Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Doganoz uyku apnesı ıyılesen bır rahatsızlik degil neden sure koyuyor

Umityalcin

Ümit Bey, Benim kalp damar hastalığım, insülin bağımlı diyabet ve kontrol edilemeyen hiperlipidemi hastalığım var toplamda hesaplandığında %55 rapor verildi. . Sürekli tedavi gereksinimi arzediyor .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doganayoz maliye yıllık mı ıkı yıllık mı verıyor sen bilgilisın bu konuda tesekkurler

bu hafta ankara bol bol yatar.
yılnaşı rehavetine girmişlerdir
cok calışıyorlar yoruldular
umutlar 2021 de artık

23 Mart 2020 de istanbul vergi dairesine teslim edip 2 Nisan da Ankara ya ulaşan %51 süresiz raporumun bugün onaylandığını öğrendim. Gittiği gibi aynı şekilde süresiz onaylandı. %35 Uyku Apnesi %20 Tedavi ile kısmen düzelen Depresif epizod %5 lomber disk bozuklukları.

Merhaba arkadaslar benım raporum kasım 26 da evıste ankaraya gonderıldı sonuc beklenıyor yazıyor. peki ankaraya ne zaman ulastıgını nasıl gorbılıyoruz . Sonucu gelenlere hayırlı olsun. Bekleyenlere sabır

Pegalife

Allah hayırlı etsin kardeşim Ins vizede sıra gelir maliye bakanlığına 27.07.2020 gönderilmiş 06.08.2020 de bakanlığa ulaşmış bakalım ne zaman gelecek

Tekrardan merhaba cevabı gelen arkadaşlara hayırlı olsun bende bugün 9.5 ay sonra gelen haberle eksik tahlil ölçümleri yaptırdım röntgen lerimi radyaloğa okuttu doktor CD yede attırdım yarın Allahın izniyle vergi dairesine teslim edeceğim hayırlısı artık bekleyip göreceğiz

E tepligart tan sonucu öğrenmek için elektronik posta adresi istiyor posta adresi ni nereden alacağız şimdiden teşekkürler nisan 14 belki sonuçlanmıştır

Pegalife hayırli olsun senin adına sevındım uyku apnesı ne genelde sureli verıyorlar dıkkatli baktın mı

Ali ekiz

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz email adresinin adı KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) 'dır.Bu adres başta PTT olmak üzere birçok kurum tarafında tahsis edilen tam korumalı ,yasal süreçler için kullanılan(devlet kurumlarının tümü ile iletişim ve yazışma),server bilgileri başvurduğunuz kurumda tarafından tutulan,kişiye özel bir adres ismi olan elektronik posta sistemidir.

Bu sistemde (KEP'te) datalarınızın saklanması,devlet kurumuna email göndermek veya almak ,email gelince sms bilgisi almak ve yıllık kullanım ücreti adı altında birçok farklı kalemde ödeme yapılan bir çeşit yıllık kiralama sistemi vardır.Bu ücretleri ödediğiniz takdirde (en önemlisi yıllık üyelik ücreti) hesabınız kapatılır.

Bu sistemi web sayfalarında araştırma için büyük harflerle KEP yazarsanız nasıl başvurabileceğiniz,gerekli evraklar ve diğer tüm ücretlet firma bazında bulabilirsiniz.Dilediğiniz firmadan KEP adresi alabilirsiniz.

Saygılar.

Merhaba,
eksik evrak tam olarak ne olduğun anlayamadım tekrar mı heyete girmem gerek yoksa sadece belirtilen imi yaptırmam gerekiyor destek rica ederim
( Rapor incelenmiş;ancak raporda engellilik ilgili bulgular tam ve ayrıntılı olarak belirtilmediğinden herhangi bir karara varılamamıştır.
Adı gecen hakkında karar verilmesi için klinik muayene bulguları engellilik bulguları laboratuvar bulguları ile aşağıda açıklaması istenilen hususların tam ve açık bir şekilde belirtilip hastane baştabipliğine onaylatılarak alınacak belgenin veya söz konusu hususlara da yer verilmek suretiyle erişkinler için engellilik değerlendirmesi hakkında yönetmeliğe uygun olarak yeniden düzenlenecek engelli sağlık kurulu raporunun kurulumuzca incelenmek üzere gelir idaresi başkanlığına gönderilmesine karar verildi.

Görme alanı gönderilmesi)
yazısı bulunmaktadır.

nulifery

Geçmiş olsun banada aynısı geldi geçen hafta heyete gittim nasıl olacak diye sadece eksik olan tahlilleri yaptırıp baş hekimliğe onaylatıp vergi dairesine teslim edeceksin dediler bende dün doktordan randevu aldım raporu çıkartıp verdi benim görüntülerinde istiyorlardı onlarıda CD ye attırdım bugün vergi dairesine teslim ettim sizinde aynısı geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah.

erfelek57
Uyku apnesi süresiz veriliyor ama PSG raporunda bazı ayrıntıları inceliyorlar örneğin ahi değeri apnenin çeşitleri santral ve misk olanlar genelde süresiz ama obstrüktif ve pozisyonel olanlar süreli geliyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar haziran ayları kuruldan cıktı mı? Acaba yazım sırasını mı bekliyor. Geçen bir arkadaşınki geşmişti yanlış hatırlamıyorsam

Üst Alt