Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Adana evise girebilen varmı. Hergün bakıyorum erişim engellendi ibaresi yazıyor.

Tahminim artik hizlanir evrak isi biz ilk pandemi madurlari olduk 3 aralik ebrak ankaraya ulasti gecen hafta geldi.nasipse emeklilik dilekcesini ayni gun verdim

osmancık123 Vergi Dairesi Başkanlığı dosyamı 20 ekimde ankaraya gönderdiğini söyledi. İnteraktif Vergi Dairesinden evraklarımı görebiliyorum fakat Ankaraya ulaştığı tarihi göremiyorum. Siz nerden görmüştünüz Ankarya ulaştığını

adulger link ten giriş yaptım ama istanbul vergi dairesi çıkıyor ben Adana vergi dairesinden başvuru yapmıştım.
Adana açılmıyor bir türlü.

Adana için link varmı ben bulamadım

13.02.2020 tarihinde %84 1 yıl süreli rapor ile yapmış olduğum başvurum Maliye'nin 17.10.2020 tarihli yazısıyla başvuru yaptığım Mal Müdürlüğüne oradan da eski iş yerime ulaşmış. 22.10.2020'de yeni iş yerime ulaşmış. Dönüşümlü çalışmadan dolayı ancak gördüm. İlginç bir şekilde 13.02.2020 tarihinden itibaren ve süresiz olarak onaylanmış.

Merhabalar
20/10/2020 Rapor bakanlığa gönderildi onay bekleniyor yazıyor..
Bundan sonraki süreç nedir.. Biraz bilgi alabilirmiyim rica etsem

BARKELA

https://eviss.ivdb.gov.tr/
bu linkiten takip edeceksin baka bir süreç yok bekleme süreci Ankara hangi vergi dairesi aracılığı ile başvurduysan oraya yazı gönderiyor orası da iş yerine yazı gönderiyor bu kişi engellidir şu derecede diye sonra ssk gidip ben primerini baktırıyorsun onlar şartlar uygunsa emekli olur yazısı verip tazminatını işyerinden ababilirsin yazısı veriyorlarmış iş yerine gidip çıkış alıyorsun sonra ssk veriyorsun çalışmadığına dair ssk seni hemen işlemlerini başlatıyor bir ay sonra ptt den maaşını çekiyorsun istersen çalışmaya devam edebirsin ama girdi çıktı yapmak zorundasın sanırım

BARKELA

Merkez sağlık kurulunu 3-4 ay sonra ara ara arıyacaksın raporun onaylanınca olay bitiyor

Bende aynı durumdaymışım Müdür masasında imza bekliyor 5 Şubat
MURAT AKKUS 38

benim yazışmalar, bitmiş on onbeş gündür müdürbeyin masasında imza atmasını bekliyor. ...

Benim raporum şubat ayında gitti daha gelmedi. daha uzun zaman var sizinkinin gelmesine kardeşim.

İlk başvuru tarihi 01/08/2019 eksik evrak ankara ulaştığı tarih 17/01/2020 bugün 02/11/2020 sonuç yok ne güzel memleket

Herkese iyi akşamlar, 04. 02. 2020 tarihli engelli indirrimi onayı, %56 süresiz gönderdiğim şekilde bugün iş yerime geldi.darısı bekleyen arkadaşların başına.

Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzun zaman alan beklemem sonunda sonuçlandı bekleme rekorunu sanırım ben kırdım.:),

BAŞVURU DURUMUNUZ
02.11.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
14.01.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
16.12.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
13.12.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
17.07.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
13.05.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
02.05.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
01.04.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
07.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
04.12.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
29.11.2018 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
09.08.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Benim sizlere bir sorum olacak.
İlk başvuru zamanında başka,sonuçlandığında başka bir yerde çalışıyorum.
Bu durumda ne yapabilirim?Çünkü e-tebligat eski şirketi
Bunu yeni iş yerimde nasıl kullanabilirim?
Bunca geçen ay a ait yani başvuruda geçen paraları toplu olarak alabilir miyim?

memokif

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 4 sefer eksik evrak tan geri gelmiş raporun nasıl işlem yaptın anlatırmisin eksik neydi

evet baya enteresan olmus.... ama cok cabuk ilerleme olmus simdiye nazaran.

Endereren 25 ocak hala bekliyorum büyük mükeleflerde telefona bakmıyor biz seninle daha bekliycez galiba şubat ve martlar gelmeye başladı

kallmann35 arkadasım.gözün aydın.hayırlı olsun.
hastalıgın ne ıdı. soylersen bizde fikir sahibi oluruz bimahsuru yoksa .

Captan gusto hangi ay gitmişti konrol muaynesi evrağınız bende bekliyorum da teşekkürler

Herkese Teşekkür ederim. Hastalığım evre 3 testis Ca.
İlk başvuruda 1 veya 2 yıl süreli sonradan süresize çeviriyorlar diye duymuştum ama bana doğrudan süresiz verdiler. Belki de başvurudan sonra geçen uzun zaman sonrasında remisyonda 1,5.yıla geldiğimden dolayıdır.

kaya46 Merhaba kontrol muayenem hastane sureci yeni bitti daha sgk ya gonderilecek ordan Sgk Ankaraya gonderilecek 15 gunde anca gider sanirim beklemeye devam hakkimizda hayirlisi olsun suresiz gelir insallah

Ben halen Ankarayı arıyorum bissürü telefon numarası topladım hiçbiri açmıyor

Bende hergün yüzlerce kez arıyorum açan yok 1 ay önce imza aşamasında dediler şubat 17 de gönderdim umarım herkezin biran önce olumlu sonuclanir

Üst Alt