Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

hece_he

dediğiniz gibiymiş. bulunduğum ildeki banka şubesini aradım ve para hesabıma geçti. Teşekkürler.

Merhabalar,
Uzun süredir takipteyim.
Ankaraya hiç ulaşamadım. Büyük mükellefler sitesinde halen bir cevap yok.
Bugün Büyük mükellefleri aradım.
12.03.2020 tarihinde bakanlığa ulaşan %62 süresiz (kalp+uyku ap.) raporum %62 2 yıl süre ile onaylandığı haberini aldım.
İşyerine yazıyı yoğunluktan yazamamışlar. Kim bilir ne zamandır bekliyor.
Müsait olunca yazıcaz dedi :)
Bizde ölmez kalırsak biraz rahat edicez.
Darısı bekleyenlere inşallah.

Herkeze hayırlı cumalar 19 mart giden evrağımı eksik evrak olarak gibi den gelen mesajla öğrendim sağ elimde iş kazasından hareket kısıtlığı var idi el bileği grafiklerini ve eklem açıklıklarını istemişler vergi dairesi bunları yaptır getir dedilerel açıklıklarını ölçer verrilerde grafiği nasıl göndereceğiz

Yeşil ünyeli
Vergi dairesinden aldığın evrak üzerindeki tarih geçmiş tarihmi?. Sana günü geçmiş evrak mı verdiler yani. Sen vergi indirim onayını süresi dolunca veremezler evrağı. 1 yılık süreli evrağı 367 günde onaylıyorlar yani. Senin tarihi uzatmak zorundalar. Daha önce de bir kaç arkadaşa 1 yıllık vergi indirimi onayını 1 yıl sonunda geldi. Onlara 1 yıl ileri tarihli verildi forumda. Sen vergi dairesi ile konuş bu durumu, ve yinede sgk ya git emeklilik için.
Eviste başvuru ve onay tarihleri var dimi. O görüntünün çıktısını al ve vergi dairesinin gözüne sok. Sana o şekilde vergi indirimi onayı veremezler.

Arkadaşlar kesin bilgi diyorsunuz ama Nisan ayı ne oldu hiç gelen yok nedersiniz

Allah hepimize sabır versin, sabrımızın sonu selamet olsun...
Bugün işten çıkışımı alarak, ilgili SGK Müdürlüğü'ne evrakları teslim ettim ve emeklilik dilekçemi verdim. 30/45 günde bağlanır dendi. İnşallah hepimizin dilekleri yeni yılda bir bir gerçekleşir.

Arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum 14 4 2020 de evraklarim Ankara'ya gönderildi tâbi süreç uzun olunca engelli maaşı için baş vurdum engelli maaşı bağlandı ben bu halde normal emekli olsam engelli maaşı m kesilecek mi bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz teşekkür ederim

arkadaşlar slm geçen hafta Ankaraya gitmiştim bir türlü fırsat bulamadım yazmaya. mart aylarını yapıyorlardı personel azmış bilmem ne hep aynı bahaneker sundular. ben haziran başında raporunu vermiştim oranın yetkilisi (girişte telefonla konuşturdular) madem buraya kadar geldiniz dosyanızı öne aldırmaya çalışacağım dedi. bugün de sonuç şu şekilde geldi. hastalıklarım işitme kaybı ve ankilozan spondilit. ne istiyorlar aşağıdaki yazıdan anlayan lütfen söylesin..

İşyerinizde çalışmakta olan Sedat DEMİR 'in (T.C. No:xxxxxxxxxxxxxxxx ) Medeniyet Üniversitesi
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden almış olduğu 04/06/2020 tarih ve xxxxxxxxxxxxxxxxx
sayılı raporun Merkez Sağlık Kurulunca incelenmesi sonucu kesin karara varılamamıştır.
Adı geçenin durumunun kesin olarak belirlenebilmesi için Merkez Sağlık Kurulu kararına göre
yeniden işlem yapılması gerektiğinden Başkanlığımıza (Gelir Kanunları Gelir ve Kurumlar Vergileri
Müdürlüğü) müracaat etmesi gerekmektedir.
Bilgi edinilmesini ve gereği ile yazının adı geçene tebliğini rica ederim.

yeniden mi rapor istiyorlar sizce evisste de Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor diye yazıyor.

sdt1982

Geçmiş olsun banada aynısı geldi karara varamamışlar vergi dairesine gidin eksikler nedir onlar sana söylüyor

Kardesim tskler cvp icinsil bastan mk heyete girecegim yoksa mesela isitme kaybi icin ornegin isitme testimi eksik onu getir mi diyecekler

iyi aksamlar arkadaslar araniza gsni katildim uzun zamandid bu platformu takip ediyorum benim raporum 10 nisan ankaraya variş henüz cevap gelmedi sanirim ocakta gelir diye düşünüyorum hastaliklarim kalp pili bulunuşu %30 koha %20bel ve boyun fitik%14sol omuz hareket kaybi %3 baltazar hesaplamaya gore % 53ile gonderdik bu uzun beklegisten sonra eksik evrak dihe gemez insallah

atilla3500

Teşekkür ederim kardeşim dediklerin doğru gittim evrakımı aldım 21 10 2020 den itibaren bir yıllık miş aldım SGK ya başvuru yaptım tamam dediler başka da bişey demediler maaş hakkında yani ne zaman bağlanır falan gibi bundan sonrasını nasıl takip edebilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi

Ayni durum benimde başıma geldi.1 Senedir ugrasiyorum Kısaca raporunuz kabul görmemiş geçersiz. Tekrardan onların sevk verdiği hastaneden heyete gireceksiniz süreç sil bastan.Gecmis olsun sdt1982

Korona zamanı hastane heyetine yolluyorlar mı? 2 ay olacak belgelerimi vereli

senden ne istediler kardesim. sana gelen yazida bana gelen yazi gibimiydi

Yeşil ünyeli
Emeklilik başvurunu yaptıktan sonra önümüzdeki ay içinde bağlanır. Eğer hizmet birleştirme gibi detaylar yoksa ocak 17-26 sı arası bir maaş günü belirlenir. Önce birikmiş adı altında 1 ocak tan maaş gününe kadar birikmiş tutar, gününde de maaş ödenir.
Bundan sonrasını e devletten dys ekranından takip edebilirsin. Aynı zamanda bilgilendirme SMS İ gelir.

Merhaba arkadaşlar , 23 Mart’ta gönderdiğimiz evraklarım aynı oranla ( %55) süresiz dün elime ulaştı. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt