Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Gokovali
Öncelikle hayırlı olsun.Hastalıklarınız nedir?Süreklilik gerektirenmi acaba,niye soruyorum bende 1 yıl oldu emekli olalı gibden öğrendiğimde sürekli ve kontrol muayene şerhi konmamış denilmişti, sizindemi öyle.Birde tüm arkadaşlara soruyorum, vergi indirimi süekli olup, kontrol muayenesi konulmayan arkadaşlardan sgk tarafından tekrar rapor alınması için çağrılan arkadaş varmı hangi durumlarda çağırıyorlar.Şikayet ve kontrol muayenesi olanlar dışında.

senden ne istediler kardesim. sana gelen yazida bana gelen yazi gibimiydi
Evet zaten açıklamada yazmışlar yeniden işlem yapılması gerekiyor diye. Ankara’nın Bulunduğum yerde ki devlet hastanesinin raporu geçersiz saymasının sebebi ise hastane dr larının illegal işlere bulaşıp para ile rapor vermeleri. Aynı dr ların imzaları da benim raporun altında imzası olması.Bu nedenle kuru yanında bende yandım. Sizinde böyle bir şey olmuş olabilir. Raporum 86 idi. Saygılar

ne diyeyim ki 7 ay beklet koskoca hastanenin raporunu gecersiz kil. emekli etmemek icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar. simdi bunlara gidip agzima geleni saysam bir de hapise atarlar. Ahiret bunun icin var.

Gerzeli57 benî 05357491492 nodan ararmısın bende sınopluyum senin bilgilerınden yararlanmak ısterim bende raporê cıkardım sımdı Ankara da

Arkadaşlar Kontrol muayenesini aynı hastanedenmi yoksa başka hastanedenmi almak daha avantajlı kontrol muayenesinde oranlar düşürülüyormu yoksa formalite icabı mı

sdt1982

Kardeş sana gelen cevabı bilmiyorum ama dün hastane sağlık kuruluna gittim kurula tekrar girmeyeceksin eksik olan bulguları tamamlayıp başhekimlikten onaylatıp vergi dairesine teslim edeceksin dediler. Benim anlayamadığım Ankara benim el bileğimin iki taraflı röntgenini istemiş ben bunu çektirinceAnkara'ya nasıl yollayacağım

Benim 10 nisan beklemeye devam ocakta gelir diye düşünüyorum herkezin hakinda hayirlisi olsun

alpertuncer

Eksik olan yani istenilenlerin yazılı olduğu belgeyle raporu aldığın hastaneye git başhekimlik kanalıyla eksiklerini tamamlat ve onaylattır başhekimliğe,sonrasında ya onlar vergi dairesine gönderiyor yada sana verirler sen götürürsün.

kardesim bana gelen cvp asagida

İşyerinizde çalışmakta olan Sedat DEMİR 'in (T.C. No:xxxxxxxxxxxxxxxx ) Medeniyet Üniversitesi
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden almış olduğu 04/06/2020 tarih ve xxxxxxxxxxxxxxxxx
sayılı raporun Merkez Sağlık Kurulunca incelenmesi sonucu kesin karara varılamamıştır.
Adı geçenin durumunun kesin olarak belirlenebilmesi için Merkez Sağlık Kurulu kararına göre
yeniden işlem yapılması gerektiğinden Başkanlığımıza (Gelir Kanunları Gelir ve Kurumlar Vergileri
Müdürlüğü) müracaat etmesi gerekmektedir.
Bilgi edinilmesini ve gereği ile yazının adı geçene tebliğini rica ederim.

yeniden mi rapor istiyorlar sizce evisste de Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor diye yazıyor.

Umityalcin
Başhekimlikten sağlık kuruluna git dediler bende gittim onlarda eksik olan bulgular için fizik doktorundan randevu almamı söylediler bende aldım pazartesiye de Ankara el ölçümü ve röntgen filmini istemiş elden nasıl teslim edeceğim

Arkadaşlar 4Nisan2020 Tarihli %69 Süresiz raporum gittiği gibi onaylanmıştır süresiz olarak onaylanmıştır dün itibari ile e tebligata gelmiştir bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum.

Metin kardeş gözünüz aydın olsun İnanki çok sevindim hele dur nisan ayındanda gelsin benimkide 14 nisan hadi hayırlısı

Metin kardeş haberi evistenmi aldım nereden öğrendin

Bekleyen arkadaşlar cımereyazı yazdım onlarda cevap yazmıslar sırayla degerlendıriliyor bekleyen

alpertuncer

Sonucu başhekimliğe onaylattır, size verirler biz göndermiyeceğiz derlerse nasıl olsa Ankaradaymışsınız gib e kendiniz verin elden kabül etmezlerse vergi dairesine bırakırsın.(Hangi hastane)

benide ekle 14 8 2020 cemo75

bende 14ağustosta 2020 ankara gönderilmiş nezaman gelir bilen varmı

Arkadaslar bizim akrabanin engellli raporu var emekli kendisi e devlette e nabizda rapor gozukmuyor onceden cikiyodu nasil ulasa biliz

Ben yuzde kırkyedı raporê cıkardım uyku apnesı 35 bêl boyun fıtıgı tendom ameliyatı toplam20 balzaymır hesabı klê 47 Ankara ya gonderdım vergi ındırımı ıcın raporê kronik suresız vergi indırımı nasıl gelir bilgısı olan varsa benî bilgilendırırse sevınırım

Geçenlerde Ankara maliye ile zorla görüştüm 10 aydan önce gelmez dediler
erfelek57
Senin rapora maliye süre koyabilir uyku annesinden dolayı

Ne zaman gitti rapor maliyeye

ocakta nisan bitse
subatta mayıs bitse
martta haziran bitse
nisanda temmuz bitse
mayısta sıra bende 6 agusttos beklemedeyim.bugün 141. gún
safak 119 ile 219 arası

Üst Alt