Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

atilla3500
Teşekkür ederim umarım çok uğraştırmazlar aylardır bekle sonuç eksik evrak sonuçta hastane vermemiş benimle ne alakası var

49serkan
Merhaba, Sormaz olurmuyum, Ankaraya gönderildi yazıyor evissten kontrol ettiğimde. İstanbul vergi dairesiyle defalarca konuştum, gittim sordum vs vs. Sizinkisi gibi bir kaç dosya var bu şekilde dediler. Ankara vergi dairesine yazıyoruz dediler, pandemi dediler, çalışan az dediler... Bu konuşmayı birkaç kez yaptım. Bazı konuşmada süre çok uzun olmuş acildir diye söylüyorum diyen oldu. Adımı soyadımı alıyorlar. ben şaşırıyorum mayıs 2020 de gönderip sonuç alanlara. Hayırlısı bakalım İnşallah bir gün sonuçlanacak

slm ben sağlık kurulundan ortopedik özürlü 100/60 raporum var ankara maliyeye gönderdik 2ay oldu evrak numarası nı aldım bunu ankarada hangi telefonla araştırabilirim bilgisi olan varmı

Atilla maasim 25 inden 25 ine yatiyodubidaki ay dedi sgk daki bayan birikmisin maasin yazar dedi benim anlamadim e devlette dys de 20 gundur neden bi degisiklik yok

arkadaslar benmi karamsarım.aylardır gelen rapor yok.sadece eksik evrak ve olumsuz haberler dısında.sanırım normal emekliliğimiz daha erken olucak bu gidişle

03.12.2020 Hastaneden rapor bekleniyor
01.12.2020 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
05.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Engelli vergi dairesine gittim; tam bir kara komedi başladı. Eksik evrak (ki gönderilmesine rağmen sft ile psg ) tekrar gönderilmesini sağlık kurulu istemiş altında bir kbb uzmanı bir çocuk hastalıkları uzmanı bir ortopedi uzmanından oluşan kurul gönderilen stf ve psg yi yorumlayamadıkları için tekrar gönderilmesini istiyorlar. İkinci ise engelli vergi dairesi yazının dipnot düşerek elden değil de posta ile gönderilmesini istiyor. Asıllarını verdim hastaneye tekrardan. Hala evrak engelli vergi dairesine gitmemiş. Şimdi niye yanayım kurulda hastalıklarımla ( ağır uyku apnesi ve 2. seviye Koah )ilgili uzman yok buna mı yoksa teknoloji çağında hala kurumlararası mektuplaşmaları kullanmalarına mı yoksa kendi evrakımı çalacağım için bana güvenmemelerine mi....

gerzelim57
Benimde birikmiş yattı, gününde maaş yattı. Ertesi ayın bilgileri yani 1.den sonra bilgiler değişti e devlette. O güne kadar maaş durdurulmuştur ibaresi hep vardı, maaş bağlandığı halde.

atilla3500 merhaba 11 kasimda Ankaraya giden kontrol muayenesi sonucum 17 aralikta maasiniz baglanmistir Sms i geldi herhalde yeni genelgeye gore sonuclandirmislar yoksa 1 ayda gelmezdi ,Kasimda kesilen maasim ve Aralik ayinidami alicam ?Yoksa sadece bu ay Kasim ayi maasinimi alirim .Tesekkurler

Atilla peki sgk senin sonucun gittikten sonra kac gun sonra adresine kagit geldimi sgk dan bana gonderdigin tarihi gelen tllarigi sgk maasini acti tarihi dys de gelen evrakin gozuktugu tarihleri yazarmisin kardesim

gerzelim57
14 temmuz Ankara gibe varış.
23 Ekim sgk ya cevap gelmiş.
6 kasım dys evrak ekranında gözüktü.
12 Kasım SMS geldi birikmiş tutar için.
20 Kasım maaş SMS İ geldi.
Maaş bilgileri ve durumu 1 aralıkta değişti e devlette.

Henüz yazılı birşey gelmedi adresime
Captan gusto
SMS geldiyse para açığa gelmiştir. Bankadan tc ile sordur. Birikmiş tutarınız yatırılmıştır diye SMS geldiyse tamamdır.

Teşekkür ederim atilla bey bakalım benimde sgk daki bayan bidaki ay gözükcek dedi 7 aralıkta actık maasinzidediler yanliz bana mesaj gelmedi ısrarla sordum bidaki ay dedi bu ay yetismes dediler istanbul yogunluk var dediler

Atilla bey peki kontrolden donen raporum surekli benim bitis tarihi yokmus bu raporu nerden gorebilirim k bakmayin cok soru sordum

gerzelim57
Kontrol muayenesi Gib değerlendirme sonucu süresiz verildi diyorsan, bu sonuç sadece sgk ya geliyor diye biliyorum. Oradan da sana sadece maaşın bağlandığı ve kontrol olmadığına dair yazı verecekler. Gelir idaresinin yazısı sgk ya yazıldığı için bize verilmez diye biliyorum. Ama sgk ya sor istersen.

Sağlık raporunu sormuyorsunuzdur. Onu da e devlet erişkinler engelli raporu kısmında var.

Değerli Arkadaşlar,
05.03.2020 tarihli başvurum bugün geldi. %51 olduğu gibi kabul edilmiş. 2 yıl süreli ve başlama tarihi de raporu aldığım günden başlamış.
Umarım sizlerin raporu da biran önce gelir.

Dostlar benimde bugun gelmiş raporum 2 yıl süreli gelmiş.Darısı bekleyen diğer arkadaşların başına.

Ya çok ilginç kontrol muayenem 5 yıllık çıkmış aydın emeklilik birimide onaylamış fakat bana daha mesaj gelmedi nasıl olacak bilemedim

Arkadaşlar benim 49 oranındaki süresiz olan raporum 9.5 aysonra 49 oranında olumlu fakat 2 yıl süreli olarak geldi ben bu 2 yıllık süreli raporu nereye nasıl itiraz edebilirim

hasantunc
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

İlyasdeniz
Hayırlı olsun son zamanlarda süresiz süreli gönderiyorlar sağlık müdürlüğüne danışın kesin cevabı onlar verir mart ayının kaçında gitmişti evrağınız.

Raporu Gelenlere Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Gideli 100 gün oldu

Izmir başvurusu vergi indirim sonuçlanma tarihi

Merhaba,

izmirden vergi indirimi başvurusunun sonuçlanma tarihi şu dönemde ne kar sürüyor?

bilgi lütfen

Teşekkürler

ozlmasgr

sızın kontrol muaynenız 15 ekım oncesımıydı malıye mı 5 yıl verdı sgk mı sonucu nasıl ogrendınız. bu arada hayırlı olsun

Rapor sonucu gelenlere hayırlı olsun.
145. gün ..ya sabırrr..

Sozar
Hayırlı olsun vergi dairesinden sms bilgilendirmesi aldınızmı gelen evrakları görebiliyorsunuz.

49serkan

biliyorum herkes için zor bir süreç evrakları gelenlere hayırlı olsun bende nacizane evraklarım ankarada durmu nedir nasıl öğrenebilirim takibini yapmak istedim kardeş varsa telefonu arada bir arayıp öğrenmek istedim

hsnpiyi SELAMLAR 15 EKİM SONRASI SÜRE OLARAK HASTANE NE DEDİYSE SGK O ŞEKİLDE ONAYLIYOR BAĞLI BULUNDUĞUM AYDIN SGK EMEKLİLİK SERVİSİNİ ARADIM TELEFONLA HALLOLDU WALLA BENDE İNANAMIYORUM

Üst Alt