırlısı olsun kardesim allah yedirmek nasip etsin hemen başvurunu yap ayın 1 inden itibaren bağlansın diğer aya kalırsa 1 ay boşa gider 15 sene 3600 günün var ise bekleme
Merhaba ilk defa şimdi Emine hanım ile görüştüm şubat azkalmış mart ayları yoğun bir şekilde yazılıyormuş sonucu göremiyorum dedi benim 18 mart bir ayı geçmez diye açıklamada bulundu hepimiz için hayırlısı olsun
İyi akşamlar arkadaşlar engelli raporun da astım hasyalıgından oran alan varmı.Astım hastalarına rapor sürelimi süreklimi veriliyor.Benim engelli raporun var, mevcut raporunda astım hastalıgı yok.Bir hafta önce tanı konuldu ikiyil ilaç raporu yazdı doktur.Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Erdl
raporun varsa ve yetiyorsa hiç uğrasma derim. yeni rapor alcan, yollıcan 11 ay beklicen uzun is... ama astım için oran veriliyor. ama solunum testine girmen gerekiyor.... şuan pandemi nedeniyle solunum testi yapılması yasak. dolayısıyla sana konusaln teshisi gecerli saymayacaklar
Direk numarası ama sistemsel santralden oyun oynuyornuyorlar müdürün talimatıyla bence sen istedin kadar ara çalıyor zannediyorsun emine hanım tele bakmıyor diyorsun halbiki o kadıncağazın hiç günahı yok onlarada birşey diyemiyoruz telefonları sürekli arandığı için memurlar işi yetiştiremiyor çünkü biyandan herkesin telemi cevap versinler yok sisteme bilgilerimi girsinler doğrusu olanda bu ender biz nekadar ararsak arıyalım evrağın işi bitince zaten gelecek biz sürekli aramakla evrak erken gelmiyor tabi bu benim duşuncem