Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

crissangel

İZMİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ENGELLİ VERGİ İNDİRİM SİSTEMİ SORGU SONUCU

TC Kimlik Numarası: 3*********6
Adı Soyadı: Turgay POYRAZ

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %62
Engel Derecesi: 2. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 02.03.2020
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

02.03.2020 Mükellef dosyası oluşturuldu.
02.03.2020 213063 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
28.01.2020 20/255 Rapor alındı.
02.03.2020 93292 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
04.11.2020 877536 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.
1 yıl süreli gitti

tugay35
Tugay İzmir vergi dairesi ile görüştünmu ben arıyorum daha yazım aşamasında diyorlar sana ne dediler

25.03.2020 tarihinde 2. Kez gitti inşallah eli kulağında diye tahmin ediyorum. Ama aksilik mıknatısı gibiyim. Pabdemi, deprem, sel, dolu herşey oldu, gök taşı bekliyorum oda tam ilk maaşı alacakken kafama düşerse süper bir final olur 😁

Ankara bitti birde İzmir başladı haftaya çıkar diyor önce iş yerine yazmamız gerek diyorlar

Allah, herkesin gönlüne göre versin. Finansal güvence güzel bir şey, en önemlisi hepimizin, herkesten daha çok bildiği gibi sağlık. Günler geçiyor. Zaman ve paranın halledemeyeceği şey yok...

Arkadaşlar vergi indirimi için dosya ankaraya gidiyor ya. Ankara daki kurumun tam olarak ismi ve adresini bilen varmı

Arkadaşlar merhaba, 21 Şubatta Ankaraya varan rapor bugün sonuçlanmış çok şaşırdım umarim herkesin sonucu çabucak gelir.

BAŞVURU DURUMUNUZ
05.11.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )

Sadece bu yazıyor yüzde kaçla onaylandığını işyerine gelen evrakla mı öğreneceğiz sadece yüzde falan yazmıyor

Oda bıktı karıştı trafik :) 2019 gelmedi 2020 geliyor çok ilginç

Endereren

ayn gözümüz yok inşallah herkesinki olur gelir sanki içimden bir-his :) toplu halde haftaya çok yazı gelecek diyor :)

Koca oglan

izmir vergi dairesini aramadım. halen çalıştığım işyerinin İK bölümüne müracaat ettim vergi dairesinin yazacağı yazıyı bekliyorlarmış. 15 gün öncede bir arkadaşım aynı yolu izleyerek emekli oldu.

tugay35

Anladım benim aradığımda ise işyerine yazı yazacağız o zaman alabilirsiniz dediler ondan sordum

Selam

Astronot
Geçmiş olsun benim süreli gelmişti benim anlamadığım süresiz raporlarıda kontrole çağrıyorlarmı??

Eee o Zaman emekli oldum diye düşünürken tekrar kontrol tekrar Ankara.... süresiz raporun ne anlamı kaldıki o Zaman

Biraz önce Ankara telefonu açtı burası sekreterlik dedi yazınız Ekim 27 de il sağlık müdürlüğü ne gönderilmiş dedi . Dosyam mart 23 te Ankara'ya varış ama sonucu göremedi benimki kontrol muanesi maaşım Eylül de durduruldu sonuç olumsuz olsa bile SGK ya dosya gidermi . Dys de gözüken emeklilik birleştirme servisi diye yazıyor

Açan numara 415 32 59

Sakudurna
Kontrol muayenesi evrağınız il sağlık müdürlüğüne niye gönderilsin. Bağlı olduğunuz sgk ya gönderilmiş olmalı. E devletten dys evrak takibe bir bakın.Yeni tarihli bir işlem varmı
Sakudurna
Eğer yeni bir işlem varsa bir kaç güne bağlanır maaş.

Arkadaşlar emekli olsammı çalışsammı sizce neyapayım çalışırken 4500 TL maaş alıyorum emekli olsam 2200 TL maaş baalanır

Üst Alt