Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

atilla3500

aynen.. bende oyle biliyorum. hatta bizim gazetenin İK ile konusmamız bile oldu. emeklilikten sonra calıscakmısın dediler bende evet dedim :) okuyunca sasırdım :)

Toprak Bektaş

rica ederim...

Benim hem Emekli Sandığı hemde SSK pirimim var toplam 7600 küsür gün. Son 7 yıla göre hangisi fazla ise ordan emekli oluyorsunuz.

Benim emekli sandığı fazla olduğu için emekli sandığından emekli olacağım inşallah.

Fakat emekli maaşı hesaplama sisteminde benim alcağım maaşı hesaplayamıyor. Bilgilerimi girdiğimde pirim sayısı fazla size ait olmayan pirim günlerini çıkartınız diye bi ibare çıkıyor.
Yani kaç lira maaş alacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba.

atilla3500 merhaba kontrol muayem dun bitti cok sukur hastanenin sgk ya sgk ninda Ankara maliye saglik kuruluna raporu ulastirmasi yaklasik kac gun surer ilden ile mutlaka degisiklik vardir. Iyi aksamlar

MEHMET DNCKL
4c için maaş hesaplama zor galiba, bir çok arkadaş soruyor bu konuyu.
Mehmet sende 4 a ve 4c prim var, hazır vergi indirimini beklerken sgk ya başvurup hizmet birleştirmesi yaptır istersen. Bildiğim kadarıyla o da uzun sürüyormuş. En azından vergi. İndirimi gelince bu cepte hazır olsun.
Captan gusto
Ben İzmir bozyaka da 23 haziran kurul, 28 haziranda raporum çıkmış. 30 haziranda İzmir sgk ya ulaşmış. 14 temmuz Gib e ulaşmış. Bunu e devlet Dys den gördüm.

Alacağımız maaş bu kadar mı şimdi Allah yardımcımız olsun inşallah şu süreçte zaten kısa çalışma ödeneği ile geçinmeye alıştık emekli olunca dahada düşecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
b309ea363a376e6a4e2f6af808e2dbc1.jpg

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenizTurgut16
Dys den sgk ile ilgili işlemler görünür. Emeklilik başvurusu.,kontrol muayenesi gibi. Bizler vergi indirimi ile emekli olduğumuz için, ve süreli vergi indirimi olduğu için kontrol muayenesine tabiyiz. O yüzden bizlerin evrak takibi evis, Gib ten değil buradan yapılıyor.

atilla3500

Teşekkür ederim 👍

Peki eviss ten ne zaman görmeye başlarız evrağı yani Ankara maliye ye giden vergi indirimi evrak takibi ne zaman sisteme düşer hangi aşamada olduğunu anlamak adına biraz uzun oldu kusuruma bakmayın 😔

Endereren kardeş dogru basvuru sorgulama calısmıyor emeklılık dılekcesı vermenız ıcın işden cıkış yapmanız lazım sıgorta varken işlem yapılmaz ayrıca bunu bılmemen cok garıp....

Sigortadan çıkışımızı yaptığımız gün emekliliğe başvursak bir gün sonra tekrar aynı işlerinde çalışmaya devam edebilirmiyiz

Crissangel

crissangel

pardon neden garip??? anlayamadım... Saçma bir uygulama. sonuçta çalısmaya devam edebilme hakkım varken neden çıkıs yapmak gibi bir zorunluluk var???

Endereren

https://bmvdb.gib.gov.tr/engelliindirimi/
buradan ama çalışmıyor. bu hafta aradım, kadıncağız ısrarla yapıldı sizin sikayetlerinizi biliyorum dedi. ama halacalısmadığını soyledim. bir kaç kisiye link attım onlarda calısmadığını soylediler. deneyin isterseniz.[/QUOTE @Endereren site çalışıyor. Ancak kullandıkları java uygulamasından dolayı bazı tarayıcılarda çalışmıyor.

BES EVRAK KAYIT SORGU EKRANI

Bu adres sitenin server adresi. Ben buradan takip edebiliyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeklilik başvurumu yaptım sonunda.
Bir forum doldurdum, banka seçtim 😁
verdim görevliye.
Bir kağıt verdiler elime, " hayırlı olsun " deyip binadan çıktım.
Allah ihtiyacı olan herkese nasip etsin.

akif1969
Bu eviss nedir ya bende neden yok ben sadece internet vergi dairesinde goruyorum vergi indirim belgemi

crissangel
İşten çıkış yaptın emekli olamadın ne olacak?ayni işyeri alır mı seni ? Ha şöyle deseydin olurdu ilk önce SGK gidiyorsun emekli olabilir yazısını alıyorsun sonra is yerine veriyorsun deseydin daha sağlıklı olurdu 👍

Arkadaşlar vergi dairesinin yazı yazmasını beklemeden bakanlıktan gelen yazıyı alıp 27 sinde salı günü sgk ya müracatımı yaptım sizin de sonuçlarınızı bir an önce olumlu sonuçlanması için dua ediyorum

Arkadaşlar Büyük Mükellefler Vergi Dairesinden başvuru yapanlar, evrak takibi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
Bazı tarayıcılarda çalışmıyor java sorunundan dolayı. Çalışmazsa farklı tarayıcı ile deneyin. Şu an çalışıyor.

http://85.105.172.88:37000/engelli/

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bestray

Bakanlıktan yazıyı nasıl aldın acaba yani nasil sana yazı yazdılar ben hiçbir cevap alamıyorum

Cimere yazdim Ankara cevap vermiyor hep İzmir vergi dairesine yönlendiriyor. Ankara'dan cevap alabilmem için nereye başvuru yapmam gerek acaba

@Endereren
@atilla3500
Arkadaşlar Ben 11 eylülde başvuru yaptım benim ssk prim günüm 3600 raporum %72 ben gelecek hafta işten çıkıyorum
eksik 240 günüm olacak ankaradan Misal mart ayında
Eksik günün var diye sizce Red gelebilirmi

savcılı

Hayır onlar gününe bakmaz bende simdiden aldım vergi indirimini prim ve yılın dolmasını bekliyorum

Hayırlı olsun Pala. Çok bekledik ama sonunda ışığı gördük. Ben de Ocak 1 den sonra vericem nasipse

savcılı
Yok abicim, gün sayısı ile vergi indirimi birbirine bağlı değil onay için. Sen vergi indirimi al, ne zaman kullanmak istersen o zaman kullan. Günlerin dolunca emekli dilekçeni verirsin.

Bakalım Sgk'dan cevap ne zaman gelecek ?
Görevli memur 1 ay içinde dedi ama tahminimce yakında gelir diye bekliyorum.
Bekle bekle imanım gevredi be 😁

Üst Alt