Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar selamlar, 2020 geçer 2021 e bakalım süreç bitik Dün bi arkadaş Trafik cezası hemen geldi dedi para almaya gelince hemen verin rapor alıp devletten para almaya durun bekleyin :)

birimg
Dün bende Bursa vergi dairesini aradığımda Şubat ayı geliyor dediler
Bence inanma sık sık aramasın diye öyle söylüyorlar

Vergi dairesi vergi indirimi için işlemlerin 9 ay sürmesi

Merhaba vergi dairesine başvuru yaptık engelli vergi indirimi için
Hastanede heyete girdik süresiz sağlık raporumuzu aldık
vergi dairesine gidince 9 ay sonrası için sağlık heyetine evrak göndereceklerini söylediler beklememiz gerekiyormuş
daha once bu süreci yasayan varmı çok abartı geldi bana verilen bu süre
saygılar

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun 22.12.2019 tarihli raporum süresiz olarak onaylandı ve evisten şimdi gördüm 23.10.2020 tarihi ile onaylandığını görüyorum bekleyen herkeze şimdiden sabır ve herkezin bir an önce sonuçlanmasını diliyorum. Ben bugün evrak alıp emekli dilekçesini vermeye gideceğim bundan sonrası için gelişmeleri paylaşırım.

Ozok merhaba,

Size evrakların onaylanıp başvurduğunuz vergi dairesi sonucun gelmesi süresidir.Pandemi başladığından beri genel ortalama 8-9 ay arası olmakla birlikte ,bazı başvuranların 3-4 ay ve bazı başvuranlarında 11-12 ay sürede evraklarının sonuçlarını almaktadırlar.Ne yazıkki doğru olma ihtimali çok yüksektir.

Evraklar sanırım yaşadığınız şehir olan Ankara/Çankaya/Dikmen de buluna Gelir İdaresi Başkanlığı -Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmektedir.İlgili kurulu pandemi sürecinde idari,covid veya benzeri izinler nedeni ile az sayıda personel ile devam ettiği için yavaşlamış durumdadır.

Umarım herkesin evrakları en kısa sürede sonuçlanarak onaylanır ve sahiplerine ulaşır.

Saygılarımla.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim üzülerek söylüyebilirim en az dokuz ay benim rapor 18 02 2020 de gönderdim aralıkta gelirse çok iyi olur ama sanki zor gelir aralıktada umut yok gibi

Geçmiş olsun kardeşim en az 9 ay beklersiniz ben 18 02 2020de gönderdim raporu hiç Bi cvp yok aralıkta gelirse sonuç iyi olur

Arkadaşlar biz susub bekledikce bunlar iyice geşediler buna bi çare bulmamız lazım birşeyler yapmamız lazım yoksa bizim ölmemizi bekliyorlar durum bundan ibaret açıkça belli oldu birlikden kuvvet doğar arkadaşlar toplanıp hep beraber ankaraya gitmeye varsanız birbirimizi kordine edelim madem başımızın çaresine kendiniz bakın diyorlar bizde kendi yötemlerimizi kullanalım bu bizim hakkımız olanı bizden esirgiyolar ne yapılması gerekiyorsa yapalım artık yeter dayanacak gücüm kalmadı artık sabır sabır nereye kadar ne olacaksa olsun çıkalım meydanlara gücümüzü gösterelim

İzmir Sgk bugün gittim. Kontrol muayenesi Nisan ayı geliyormuş. Kontrol muayenesi sonucunu bekleyenlerin bilgisine

Çok sağol darısı bekleyenlerin başına Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Arslan26

Mustafa kardeşim otur oturduğun yerde bunların kimseye acıması yok coplarlar hepimizi :) çok örneklerini izledik yakın zamanda .

Koca oglan

Hayırlı olsun.Sizin gelen cevap benide ümitlendirdi.Raporum 25.12.2019 tarihinde Ankara'ya varmıştı.315 gündür bekliyorum.Eli kulağındadır inşallah.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla; raporların onaylanması konusunda bugüne kadar ve özellikle pandemi sürecinde ciddi gecikmeler yaşandı. Ancak, ilave personel alındığını ve raporların daha hızlı değerlendirildiğini duydum.

Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir
cimere yazdım 4 kere demeleri lazım dı dimi ilave eleman aldık
hızlanacak diye işler
Benim haberlerde duyduğum yılbaşından sonra maliye bakanlığına eleman alımı olacak mış
o zamana kadar kim öle kim kala

Arkadaşlar merhaba. Dün bursa vergi dairesini aradım. 12 aralık 2019 tarihinde giden evrak bursaya gelmiş, sonucunu sorduğumda başkanda imzada göremem dedi . Öğrenmek için cuma yada pzts günü aramamı istedi

Herkese selamlar yarım saat önce ankara maliye ile görüştüm 02/03/2020 tarihli raporumun müdürün masasında olduğunu söyledi. Kendisi tc numaramı istedi. Not alıp müdüre rica edip işlemin tamamlanması için yardımcı olacağını söyledi. Sonucumun izmir vergi dairesine önümüzdeki hafta perşembe veya cuma günü ulaşabileceğini söyledi. Haydi hayırlısı gelişmeleri buradan yine size bildiririm.

Sende inandın :) formda geriye dönük konulara bakarsan hep aynı senaryolar neyse inşallah dediğin gibidir. Bol şans

12.mart gelen vardı geçen ay nasıl oluyor bu sistem nasıl yürüyor ben akıl erdiremedim açıkca

tugay35

Aynı Ben de de yaşandı 2 Şubat'ta Ankara'ya varış raporum TC numaramı alıp telefonuma bilgi vereceklerdi bekliyorum ama arayan Soran olmadı

tugay35

gecen cuma günü Ankara'da yaşayan oğlum gitti sordu aynısını ona da söylemişler, güya arayıp bilgi vereceklerdi ama maalesef arayan vs olmadı.

tugay35

aynı kelimeler banim gönderdiğim akrabamada 26/10/2020 tarihinde söylendi ama malesef gelen giden arayan soran yok 2 kere giddi

2 günde toplam 900 kere aradım sabahtan başlayıp 5.30 kadar açan yok önceden açıyorlardı iyice moralim bozuldu insanı günaha sokarlar ya sabır

Istanbul eviss engelli vergi indirimi sorgulama servisi çalışmıyor sizlerde de aynı mı?

Üst Alt