Bilgi Hazinedir teşekkürler
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar benim 16 03 2020 de göndermiş olduğum raporum aynen onaylanmış yarın gidip vergi dairesinden alacağım ben emekli olabilirmiyim işe giriş 1993 7450 günüm var bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz
#Endereren
Her keze selam benim raporum eksik evraktan geri geldi (Ankaraya varış 12.02.2020 eksik evrak 25.12.2020 geliş)
bende dün(04.01.2021) İSTANBUL vergi dairesinden evraklarımı aldım. Eksik olan 1- grafilerin gönderilmesi 2-ayrıntılı eklem hareketleri .
Şimdi ben nasıl sövmeyeyim benden istedikleri evraklar e-nabız'da var beyfendiler zahmet edim 2 tane tuşa basıp görebilecekleri evrakları tekrar istemişler hadi oraya bakmadınız bir önceki raporumda (18.07.2018) zaten vardı ve sizin tarafınızdan onaylandı daha ne istiyorsunuz...
şimdi sil baştan .....
Aynen dediğiniz mantıklı hep hayırlısı olsun inşallahinsallah.... hayırlısı olsun... zaten bana oyle eksik evrak falan derlerse uğrasmıcam... ilave rahatsızlıklarım var onları da etlettircem yeni rapor alcam.