Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Birine evrak gelsede bu isler anladigim kadarıyla bitmiyor.sureli gelen suresize başvuruyor.gerekli puanı alamayan tekrar başvuruyor.kimisi kontrol muayenesi bu isler uzayıp gidiyor

Bu şekilde olan bize oluyor böyle Bi sistem olurmu ya bizler bu sistemin neresindeyiz geçenlerde Bi arkadaş burada yazmıştı trafik cezasını hiç alamazlar en geç Bi ayda kapına zarfla geliyor yazık oluyor bizlere
prestige7171

Yazık değilmi bizlere bu sistem nasıl işliyor işliyorsa biz bu sistemin neresindeyiz geçen burada Bi arkadaş yazmıştı trafik cezasını en geç Bi ayda yolluyorlar kapına ama engelli evrağı a gelince en az dokuz ay beklıyecen zaten zor durumdayız

Şehmus demir

çalışıyorsanız iş yerinizine sorabilirsiniz. benim sonuç yazısı çarşamba günü çalıştığım yere ulaştı. raporumun bakanlığa gönderilme tarihi 04.03.202.0 eviss'te sorguladığımda "Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" yazıyor ve sonuç henüz görünmüyor. eviss'e sonuçların işlenmesi biraz uzun sürüyor galiba.

Arkadaşlar şimdi bursa vergi dairesi ile konuştum. Evrakım 3 yıl süreli ve aynı oran 48 ile ankaradan gelmiş. 12 aralık 2019 tarihinde gönderilmişti. 1 haftaya işverene düşer dediler. Giden evrak 2 yıl ve %48 ile gönderilmişti. bu ikinci raporumdu. önceki 1 yıllıktı. Uyku apnesi ve tip 2 diabet.Bekleyen arkadaşlara Allah kolaylık versin.İnşallah en kısa sürede gelir

Aylardır sizi takip ediyorum,ankara varış 12 12 2019 tarihli raporum eksik evraktan geri gelmiş cok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim

Ve hala eviste gözükmüyor.tlfn açıp vergi daıresınden ögrendim raporum %47 süresiz di

Astım ve ortebedi ve kalp

Solunum fonksiyon testi istemişler,ve bu karara 9 ayda karar vermişler yeni ögrendim ne dicemi sasırdım

Kastamonu 12

Üzüldüm adınıza.bende de psg raporu yoktu. hiç göndermemiştim. burada öğrenmiştim ama çok geç kaldığım için bir müdahale yapamadım.

bulentyaman
Aynı günmüş raporlarımız sana hayılı olsun

ercanuze
Solunum testim eksikmiş hastaneye sevk vermişler pandemide solunum testi yapılıyormu onuda bilmiyorum

atilla3500
Tebrikler. 24 Haziran gidiş kontrol muayenesi bekliyorum.DYS de bir hareket yok. Ankara'ya ulaşmak mucize.Siz DYS den sonucu gördünüz mü?

nocte
Bugün saat 14 gibi dys ekranında gözüktü 23 Ekim yazı gelmiş, servis servis gezmiş, bugün de başka servise gelmiş😀. Aylık ödeme ve durumunda henüz bir değişiklik yok henüz.
Saat 12:10da 03124153259 u aradım tek seferde açıldı. Yardımcı oldu bayan bir memur. 12.00/12.30.ve 16.30/17.15 arasında ara bu numarayı.

59 la biten numarayı ben de arayıp duruyorum çalıyor çalıyor sonra aradığınız abone cevap vermiyor lütfen tekrar arayınız diyor sonra yine çalıyor en son da kapanıyor kendi kendine napmam lazım açmaları için

Arkadaşlar buraya yazdıktan sonra Hatay SSK yı aradım. Sonucum gelmiş. İlk raporumda iki yıl süreli olan vergi indirimim süresiz gelmiş ,ilk raporumda ikinci raporumda %50 süreliydi. Bekleyen tüm arkadaşların da sonuçları tez zamanda olumlu sonuçlanır inşallah. Bu arada bundan sonra kontrolünüz yok dedi SGK.

nocte

ne zaman gitmişti Ankaraya evraklarınız

24 haziran 2020 süper miş az kaldı temmuza 27 sine Allah için

24 Haziran da Ankara gidiş, Bugün SGK ya yazım gelmiş. İşlemler haftaya biter, sonrasında aylığınızı düzenli alırsınız denildi. Bu arada alamadığımız aylar toplu ödenecek miş.

Teşekkürler arkadaşlar, Sonuçlarınızın bir an evvel olumlu gelmesi için yürekten duacınızım.

Arkadaşlar az önce ankaraya ulaşabildim 3259 nolu numaradan emine hanımla konuştum 16 03 2020 de göndermiş olduğum raporum kuruldan çıkmış yazışmayı bekliyormuş ama olumlumu olumsuzmu göremiyorum dedi tlf numaramı aldı ben kimde olduğunu öğrenip dönüş yaparım dedi bilginiz olsun diye yazdım inşallah tez zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız

13 eki bekliyor 49serkan

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

23 haz bekliyor atlas61
23 haz bekliyor Akman1981
12 haz bekliyor Metinö
03 haz bekliyor MİKAİL ankara

haziran öncesi arkadaşların raporları işi bitmiş sadece sisteme düşmelerini bekliyor dur diye düşündüm
haziranda giden sonucu bu gün gelen arkadaşın olayı üzerinden yürürsek öyledir diye düşünüyorum

kasım ayı bitmeden temmuz tümü gelecek inşallah

İnşallah Ağustos ayını Ocak 2021 de çıkacağını umut ediyorum...

Geliyor Yaklaşmakta olan....

Merhaba arkadaşlar, az önce 8 aydır 1 kez olsun düşüremediğim Ankara telefonunu düşürdüm.(0 312 4153124) çok nazik bir hanımefendi ilgilendi ve raporumun takip numarasına kadar verdi.Mart ortasında heyet raporumu aldım,9 Nisan da da Ankarada işleme girdi. Hanımefendi şu an raporumun heyete girdiğini,hatta onay beklediğini söyledi.Yanlız Hocamız NÖROLOJİ var ise geri çeviriyor tetkik istiyor dedi,ama bende noroloji olmadığından hiçbir sıkıntı olmadığını onay beklediğini söyledi.Onayı verecek olan hoca koronaya yakalanmış ama tedavisi bitiyormuş size vermiş olduğum kayıt nosu ile önümüzdeki hafta tekrar arayın dedi.İnşallah bir aksilik çıkmadan onaydan geçerim.Yani işin özeti şu an mart ve nisanlar kuruldaymış bilginize arkadaşlar.İnşallah hepimiz olumlu bir şekilde raporlarımıza kavuşuruz.Selamlar...

Üst Alt