Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

atilla3500 merhaba kontrol muayenesi sonuclari ayrimi degerlendiriyor merkezde bizim bir onceligimiz varm

*

İzmir Sgk bugün gittim. Kontrol muayenesi Nisan ayı geliyormuş. Kontrol muayenesi sonucunu bekleyenlerin bilgisine

Temmuz ayı tahminen hangi ay gelir arkadaşlar yılbaşında gelirmi aceba Ankara da işler halen yavaş irelliyor.Rapielari inceleyen iki heyet kurulacak söylentiler vardı iki ay önce

Serhat39
Sen her ihtimale karşı bağlı oldugun vergi dairesine uğra benim cevap geleli 10 gün olmuş sen baktır yinede Ankara'dan gelmiş olmali
SERO01
Çok sağol umarım sizde o güzel haberleri yakında alacaksınız işler artık hızlı ilerliyor

Öncelikle herkese merhaba, İzmirliler çok geçmiş olsun..
Ginerk eviss çalışıyor farklı bir tarayicidan ya da cihazdan deneyin isterseniz.
Erdl Temmuz ayında Ankaraya vardıysa yılbaşında gelmesi mucize olur. En az 8 ay sürüyor ortalama ki artık 21 şubatta gönderdiğimiz halde ben 2021 subatta gelecegini bile sanmıyorum artık. İki Heyet falan da doğru değil gibi görünüyor

Denildigi gibi sahte raporlar ortalığı karıştırmış olabilir bu sebeple bekletip ekstra bir inceleme yapıyor olabilirler. Artık nedense eskisi kadar dosya geldiğini de görmüyorum hergün tek tük onay geliyor.

Captan gusto
Pandemi öncesi vergi indirimi 5 ayda geliyordu. Kontrol muayenesi ise 2-3 ayda geliyordu ortalama. Kontrol muayenesi sonuçları daha hızlı ve kısa sürede geliyor. Ama bu dönemde her ikisi de gecikiyor. İzmir için konuşursak vergi indirimi Aralık-ocak-şubat aylarında. Sgk da ise kontrol muayenesi bekleyenlerin Nisan ayındaki gönderiler geliyormuş.

Tesekkur ederim atilla3500 kontrol muayenelerinin hizli gelmesi farkli bir kuruldami yoksa ayni kuruldami degenlendiriliyor raporlar?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir sizi takip ediyorum malesef osas (uyku apnesi) nedeni ile eksik evrak diye geri geldi. İnşallah başka aksilik çıkmaz 🤔
04.09.2019 tarihi ilk dosya gidişi
25.03.2020 Hastaneyee tekrar sevk Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi

Merhaba ,
6.5 yıldır SSK emeklisiyim. Temmuz ayında hastane sevki yazısıyla kontrol muayenesine çağrıldım. 17 Eylül tatrihinde yüzde 70 engell rapor aldım.DYS den baktığımda 5 Ekim tarihinde emeklılık servisine gelmiş. Eylül ayında durdurulan aylıklarım ne zaman tekrar ödenmeye başlar ?? SGK unkapanı müdür yardımcısı Cengiz Bey ekim ayı sonunda hallolur demişti ama bugün ıtıbariyle e-devlete baktıgımda aylık durdurulmuştur yazısı değişmedi hala.

Astronot
Hastaneden sgk ya geldikten sonra, Ankara gib e gitmemiş mi dosya. Senin tam uygulama değişimine denk geliyor galiba. Hani sgk Ankaraya göndermeyecek diye çıkan genelge ile. Benim 14 temmuz Ankaraya varış kontrol muayenesi. 1 Eylül den beri maaş kesildi. Halen bekliyorum.

teşekkür ederim bilgi için onlar bize ulaşırmı takip edebileceğimiz bi yer var mı

Izmir VD ENG. depremden dolayı 2-3 hafta kapalıymış artık 1 yılı geçti Allah sabır versin.

gsever1968
Daha dün uğradım, ancak içeri almadılar. Aşağıdan telefon ile arayıp soruyorsun. Sanırım covid 19 nedeniyle. Bir de her resmi kuruma girmek için hes kodu isteniyor bilginize.

selamlar herkese çok şükür allahıma %62 devamlı vergi indirimi yazım evise düştü. Dün görüştüğüm ankara maliyedeki ismini bilmediğim görevli bayana teşekkür ederim bir hafta sonra yazın gelir demişti. 24 saat bile geçmeden evise düştü tüm bekleyen arkadaşlarıma allah sabırlar versin.

Arkadaşlar benim evrak bügün geldi %49 süresiz giden evrağım %49 iki yıl süreli onaylanmış

Güzel martlar da gelmeye devam ediyor inşallah nisan ayı bu hafa gelmesini bekliyorum

Arkadaşlar şimdi 2 yıl sonra neyapcam süresi bitince bilen arkadaşlar varmı 06.10.2022 kontrol yazmış

@Otosan41 hayirli olsun emekli olucaksan sgk sana 2 yillik sure bitmeden 3 ay once hastaneye sevk yazisi gonderip kontrol muayenesine gonderecek hastane sgk ya sgk da raporu Ankara Maliye merkez saglik kuruluna gonderecek ve sonucu sgk ya bildirecek ve sonuca gore tekrar maasiniz baglanacak

Rapor tarihin bittiğinde hala çalışıyorsan aynı işlemler yeniden olacak zannedersem otpsan 41 kardeşim

Otosan41 hayırlı olsunnn
tugay35 hayırlıolsunn nemzn gıttıı surelımı suresizmı...?

sonucu gelen arkadaslar lutfen nemzn gıttı surelımı suresızmı yazarlarsa cok sevınrıızz..

crissangel

04.12.2019 tarihinde ankaraya varış %49 süresiz giden evrağım %49 iki yıl süreli onaylanmış

Allah razı olsun darısı sizin başınıza

Otosan41
devlete Ceza,harç,vergin borcun varken gününü geçirmezler lakın şu olana bakk 1sene olmuş yazıklar olsun böyle sisteme

Üst Alt